2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kızlar bu bebek çamaşır yıkama filesi nedir sürekli görüyorum deforme olmasın diye mi
bir de alt açma kullan at kokulu iyiler var diye duydum ama hangisi bilmiyorum aramızda kullanan ya da şunu alacağım o iyiymiş diyeniniz var mı

kızlar trendyolda bebek arabaları ıkız bebek arabaso 800 gibi rakamda
kangurular falan var
park yatak kanz 400 lira bı bakın ıhtyac varsa
fiyetlerı uygun gibi geldi bana

Hani konuşulmustu ya kara delik bebek çorapları için işte bu fileye koyunca o minik minik camasirlar kaybolmuyor iyi oluyor

Canım iyi çıktıysa önce diyabete sonra diyetisyene niye gönderdiler. Ay bak gene kıllanıyorum geliyorlar sağdan sağdan. Sınırların altındaysa yakınsa dikattli beslen karbonhidrattan uzak dur gene de deyip bitir dimi

Eskiden bir can dostum vardı bekarlık yıllarımız birbir evimizde yatarak geçti yedigimiz içtiğimiz birdi. Bir sebepten dolayı kalbimi çok kırmıştı 1 yıldır konusmuyorduk. Internette bir yazısını görüp şok oldum kardeşim uyan yazıyordu..
Hemen aradim 23 yaşındaki erkek kardeşinin bütün vücudunu kanser sarmış ve 45 gündür yogun bakımda imiş... Üstelik cocuk askerden gelir gelmez sevdiği kızla evlenmisti ve hemen karısı hamile kalmıştı. Minnacık bir kızı oldu.. Offffff karısı annesi babası kardeş perişan cok üzüldüm çok severdim o çocuğu.. Ne kadar sacma seylere kafa taktigimi bir kez daha anladim. Rabbim bütün hastalara sifa versin .. O daha çok genç ve karısına doya doya sarilamadi bile bebegini alıp da koynunda uyutamadi offff içim karardı Rabbim yardımcısı olsun. Gercekten sagliktan başkası yalan...

Allah in izniyle toparlar Rabbim ailesine bagislasin.. Neden erken doğmuş acaba canim enfeksiyon mu rahim agzi yetmezligi mi tansiyon falan mi plasenta mi sebebi neymis acaba
Karaciğer enzimleri yükselmiş safra kesesinde problem varmış annenin o yüzden canım aniden olmuş

SELAM HAMİŞLERRR ...
BİZ OĞLUMUZA HALA İSİM BULAMADIK. DESTEK VERİN.
EŞİM YA HASAN HÜSEYİN YADA HALİL İBRAHİM DİYOR. ISRARCI DEĞİL AMA İÇİMDEN BU İSİMLER GEÇİYOR DİYOR. BENDE İSTEMİYORUM İSTESEMDE HANGİSİ OLSUN ????

Allah şifalar versin inşallah. hamileyiz dua edelim kurtulsun inşallah.

Sorma canım sorma sırf stres valla zaten 2 kere yaptırdım diye tedirginim sağlık ocağında makineyle ölçtukleri için bi gıcık oldum 2.sinin iyi çıkmasına bile sevinemiyorsun bu durumda

Kızlar sonuç çıktı.
Açlık 83, 1.saat 177, 2.saat 113

1.saat yüksek gibi ama normal değerde üst sınır 180 görünüyor.

allah şıfa versin gerçekten günümüzün kıymetini bilmiyoruz şükürsüz yaşıyoruz neleri boşa kafaya takıyoruz
ölüm halbu ki saniyelik burnumuzun ucunda
Allah bir an önce yardımcısı olsun inş

Of canım allah şifa versin çok arttı bu hastalık Rabbim çocuğuna ailesine bagislasin

Amin canım Rabbim ona sifa biz kıymet bilmeyen kullarına da akıl fikir versin. Sağlığın kiymeti kaybedilince anlaşılıyor malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…