2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kestirince neoluyormuşki¿ bende fırsat bulursam yarın gideceğim kuaföre. Deriye değdirmeden Ombre yapabilirse yaptıracağım kstireceğimde. 10 cm dibim geldi beyazlı siyah saç dibi uçlar kızıl. Benimkilerde çok gürdür evim de klimalı sobalı banyoda kurutmayla vs harcayacak vaktim yok.

Kızlar her akşam kasiklarimda çok ağrı oluyor zonkluyor gibi oluyor bazen.Gündüz çok olmuyor ama akşam yorgunluktan midir nedir çok ağrım oluyor sizde var mı böyle bisey

Kızlar yavaş yavaş ayakları şişmeye başlayan varmı?
Benim ayaklar azar azar sisiyor ama ellerim her gün sisiyor sabah kalktığım da kaskatı kesiliyor parmaklarımı kapatamiyorum hele orta parmağım sabah kalktığımda hiç inemiyor sıcak suyla ancak indiriyorum
Gece bazen uyuşma sızısından uyanıyorum hamilelikte normalmiş dün doktora sordum fizik tedavi doktoru sıcak suyla aç dedi
Bazen parmak uçların uyuşuyor böyle kan aksa parmak uçlarım rahatlatacak gibi oluyor eklem yerlerim özellikle çok agriyor hep masaj yaoyorum zaten aksama kadar da yazı yazdığım için iyice yoruluyor
Ayaklarım da 2 saatlik bi yere giderken çorap giyim geliyim çorap oturmuş oluyor bileklerime

Kestirince bebeğin ömrü kısalırmış falan diyorlar

annebebeshop adresine bakabilirsiniz misiniz kozlar instagram sayfasında. Çok fRklı ürünleri var ? Alışveriş yapılabilir mi?

Ben Ocak annesiyim ama cevap vermeden geçmeyeyim dedim. Ben ve arkadaşım alışveriş yaptık . Ürünler ithal olduğu için biraz geç geliyor ama biz çok memnun kaldık. :)

Canim 26+2 yim. Ya aslında küçük küçük ediyor ama çok az hissediyorum artık bi gideyim de içim rahat etsin istiyorum
Canm bnm bebisinde o haftalarda herekerleri azaldi bnde hastaneye gittim gayet iyidi cok şükür bu haftalardan sonra yeri daraliyomus oyuzden kendine bi hereket ritmi hazırlıyormuş simdi sabah aksam aktif gunduz ise yok arada bi gunduz hereket ediyo korkma yani normalmiş:)))

Günaydın herkese

Haftanın son günü işim hafifledi derken başıma yeni bir iş çıkardılar bende ne güzel hamileyim artık bana ekstra işler çıkarmazlar diyordum bol koşturmalı bir gün olacak, herkese kolay gelsin

Ben Ocak annesiyim ama cevap vermeden geçmeyeyim dedim. Ben ve arkadaşım alışveriş yaptık . Ürünler ithal olduğu için biraz geç geliyor ama biz çok memnun kaldık. :)
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Çok farklı ürünler var ilk defa beğendim lohusa takımı ve gecelik, kaliteleri nasıl acabA?

annebebeshop adresine bakabilirsiniz misiniz kozlar instagram sayfasında. Çok fRklı ürünleri var ? Alışveriş yapılabilir mi?
Canim guvenilirligini bilmiyorum ama sattigi ürünler aliexpres urunleri. Ekran kaydi alip aliexpreste gorsel arama yapabilirsin. Fazla para vermemis olursun

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Çok farklı ürünler var ilk defa beğendim lohusa takımı ve gecelik, kaliteleri nasıl acabA?
Canm o urunler cinden geliyo AliExpressin urunleri arkadasim kuzi icin alışveriş yapti birde elektrik aletler iyi cikti ama gecelik filan bilmiyorum nasil gelir

Bende de durum aynı doğumla gecmeşini bekliyorum. Çok kötü zor bir durum

Bende kendimi telkin ediyorum normal diye. Her şeyde hastaneye gitmek istemiyorum stres yapıyoruz boşuna kendimizi. Her gün takacak bir şey buluyoruz resmen . Tebrikler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…