2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın arkadaşlar bir gece hastanede yatırdı Dr ultrason muayenesinde bebekle ilgili plesanta ile ilgili bir sıkıntı görünmüyor şükür 3kez de nst ye bağlandım ağrı sancı da yok rahim ağzı da 4 cm o da iyi dedi ama kanama sebebi bulunamıyor gece neler neler geçti aklımdan ya bulunduğum yerde Dr da yok en yakin 1.5 saatlik yola geliyoruz her seferinde

olsun çok şükürki ikinizde iyiysiniz.bazen bebek yer değiştirirken bile kanama olurmuş öyle duydum.
bol bol dinlenin.

Çok geçmiş olsun canım, öyle sebepsiz kanama niye olur ki enteresanmış, ama siz iyiyseniz sorun yok canım istirahat et sürekli

Haftasonu geçse de Pazartesi kızımı görsem doktor artık her muayenenin sonunda renkli görüntüyle bakıyor sonra resmi kartona çıkarttırıyor

Oohh super herseyin normal cikmis, su an kanamasi olmayan bircok kisiden iyi durumdasin bence:) 4 cm cok iyi. Bazen nedeni olmayinca kilcal damar genislemesi diyolar. Insan gorunce panik oluyor ama her kanama tehlike isareti degil.

Oohh super herseyin normal cikmis, su an kanamasi olmayan bircok kisiden iyi durumdasin bence:) 4 cm cok iyi. Bazen nedeni olmayinca kilcal damar genislemesi diyolar. Insan gorunce panik oluyor ama her kanama tehlike isareti degil.
Hem nasıl panikti o ilk gece pihtiymis düşenler ben parça sandım ilk görünce aklım başımdan gitti resmen gece gece şimdi de devam ediyor ama daha az panigim artık yaşanacak varsa yasanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…