2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim de sınırda çıkmıştı şekerim 142 saglik ocaginda.yarin doktorum 100 luk yükleme yapıcak 3 kere saat basi kan alincakmis inşallah bu iyi çıkar nasıl dayancam o kadar saat bilmiyorum bi de plesantam asagidaymis 3 hafta sonra tekrar bakıcak.bi de 10 kilo aldım şimdiden öf bugün Dr kontrolünde canım sıkıldı yani epeyy

Gecmis olsun canm skma canini hersey iyi olur insallah Allah guc versin sana yarin guzel sonuc alirsin insallah

Kizlar bugün arkadssim en sevdigim tatlidan yapmis gönderdi. Ben ilk defa diyeti bozup yedim fazla abartmadan 2 saat sonra 112 cikti şekerim. Hafif bi tatli olunca mi boyle oldu acaba yoksa diyet yaparak seker duzene mi giriyor zamanla. Eger duzeliyorsa belki ilerde biraz daha serbest bi diyet verebilir mi ki yani hic olmazsa haftada 1 kacamak yapabilir miyiz ki:)

Bence şuan piyasadaki en güzel araba:)))ben aylarca araştırma yaptım,mamas papas aldım sonunda

Yarin guzel sonuclar alirsin inşallah cnm. Kiloyu da takma hic kafana onu da dogum sonrasi dusunelim artik simdi bir sürü seye takiliyoruz zaten:)

Fiyatı 2500-3000arası şuan.bencee yatması kalkması herşeyiyle çok klas bi bebek arabası

Valla bnde bugun kacamak yaptim canm yarin belli olucak insülin kullanip kullanmamam bugun gozumu onunde uçuşuyorlardi bsycikler dayanamadim yedim bi saat sonra olcucem bakalim nasil cikicak

şekri olan arkadaşlar tarcının şekeri düşürdüğünü öğrendim. Çayınj için hatta yemeklerinize bile atın yazıyor, aranızda deneyen oldu mu? Gebelikte de aşırıya kaçmadıkca zararı yok dıyor.

Bnde cayla iciyordum yogurtla yiyordum ama gebelikte önerilmiyormuş artk kullanmıyorum

Kızlar ben geldim kontrol vardı bugün
28 ekimde gitmiştik kilom 80+6 idi bugün bi tartıldım 90 ben sok oldum 2 haftada 4 kilo nasıl alırım imkansız yani ki tatlı vs abartılacak hiçbir şey yemedim bu 2 hafta yemek yiyip gitmiştik artık birazcık da olsa ona yordum ama canim sıkıldı böyle giderse ben 9 ayda 100 kilo olurum

Bebeğin gelişimi çok iyi dedi 28 ekimde 880 gr 33 cm çıkmıştı
Bu gün 27. Haftadayız 1150 gr 35.7 cm çıktı

Şekerime gelince o kadar glikoza rağmen 72 çıkmış doktor hipoglisemiden şüphelendi suan icin bebeğe zararı yok ama seni şeker hastası yapabilir bu ilerde bunu oturtmamız lazim vücudun sürekli şeker istiyor sen tedarik ettikçe de kilo alıyorsun 2 haftada 4 kilo Alman buna da bağlantılı olabilir dedi
Sekerim normalde de dusuk açlığım 70 72 çıkar genelde dedim
Açlık Dusuk çıksa önemli değil ama tokluğun bu denli ve bu kadar şeker yüklendikten sonra 72 çıkması iyi bir şey degil dedi
3 gün boyunca tokluk şekerini ölç bana bildir dedi ona göre diyet listesi hazırlansın dusuk şekere göre beslenirsin dedi çünkü ilerde potansiyel şeker hastası olabilirsin dedi moralim bozuldu açıkcası son zamanlarda hep seker istiyordu canim ondanmis demek ki

yanı 50 gr glikoza rağmen 72 nedir yanı vücudum şekeri somuruyor mu anlamış değilim çocuğa şeker depolamıyordur demi vücudum ?
bunu sormayı unuttum doktora
Bakalım yarın alet gelecek 3 gün ne çıkacak
Diyet tipi beslenme ne yiyorsan ye ona göre bakalım dedi ins bsy olmaz
Sekerim düşer de şeker yoksunluğuna girerim vs diye korkuyorum

Geçmiş olsun canm şekerin yüksek olmasida dusuk olmasida bi sorun demekki insallah iyi sonuclar alirsin skma canini hu hafta herkesin stres li haftasi oldu surda ne kaldi azcik zmn kaldi insallah saglikli sekilde kucagmiza aliriz yavrularimizi

Ben de ihtiyaç duymamıştım sadece yaşını doldurduktan sonra dışarı yürüyüşe çıkarken eşofman içine tayt giydiriyordum. Bebekken kullanmadım. Oğlum gerçekten sıcağı sevmez

Aynen düşuk olması da riskmiş bakalım bsy çıkarsa eski diyetlerime göre devam ederim allahtan bebeği suan etkilemez dedi ama emzirirken sorun olurmuş nette okudum da çok direncim düşermiş umarım oturturum da sorun yaşamam

Kızlar joker yine gece indirimi yapmış 22:00 10:00 arası prime premium çare dev eko paketler 44.90 biz 60 a almıştık sanırım her boy var bi bakın derim

İnsallah bi sorun olmaz canm hic bi seyi internetten araştırma cok korkutuyorlar abartiyorlar sakin kalmaya calis Allahi izniyle uc gunluk olcumun iyi cikar bi sorun olmaz

Kızlar herkeste şeker var galiba ya , benim açlık 70 genelde çıkmaz herhalde bende de değil mi bu haftaiçi yapılabilir bana da şeker yüklemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…