- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.141
İyi aksamalar bir isim sorusu da benden gelsin mi ? İkinci kizimizi bekliyoruz nasipse ilkini ben bulmuştum Serra kızımın ismi. Bunu babaya bıraktım artık onun istediği olacak şimdiye kadar Gökçe ve Hüma isimlerini söyledi onu da zorla buldun mu buldun mu diye sorup duruyorum benim için anlamı onemli gokcenin söylenişi hoşuma gidiyor ama bı anlamı yok yani gök ile ilgili demek.Hüma nin ise anlamı güzel başa konan talih kuşu mutluluk saadet anlamlarına geliyormuş bunun da söylenişi zor sanki. Sizce hangisi
Bana direk antibiyotik basladi doktorum. Kendi kadindogumcumda onayladi.
Yok idrar yolu agrisi. Tuvalete gitmek eziyet sanki idrarim 100 derecede kayniyor gibi yaniyor. Zaten damla damla cok zor geliyor..
Kızlar bişey sorcam çok afedersiniz ama benim vajinanın sağ dudağı çok şişmiş ya diğeri incecik ama sağda ki çok şiş o kadar fark var ki sanki içerden şişmiş
Öğrendim netten vajinal varismiş bir o eksikti
Günaydın kızlar gecec3.5da şiddetli bı kanama geçirdim apar topar hastaneye geldik açılma yok sancı yok serum verdiler doktoru bekliyorum dua edin ne olur
dolas bence su içilmemesini de anlamıyorum ben normalde tatlı yedikten sonra su içiyoruz sonuçta bunda niye içilmesin su içilmeyince bence yüksek çıkıyorGünaydın herkese
Ben hastanedeyim şeker yüklemesine geldim. Hayatımda içmediğim kadar tatlı suyu bi anda içince şeker nasıl çıkmayacak anlamadım ben vallamidem bulandı içerken ama şimdi bişeyim yok oturuyorum daha 1.saat 2.saat kan alınacak, su sebilinin yanında içemeden oturuyorum
Biraz gezip dolaşsam mı
Günaydın herkese
Ben hastanedeyim şeker yüklemesine geldim. Hayatımda içmediğim kadar tatlı suyu bi anda içince şeker nasıl çıkmayacak anlamadım ben vallamidem bulandı içerken ama şimdi bişeyim yok oturuyorum daha 1.saat 2.saat kan alınacak, su sebilinin yanında içemeden oturuyorum
Biraz gezip dolaşsam mı
Sakın dolaşma canın. Yürüyüş etkiliyormuş. Su da içme. Tabi doktorun iç diyorsa içGünaydın herkese
Biraz gezip dolaşsam mı
İşin kuralı bu ama. Kafalarına göre uygulamıyorlarki canım. Ona rağmen şekeri normal çıkan çok arkadaşımız var. Sen mesela normaldi değilmi. 50lik yaptırdın normal. 75 likte 100lükte seninde öyle olacaktı mecbur.yani aç susuz olacaktı. Aslında en güzeli haftada bir açlık tokluk yaptırtmakdolas bence su içilmemesini de anlamıyorum ben normalde tatlı yedikten sonra su içiyoruz sonuçta bunda niye içilmesin su içilmeyince bence yüksek çıkıyor
sonucta şekeri depolayıp su ıcmemezlık
karbonhidratı demolayıp su içmemezlik yapıyoruz ki
Senin normal mi çıkmıştı. Zor geçiyor o yükleme. Bende pek istemedim ama belki insüline falan gerek olur diye korkup yaptırdım.Bana 10 dakikada içiçeksin dedi hepsini benim üstelik 75 mg ben 15 dakika gibi sürede içtim belki yanlış yaptım ama çok korktum allah nasip ederde ikinci hamileliğimde yaptırmıycam kesinlikle sürekli şekerimi ayda bir gidip ölçtürcem tatlı gerekirse hiç yemem ama o şeyi asla içmiycem bebeğim hala kendine gelemedi hareketleri azaldı belki yanlış düşünüyorum ama çok üzüldüm sonrasında
dolas bence su içilmemesini de anlamıyorum ben normalde tatlı yedikten sonra su içiyoruz sonuçta bunda niye içilmesin su içilmeyince bence yüksek çıkıyor
sonucta şekeri depolayıp su ıcmemezlık
karbonhidratı demolayıp su içmemezlik yapıyoruz ki
Bana 10 dakikada içiçeksin dedi hepsini benim üstelik 75 mg ben 15 dakika gibi sürede içtim belki yanlış yaptım ama çok korktum allah nasip ederde ikinci hamileliğimde yaptırmıycam kesinlikle sürekli şekerimi ayda bir gidip ölçtürcem tatlı gerekirse hiç yemem ama o şeyi asla içmiycem bebeğim hala kendine gelemedi hareketleri azaldı belki yanlış düşünüyorum ama çok üzüldüm sonrasında
Sakın dolaşma canın. Yürüyüş etkiliyormuş. Su da içme. Tabi doktorun iç diyorsa iç
