- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.361
Benilkbebegimde dalan roxy kullandim cok da memnun kaldim tavsiye ederim.Yine aynisini alcam.Toz halinde oldugu icin camasirda kaliyor diye yazmis arkadaslar ama hic alakasi yok.Bu arada uyusmazlik ignesini sen de olmusun zaten mesajini sonradan gördüm
Eki Görüntüle 2068717 Kontroldem geldim arkadaslar, şeker dısında herşeyimiz iyi şülür. 40 cm 1350 gram olmuş meleğimiz. Şeker için de endokrinolojiye sevk etti. Değerlerin birinin bile yüksek olması şeker için yeterli dedi. Sonuçlar ekte nasıl sizinkilerle?
Canim benim 1. Saat 202, 2. Saat 158di. Aclik dusuk cikti. Sana da diyet vericek muhtemelen.Eki Görüntüle 2068717 Kontroldem geldim arkadaslar, şeker dısında herşeyimiz iyi şülür. 40 cm 1350 gram olmuş meleğimiz. Şeker için de endokrinolojiye sevk etti. Değerlerin birinin bile yüksek olması şeker için yeterli dedi. Sonuçlar ekte nasıl sizinkilerle?
Nstye göre sadece ilk günkü kasılmalar 2 dakikada birdi,şu anda çok şiddetli birşey görünmüyor,artık ilaçlar mu etkili oldu yoksa geçici bir durum muydu onu bilemiyorum ama 48 saati doldurmam gerek,sanırım pazartesine kadar misafiriz aksi bir durum olmazsa,her ihtimale karşı ciğer geliştiren iğnelerimi de yaptılarGünaydın kızlar, güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah.
Avrenim canım okuyunca heyecan yaptım resmen, umarım şimdi iyisinizdir. Aceleci minik adamlar biraz daha dursunlar inşallah.
@aysnrmzn çok çok geçmiş olsun, neyseki bebekle ilgili kritik bir sürüm yok hatta değerlerin süper. Rahim genişlemekten zorlandığı için diye duymuştum doğruysa bazı kanamaları.
Kontrole giden ve güzel alanlar çok sevindim. Bu ara odasını tamamlamak için çok koşturuyorum. Pek zaman bulup yazamıyorum ama hep okuyorum :)
Nstye göre sadece ilk günkü kasılmalar 2 dakikada birdi,şu anda çok şiddetli birşey görünmüyor,artık ilaçlar mu etkili oldu yoksa geçici bir durum muydu onu bilemiyorum ama 48 saati doldurmam gerek,sanırım pazartesine kadar misafiriz aksi bir durum olmazsa,her ihtimale karşı ciğer geliştiren iğnelerimi de yaptılarinşallah yine bir ara yoklama yapmıştır oğluşlar bana
canım bende 25 gittim tam 823 tü doktor haftasıyla uyumlu senin almanı zaten istemiyorum dedi bana inşallah büyümüştür dahadaCanım en son 24. Haftamda doktora gittiğimde 760 gramdı. Doktor bebeğin gelişimi çok ama çok güzel dedi hatta eşime dönüp annesi oğluna fazla iyi bakıyor babası demişti. Banada hep bebek kilo alsın önemli olan o demişti. Ben çok yemek tüketen biri değilim ama günde 1 muz sabah 2 yemek kaşığı pekmez ve akşam yatarken 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum bunun yanısıra balık kırmızı et tüketiyorum sebzede yiyorum ama yemekleri porsiyon olarak çok az tutuyorum bakalım 5 Aralıkta randevum var ne kadar oldu senin bebiş kaç gram
Herşey çok güzel olacak sen moralini yüksek tutNstye göre sadece ilk günkü kasılmalar 2 dakikada birdi,şu anda çok şiddetli birşey görünmüyor,artık ilaçlar mu etkili oldu yoksa geçici bir durum muydu onu bilemiyorum ama 48 saati doldurmam gerek,sanırım pazartesine kadar misafiriz aksi bir durum olmazsa,her ihtimale karşı ciğer geliştiren iğnelerimi de yaptılarinşallah yine bir ara yoklama yapmıştır oğluşlar bana
