2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de geldim doktordan şeker yüklemesi yapmıcak açlık şekerim 80 çıktı iyi gerek yok dedi.
Kanım da yükselmiş , demirim de sınırlar içersine yükselmiş risklilerimin artık pek olmadığını söyledi ve pazartesi tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz bişey ölçücem dedi ama kaçırdım orayı neyse sonuç olarak herşey iyi

Gözün aydın canım sevindim demirin yükselmesine

Kizlar ben agda yaptirmadan cok rahatsiz oluyorum. Jilet yaparsam cok kasinti oluyor, daha cok rahatsiz oluyorum. Mecbur bugun gidicem doktora soramadim ama hemsiresine sordum 4 ayliktim o zaman, yaptirabilirsin demisti.Sizden agda yaptiran var mi?

Kizlar ben agda yaptirmadan cok rahatsiz oluyorum. Jilet yaparsam cok kasinti oluyor, daha cok rahatsiz oluyorum. Mecbur bugun gidicem doktora soramadim ama hemsiresine sordum 4 ayliktim o zaman, yaptirabilirsin demisti.Sizden agda yaptiran var mi?
Ben yaptirmadim ama hamileligin basinda lazere devam edebilirmiyim dedigimde hayir agda yada jilet yaptirabilirsin sadece demisti.

Ben kendim yapıyordum cnm. Benimde feci kaşıntım oluyor. 15-20gündür yapmıyorum. Eğilmem lazım ama fırsatım olmuyor. Göbek büyüdükçe zorlaşıyor

Ben yaptırıyor canım çünki önümü göremiyorum kendim yapamam.Yanlız kendimi kasıyorum işte bazen o zor oluyor oğlumda da son haftaya kadar yaptirmistim

Ben bu seker konusunda dr lari hic anlayamadim:) tek acliga bakarak nasil anlamis acaba seker olmadigini. benim acligimin 65 ciktigi bile oluyo bu durumda hic risk tasimamam lazim:)))

Senin icin de sevindim cnm şükür degerler normale dönmüş

gebelik şekerini bende anlamadım ne yalan diyeyim. yıllardır şekerim yüksek yükleme düşük çıktı.

ben ağda yapıtıyorum sakınca yok demişti hangi haftalardan sonra sakınca oluyor ya da durumlarda blmiyorum ama erken doğum riskinde yapılmaması gerektiğini duymuştum

Ben de anlamadım canım oğlum da yapılmıştı bişey çıkmamıştı bunda da yapılsın istiyordum ama doktor hiç oralı olmadı valla sanırım şeker yüklemesini desteklemeyen doktorlardan bnm ki artık öyle düşünüyorum

ben ağda yapıtıyorum sakınca yok demişti hangi haftalardan sonra sakınca oluyor ya da durumlarda blmiyorum ama erken doğum riskinde yapılmaması gerektiğini duymuştum
Yaptirdim rahatladim :) evet erken dogum riski olmadikca sorun yokmus. Zaten bundan sonra maksimum 2 defa daha giderim.

Hadi gözün aydın canım srvindim senin adına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…