2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Serra Hüma uyumlu da olmuş aslında canım Hüma güzel isim zor değil bence

Selin güzel isim bence:)

Yok canm sonuclarim cok şükür iyi cikti aclik 92 tokluk 126 çıktı gayet iyi yediklerine dikkat et dedi demekki cihazim bozukmuş
Bu cihazlara hiç güven olmuyor ya na sacma insanları yanlış yönlendiriyor boş yere strese sokuyor neyse canım sevindim senin adına gözün aydın

Bu cihazlara hiç güven olmuyor ya na sacma insanları yanlış yönlendiriyor boş yere strese sokuyor neyse canım sevindim senin adına gözün aydın
Cok saol canm ya evet bir haftadr kendimi yiyip bitirdim doktorda dedi evde ölçmene gerek yok olcupte yanlis cikarsa stres yapip yukseltme şekerini yediklerine dikkat et yani diyete devam dedi valla yazik delik deşik olan parmaklara

Kızlar bişey sorcam çok afedersiniz ama benim vajinanın sağ dudağı çok şişmiş ya diğeri incecik ama sağda ki çok şiş o kadar fark var ki sanki içerden şişmiş

Bende kesinlikle hiçbir erkek öyle düşünmez baya bi hanımlarından dolduruşa gelmişler ki o bizi saymıyorsa sende kocasını sayma vs gibi doldurmuşlar
Ama böyle dolduruşa gelen erkek de hiç sevmem insanın arkadaşlığı farklıdır yanı demek kinge dekrne eşinin dostu değillermis
Erkekler bu tarz seyleri söylemese de üzülüyorlar umarım yakın zamanda çözülür bu sıkıntılar

Öğrendim netten vajinal varismiş bir o eksikti
Geçmiş olsun canm. Az kaldı düzelecek her şey geçen akşam seni rüyamda gördüm burdaki herkese ip dağıtıp bunu okuyun doğuma girin herkesin çok güzel geçicek diye tekliflerde bulunuyorun artık bir birimizeden nasıl etkileniyorsak

Aaa hayr olsun canım :)) Sürekli burdayız birbirimizi okuyoruz cevaplıyoruz düşünüyoruz rüyalarda görmemiz kaçınılmaz olabilir İnşallah hepimizin doğumu çok güzel geçer

Kızlar ben de cumartesi gününden bu yana kaşınmaktan uyuyamıyorum. Karnım sırtım kıpkırmızı kabardı. Cildiyeye ye gittim tahliller temiz karaciğer enzimleri normal. Alerjik dedi ve hamilelikte görülebilir ilaçlar yatıştırır tam anlamıyla geçmesi için doğumdan sonra dedi. Bugün dikkat ettim yüzüme de biraz geçmiş dokt verdiği ilaçlar kaşınmayı hafifletti arada tatlı tatlı kaşınıyorum eğer kaşınırsaö daha çok kızarıyor ve kabarıyor off ne zor anne olmak
Dua edin benim içn kızlar geçsin şu illet. Bu arada ültiker teşhisi koydu dokt

Günaydın kızlar gecec3.5da şiddetli bı kanama geçirdim apar topar hastaneye geldik açılma yok sancı yok serum verdiler doktoru bekliyorum dua edin ne olur

Günaydın kızlar gecec3.5da şiddetli bı kanama geçirdim apar topar hastaneye geldik açılma yok sancı yok serum verdiler doktoru bekliyorum dua edin ne olur

Plasentan aşağıday mıydı canım büyük ihtimalle ondan olabilir? Ani yoğun kanamalar genelde plasentadan kaynaklanıyor genelde bans doktorum 32 den sonra olabilir demişti ama ben hep diken üstündeyim
İnşallah bir sorun olmaz canım Allah yardımcınız olsun

Hormonal canım benim de çene boyun bölgemde oluyor daha çok :/

Öyle bir sorunum yoktu cnn

Günaydın kızlar
bugün çok güzel uyandım çünkü rüyamda ilk defa kızımı gördüm
tam hatırlayamıyorum yüzünü ama burnu aynı benım burnum hokka gibi
teni babayla ben karışımı beyaz böyle açık buğday saç rengi babasının lisede ki saç rengi gibi açık kumraldı
beyazlar içindeydi nasıl mutlu uyandım anlatamam cok duygulandım sabah sabah eşime anlatırken gözlerim doldu
Allah hepimize sağlıkla kucapımıza almayı nasip etsin elim aldığımda o duyguyu uyurken rüya da bile hissettim

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inş muhim bi durum yoktur
dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…