2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hic uzulme 14 cok yuksek degil zaten, hemen de dusmus. Anlik yorgunluk ya da sinirlenme cok etkiliyor.bence bi sure eczane ya da kendin olc cunku simdi olculurken yuksek mi cikacak acaba diye insan yine stres yapiyo yukseltiyor.
Normalde düşük tansiyonluyum böyle çıkınca bende şaşırdım cnm.1 hafta takip edilecekmiş bakalım yarın kaç çıkacak

Stres yapma cnm stres yaptikca daha cok yükseliyor. Ben 1. Saat olcuyorum 140 i gecmemesi gerekiyor 1. saatte. 2. Saatte olcmedim hic. Haftada 7 kere yuksek cikarsa baslatiyoruz demisti dr. Belki o kadar cikmayacak senin de. Diyete uydugun halde mi öyle cikti yoksa kacamak yapmis miydin

Zaten moralimi bozan dikkat ettigim halde boyle, yasak hicbisey yemiyorum. Gunde sadece 1 tane verdigi meyvelerden yiyorum. Demekki 1. Saat olcsem kimbilir kac cikacak

Normalde düşük tansiyonluyum böyle çıkınca bende şaşırdım cnm.1 hafta takip edilecekmiş bakalım yarın kaç çıkacak
Canm birde gecen gun bnmkide 13/9 cikmisti eczanede cok yuksek hastaneye git dedi hastaneye gittim 13/9 cok yuksek degl 14/9dan gecerse yuksek sayiliyo dedi bnmde bir hafta kafama takildi hp uzuldum stres yaptim şekerim yukseldi takma kafaya bir gunde iki kez eczanede olctur bnde sabah aksam ölçtürüyorum

Zaten moralimi bozan dikkat ettigim halde boyle, yasak hicbisey yemiyorum. Gunde sadece 1 tane verdigi meyvelerden yiyorum. Demekki 1. Saat olcsem kimbilir kac cikacak
Oluyo bazen oyle cnm. Ben de gecen sabah kahvaltida sadece peynir zeytin 2 dilim ekmek yemistim 143 cikti cok sasirdim. Artik neden yukseliyorsa anlayamiyorum. Bundan sonrakiler normal cikar inşallah

Sıcak olmaması gerekiyomus apıs arasının onunla alakalı tabiki herkesin kendi dusuncesi
Bence yine de sacma kuzum. Kilotlu corap kat kat giydirilen pijamalardan daha çok isitmaz. Tercih meselesi tabi ama ben asla bu mantikla düşünüp de vazgeçmem. Sevmezsem kullanışlı gelmezse giydirmem tabi ki

Benimde doktorda bir iki kere yüksek cıktı. Hatta 14/9 en son. Büyük değil ama kücükte 9 tehlikeli dedi. Ki normalde hep düşüktür. Sonra alet aldım ve dinlenip tokken vs ölçtüm en fazla 11/7 cıktı yani o anlık olmuştur hiç takma. Idrarda protein, başın arkasında ağrı bebekte gelisim geriliği varmı vs bunlarla beraber bakilıyor bir kere cikti diye birsey olmaz yani:)

Eczanede normal çıktı hastanede yüksek çıktı cnm

İdrarda protein yok cnm bebekte 10 gün falan önde gelişimi 10 dk sonra eczanede 12/7 çıktı normaldir inş

Bak hemen düşmüş gayet normal. Bende stres yapmıştım ama şimdi bir sorun yok çok şükür gayet normal çıkıyor.
İşte dinlenmeden ölçtü cnm soluk solugaydım zaten
Ama ben pimpirikli bir insanım acaba eczanedekimi yanlış diyorum
Birde şu var hastanenin girişinde 12.7 yukarıda 14.8 çıktı araları 5 dk yok
Herşey bebeklerimiz için inş saglıkla alırız kucağımıza

Kızlar ekimin 27 sinde 97 kiloydum 95le kaldım.
Bugin saglık ocagında ölçtürdüm 101 ben şok hemen kilo almış olabilir miyim yoksa tartı mı yanlıştı acaba ben şok :)

Kızlar ekimin 27 sinde 97 kiloydum 95le kaldım.
Bugin saglık ocagında ölçtürdüm 101 ben şok hemen kilo almış olabilir miyim yoksa tartı mı yanlıştı acaba ben şok :)
Bana sağlık ocağı deme cnm tansiyon mağduru olarak kılo daha masum
Ama 1 ayda o kadar alamazsın heralde şeker varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…