2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

kızlar nerden buldunuz kızılcık suyunu.

Bana da direk 75yaptı ben aslında hiç yaptırmazdım belki de ananemde şeker var annem hep sınırlarda çıkar risk grubunda, benim de 15 gün önce suyun fazla dediğinden şüphelendim. İnşallah suyu gilan düzelmiştir herşeyi güzel çıkar. Ben bu arada öyle fenalaşma filan yaşamadım gayet iyiyim, dilim damağım kurumadı yani. Çıkmayacak inşallah öyle hissediyorum pozitif düşünceyle halledicem bu işi

Benim idrarda resmen koku oluyordu anlıyordum yüksek olduğunu. Akıntım tamamen kesilmesi ama bariz azaldı. Baya da hoşuma gidiyor soğuk soğuk kızılcık suyu şeker filan katmadım öyle sade kaynattım içiyorum. Doğuma kadar da devam edicem inşallah tedbir olsun. Hem kış ayındayız c vitamini de almış oluyoruz misssss

Ben de geldim doktoruma kan idrar filan verdim şeker yüklemesi yapılcak mı dedim kan şekerine de bakalım dedi yapmıcak mı acaba bnm doktor ya
Hiç anmıyor üstüne uğramıyor

Gecmis olsun canm skma canini hersey iyi olur insallah Allah guc versin sana yarin guzel sonuc alirsin insallah

Yarin guzel sonuclar alirsin inşallah cnm. Kiloyu da takma hic kafana onu da dogum sonrasi dusunelim artik simdi bir sürü seye takiliyoruz zaten:)
Sağolun kızlar dünkü 100grlik iyi çıktı şükür ama Dr yine de diyabet bölümüne yonlendirdi.ordaki Dr da ben 130u sınir kabul ediyorum dedi yani bu iyi çıksa da 50 gramliktan dolayi takip edicem daha zamanin var yukselebilir dedi o da diyetisyene yönlendirdi. O listeye birebir uyamasam da artık hamur işi tatlı ve ekmekle uzak durmaya calisicam çünkü onların verdiği listede bebek yeterince beslenmez gibi geliyor ne bileyim.hepsi çok azDikkat edicem yani
Herkese Günaydın bu arada

canım kızılcık kaynatıp iç sabah aksam 1 er bardak içiyorum sakıncası var mı dedim doktorum yok dedi yine doktoruna sor ama idrar yolu enfeksiyonu ve akıntıda kokuya iltihaba birebir
Evet annemde dun kizilcik marmelati getirdi gunden3 kere 1 er kasik ye diyor. Kendi yaptigi marmelat. Bende meyvesini aldim aksam migrostan ama suyunu bulamadim. Ayrik meyvesiyle marmelatiyla idare edecegim

kızlar nerden buldunuz kızılcık suyunu.
canım babam pazardan aldı şekersiz kaynattı koydum 5 lirelik pet sıseye dolaptan cıkarıp cıkarıp içiyorum
yaşını bulamazsan aktarlarda kurusu var al kaynat sıcakta içilir miss

Evet annemde dun kizilcik marmelati getirdi gunden3 kere 1 er kasik ye diyor. Kendi yaptigi marmelat. Bende meyvesini aldim aksam migrostan ama suyunu bulamadim. Ayrik meyvesiyle marmelatiyla idare edecegim
evet iyi gelir sana kurusunu ya da yaşını al şekersiz kaynat iç
antibiotik kullanırken bi sey olur mu bilmiyorum onu da doktoruna sor bence etki tepki bsyler yaparsa

benim ki de 2 hafta erken gelirse ocak bebesi
ama ben bu topikten vazgecmem içim ısınmaz

Senin normal mi çıkmıştı. Zor geçiyor o yükleme. Bende pek istemedim ama belki insüline falan gerek olur diye korkup yaptırdım.

Sınırda çıktı benim cok yüksek değil düşükte değil ama stres oldum gerildim korktum herkes bu konuda farklı şey söyleyince o An gelince ürküyor insan

Canım ailede şeker var diye yaptı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…