2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sen bilirsin ama bu değerlerle seni de endokrine diyetisyene gönderirlerse ben olsam gitmezdim. Karbonhidrattan biraz uzak dur dikkat et tatlıya hamura bence yeterli

Doktor da ekmek pilav meyveye dikkat et dedi. Yahu aksi gibi canım da meyve istiyor. Pilav ekmek zaten yemiyordum pek umrumda değil. Bebeğin kilosu da bana fazla gibi geldi 25+3 966gr 33cm bir tosuncuk piremses

Cok iyi cikmis senin bence. 1. saat 180i gecmemek onemli

Dr yarın sonuca bakıp yazacak bana. Sonuçları almadan eğer çıkarsa bunlara dikkat et demişti. Bakalım yarın ne diyecek.

Arkadaşlar kasılmalarım var erken doğum riskinden yatışım yapıldı dua edin lütfen henüz çok küçükyavrularım

Allah yardımcınız olsun, zamanında sağlıkla gelsinler inşallah şimdiden değil.

Sorun değil canım :) yuvarlak bir şeyse oturup kalkarken ağrıyosa bartholin olabilir büyümeden doktora git bence

3 tane uzunlu kusali damar gibi mosmor bişeyler var canım iç kısımda dış kısmıda komple şiş pazartesi gidicem tekrar o zaman söylicem canım

Arkadaşlar çok düşündüm çok araştırdım karar verdim yarın saçlarımı kestiriyorum çünkü yapamıyorum çok uzadı belimi geçti yıkarken banyoda arıtamıyorum yıkayamıyorum cok uzun süre banyoda kalınca tansiyon Problemi yaşıyorum elim ayağım titriyor birde gür saçım sizler kestirdinizmi hamileyken

Ben hamileliğin başında kestirmisştim canım batıl inanç bence

Bn kestirmedim cunku sacim cok ama cok yavaş uzuyo keske bnm sacimda cok uzun olsaydi:))) kestirebilirsin canm batil inanci o laflar

Bn kestirmedim cunku sacim cok ama cok yavaş uzuyo keske bnm sacimda cok uzun olsaydi:))) kestirebilirsin canm batil inanci o laflar

Gerçekten zorlanmasam kestirmem ama bu Kez kurumuyor zorlanıyorum kafam kazan gibi hem uzun hem gür ağırlık veriyor kışa girdik kurumadığı için sürekli gribim.

Ben ilkindede kestirdim bundada kestirdim. Hiçbir sorun yaşamadım ve tamamen batıl inanc

Arkadaşlar şimdi diyet yapıyoruz ya ben çok uyamiyorum dikkat ediyorum ama. Doktor iki hafta sonra gel demişti yarın on gün olacak daha gitsem mi diyorum da gidince tekrar yükleme mi yapıyorlar nasıl bakıyorlar ?

Gerçekten zorlanmasam kestirmem ama bu Kez kurumuyor zorlanıyorum kafam kazan gibi hem uzun hem gür ağırlık veriyor kışa girdik kurumadığı için sürekli gribim.
Bnm sacim cokta uzun degl bnde kurulamıyorum senin ki daha zor kestr canm rahatlarsin

Arkadaşlar şimdi diyet yapıyoruz ya ben çok uyamiyorum dikkat ediyorum ama. Doktor iki hafta sonra gel demişti yarın on gün olacak daha gitsem mi diyorum da gidince tekrar yükleme mi yapıyorlar nasıl bakıyorlar ?
Yok canm açlık tokluk kan alcak bakicak bn dun yaptrdim cok şükür iyi cikti

Yine de diyete devam ama değil mi ? Bi de sabah erken mi gittin bende ona göre aç gideyim bari
Evet canm sabah erken acken gittim kan verdim sonra kahvaltidan iki saat sonra kan verdim bakti cok iyi cikmis yediklerine dikkat et dedi yani diyete devam ilaca gerek yok cok iyi sonucun birde evde ölçme artk o aletlere pek guvenme damardan bakılan kan daha net sonuc verir evde olctugunde yüksek cikarsa stres yapip dahada yukseltme dedi

Tamam canım çok sağol , bende evde olcmuyorum artık yanlış çıkıyor boşuna stres yapıyoruz. Ben şu bebeğin hareket etmeme konusundan yarın gitcem zaten inşallah şeker de iyi çıkar .

Tamam canım çok sağol , bende evde olcmuyorum artık yanlış çıkıyor boşuna stres yapıyoruz. Ben şu bebeğin hareket etmeme konusundan yarın gitcem zaten inşallah şeker de iyi çıkar .
İnsallah canm evet evde olcme en iyisi hastanede yaptr daha rahat edersin birde kac haftaliksin ne zmndr hereket etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…