2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Erkek bebeklere kilotlu çorap onermiyolar diye biliyorum ama ben bu e-bebekdeki çorap pantolonlardanmı alsam diye düsundum ama bilmiyorum bende
Tabi sehir efsaneside olabilir ama erkek bebgin apıs arasini soguk tut derler o yuzden onermiyolar canım bunu savunan doktorlarda var ama kesin bilgidir diyemem

Tabi sehir efsaneside olabilir ama erkek bebgin apıs arasini soguk tut derler o yuzden onermiyolar canım bunu savunan doktorlarda var ama kesin bilgidir diyemem
bilimsel olarak sanırım aşırı sıcak testislerdeki spermi koruyan maddeleri öldürüyormuş ondan öyle demiş olabilirler :)

ben oğluma giydirmeyi düşünmüyorum o kadar kat kat. battaniyeye sararım bacaklarını üşüdüğünü düşünürsem ama sanki nasıl alıştırırsan öyle gidiyor gibi. bir de erkek çocukları sıcağı çok sevmez derler ama belli de olmaz

bende alayım birkaç tane anasına çektiyse bir çorap 2 gün dayanmaz =)
birde saç bandı almak lazımmış. kulakları kırılmasın diye var mı öyle bir şey ya

Canım şu saç bantlarını takmayınca bence ya, çiçekli böcekli takıyorlar görüyorum benim kafam sıkılıyor resmen. Kaldı ki bi arkadaşın eşi çocuk doktoru henüz kafası geliştiğinden zararlı olduğunu söylemişti.

bende gerekli olduğunu düşünmemiştim ama kurak kırılıyor diyorlar. bilemedim ki :/

Kızlar bugün tetanoz aşısının 2.dozunu vurdurdum tansiyonum 14/8 çıktı hep 12/7 çıkıyordu ebe hergün gel kontrol edeceğiz dedi canım sıkıldı ama 3 km falan yürüdüm birde merdiven çıktım direk ölçtü.
Sonra eczanede ölçtürdüm 12/7 çıktı korktum şimdi

Canm bnde hp hastaneye yada saglik ocagna gittigim zaman heycandan yukseliyo gunde iki kez eczanede ölçtürüyorum hep dusuk heycan yaparsam yukseliuo heycandandr

Erkek bebeklere kilotlu çorap onermiyolar diye biliyorum ama ben bu e-bebekdeki çorap pantolonlardanmı alsam diye düsundum ama bilmiyorum bende
Neden önermiyorlar ki ilk defa duydum ben bunu.. Sonucta bez de bagliyoruz kilot da giydiriyoruz. Kanguruya yürüteçe ya da bisiklete de biniyor da kilotlu corap bunlardan daha mi tehlikeli. Bence sacma canim inanma sen onu diyene. Alip almamak senin tercihin tabi

Canim o kadar yorgunliga yukselmesi cok normal bence dinlenip de ölçtür bundan sonra bakalim nasil çıkacak

Yahu eczaneye gidince bile.once 5 dk oturun dinlenin oyle olcelik tansiyonu deyip dinlendiriyorlar. Saglik ocaginda ebe nasil bunu dusunmez aklim almiyor.

Benim düzenli olarak geldiğinden artık rutin bir tempoda gidiyor ama özellikle istediğim bir şey varsa söylüyorum. Sen ilk geldiğinde evin durumuna göre ütü yaptırabilirsin, cam sildirebilirsin, ben perdeleri elletmiyorum. Rutin zamana dönünce de güne özel işini bitirdiğinde tüm evi süpürsün, silsin, en son banyoları temizleyip bitirsin

Yahu eczaneye gidince bile.once 5 dk oturun dinlenin oyle olcelik tansiyonu deyip dinlendiriyorlar. Saglik ocaginda ebe nasil bunu dusunmez aklim almiyor.
Aynen kadına dedim kalbim çok hızlı atıyor biraz dinleneyim dedim ölçtü birde korkuttu beni doktırumu aradım idrarda protein yok kılo artışında normal takip edelim bir dedi

Moralim çok bozuldu cnm ağlıyorum öyle akşam yemekte yemedim korkumdan yükselirse diye
Hic uzulme 14 cok yuksek degil zaten, hemen de dusmus. Anlik yorgunluk ya da sinirlenme cok etkiliyor.bence bi sure eczane ya da kendin olc cunku simdi olculurken yuksek mi cikacak acaba diye insan yine stres yapiyo yukseltiyor.

Sıcak olmaması gerekiyomus apıs arasının onunla alakalı tabiki herkesin kendi dusuncesi

Sekerliler size birsey sorucam iki aksamdir 2. Saat olcumum 125 cikiyor. Sizce nasil? Doktor 120 nin istune cikmasin demisti. Internette 135 in ustun cikmamasi lazim yaziyor. Size kac dediler? Cok moralim bozuldu. 1. Saat olcmuyorum bu 2. Saat olcumum.sanirim insuline baslatir beni cok kotuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…