canım çok geçmiş olsun bizide haberdar et.Günaydın kızlar gecec3.5da şiddetli bı kanama geçirdim apar topar hastaneye geldik açılma yok sancı yok serum verdiler doktoru bekliyorum dua edin ne olur
Allah yardımcın olsun kuzu. Şimdi ne durumdasınız. İnşallah sıkıntı yokturGünaydın kızlar gecec3.5da şiddetli bı kanama geçirdim apar topar hastaneye geldik açılma yok sancı yok serum verdiler doktoru bekliyorum dua edin ne olur
Cok gecmis olsun canim, guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar gecec3.5da şiddetli bı kanama geçirdim apar topar hastaneye geldik açılma yok sancı yok serum verdiler doktoru bekliyorum dua edin ne olur
Benim kız acayip hareketliydi o günBana 10 dakikada içiçeksin dedi hepsini benim üstelik 75 mg ben 15 dakika gibi sürede içtim belki yanlış yaptım ama çok korktum allah nasip ederde ikinci hamileliğimde yaptırmıycam kesinlikle sürekli şekerimi ayda bir gidip ölçtürcem tatlı gerekirse hiç yemem ama o şeyi asla içmiycem bebeğim hala kendine gelemedi hareketleri azaldı belki yanlış düşünüyorum ama çok üzüldüm sonrasında
ben su içebildim canım 50 lik olduğu için mi içebildim acabaİşin kuralı bu ama. Kafalarına göre uygulamıyorlarki canım. Ona rağmen şekeri normal çıkan çok arkadaşımız var. Sen mesela normaldi değilmi. 50lik yaptırdın normal. 75 likte 100lükte seninde öyle olacaktı mecbur.yani aç susuz olacaktı. Aslında en güzeli haftada bir açlık tokluk yaptırtmak
ben önermiştim :) Allah senden de razı olsun canım çok sevindim düzelmesine çok şükür iyi olalım yeter kiKızlar açlık 83çıkmış normal değerlerde. 1ay önce sağlık ocağında 75 çıkmıştı ama. İdrarda da 1-2 lökosit filan diyor düşmüş yani çok şükür. Kızılcık suyu da etki etmiş olabilir belki içmeye devam edicemöneren arkadaştan Allah razı olsun
Bizimki de defne olacak sanırım. Bir kararsız da benimheh şu isim diyemedim bir türlü.
Benim yeğenimin adı Hüma, ilk başta alışamam gibi geldi ama alıştık sevdik bu ismi
Canım senin ilerlemiş o zaman, benim ilk zamanlar olurdu öyle kesik kesik tuvalete çıkmam, aşırı yanma. Antibiyotikten sonra da bol suyla devam et geçer inşallah kronikleşmez. Bende şimdi test verdim bakalım ne çıkacak.
Bence netten teşhis koyma kendine, dr’a bi danış imkan varsa. Geçmiş olsun, az kaldı inşallah doğumlara artık
Geçmiş olsun, önemli bişey çıkmaz inşallah
Tatlim seker hareket azaltmaz tam aksine arttirir seninkinim uyku vaktine denk gelmistir :) endiselenme bence :)Bana 10 dakikada içiçeksin dedi hepsini benim üstelik 75 mg ben 15 dakika gibi sürede içtim belki yanlış yaptım ama çok korktum allah nasip ederde ikinci hamileliğimde yaptırmıycam kesinlikle sürekli şekerimi ayda bir gidip ölçtürcem tatlı gerekirse hiç yemem ama o şeyi asla içmiycem bebeğim hala kendine gelemedi hareketleri azaldı belki yanlış düşünüyorum ama çok üzüldüm sonrasında
canım kızılcık kaynatıp iç sabah aksam 1 er bardak içiyorum sakıncası var mı dedim doktorum yok dedi yine doktoruna sor ama idrar yolu enfeksiyonu ve akıntıda kokuya iltihaba birebirBana direk antibiyotik basladi doktorum. Kendi kadindogumcumda onayladi.
Yok idrar yolu agrisi. Tuvalete gitmek eziyet sanki idrarim 100 derecede kayniyor gibi yaniyor. Zaten damla damla cok zor geliyor..
bana sabah şekerli beslenmeyin öyle gelin dedi normal kahvaltınızı yapın 2 3 saat aclıkla gelın dedıP Prime18 sende 50 lik olduğu için demekki canım. Ben 50 lik hiç yaptırmadım bilmiyorum. Oğlumda doktor 100 lük yaptırmıştı. Açlık haricinde 1 saat sonra 2 saat sonra 3 saat sonra kan alınıyor. Şimdi kızımda 75 lik yapıldı. 75 likte açlık haricinde 1 saat sonra ve 2 saat sonrasına bakılıyor. Benimkiler öyle olmuştu. Biliyorsun doktorların tarzları farklı farklı. Sana tokluk 2 saat sonra denmiş bana 1. Saat önemli iikinciyide ölç garanti olsun dendi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?