İnşallah canım ya,ben de yılbaşına ulaşalım diyorum ama beyler ne düşünüyor bilemiyorum,dün bir hasta 23+1de doğum yaptı onun dirayetini görünce utandım kendimden,sabırlı olup bekliycez artık,dua ederseniz sevinirimsenin afacanlar yüreğini hoplatmadan duramıyor :) neyse şimdi durum iyi görünüyor, en azından 5-6 hafta daha sabrederlerse tamamdırsen her zaman ki gibi moralini iyi tut, neler atlattın bu da geçecek
İlk şok sonrası iyiyim,hele ki diğer vakalarla kıyaslayınca gerçekten pozitif olup halimize şükretmek gerek :))Herşey çok güzel olacak sen moralini yüksek tut
İnşallah canım ya,ben de yılbaşına ulaşalım diyorum ama beyler ne düşünüyor bilemiyorum,dün bir hasta 23+1de doğum yaptı onun dirayetini görünce utandım kendimden,sabırlı olup bekliycez artık,dua ederseniz sevinirim
Benim de yarin kontrolum var.Kan uyusmazligi testi yapilacak sonuca gore bana da igne yapilacak.28de gel tam kacirmayalim gününü dedi.Bakalim yapilacak miben de öncesinde oldum tatlım ama baya büyük bir iğneydi ve hemşire vurmadan önce acıtacak şimdiden özür dilerim demişti. belki de o yüzden kötü hatırlıyorum o anı. korku yapmıyorum, acı eşiğim düşük değildir ama kötü hatıra işte
Hiç bilmiyorum canım nasıl geldi ki bi seye üye mk oldunuzBana nuktan biberon geldi kim önerdiyse sağolsun. Sizlere de geldi mi
Bizimde kan uyuşmazlığımız var eşimle ama doktorum hiçbir şey demedi devlet hastanesine gittiğimde kan uyuşmazlığı var mi demişti evet dedim kan grubu istiyorum dedi doktor a(+) benim kanımla ayni çıktı bebeğin kani mi o anlamadımSor bakalım boşuna yemeyelim içmeyelim :) benim kontrol de Pazartesi, üstelik bu sefer kan uyuşmazlığı iğnem de var. Kocamaaaaan bir iğne :)
Friendly mi ne onu aldım cnm kendim de sıvı kullandığım icin sıvı aldım kokusuz dediler ilk zamanlar kokusuz kullanmak yumuşatıcı kullanmamak gerekiyormuşKızlar bebek deterjanı ne alacaktık? Çok güzel kokuyor yazmıştınız ama unuttum adını.
Canm bnm sen icini ferah tut insallah normal zamanlarinda gelirlerİlk şok sonrası iyiyim,hele ki diğer vakalarla kıyaslayınca gerçekten pozitif olup halimize şükretmek gerek :))
Aa ne iş yaptiki ozmn valla su zamani insanlarina hic anlam veremiyorum madem ekmek parasi kazanmak icin evlere gidiyorsun hakkini vererek çalışsana arkadas simdi aldigi o para helalmi tel numarasi varsa ara canm yaptigi cok ayipBugün bende temizlik vardı arkadasım da geldi
Kız yetiştiremedi arkadasım da iyi ki gelmiş mutfağı ikimiz hallettik ay gittikten sonra üst kata bi çıktım tuvalet yıkanmamış lavaboyu penceteyle silmis peceteler lavabonun içinde vileda kovasını dökmemiş kaldırdım ben döktüm banyo dolabını silmis sabunlugu vs hiç düzenlememiş her yer darma dağındi fayanslari temizlemiş
Kapıları sildim dedi mutfak kapısını silmemiş bezleri yıkamadan kenara atmış
Camları silmis pimapenleri silmemiş
Mutfak balkon kapısına bi baktım parmak izlerimiz duruyor hala camini silmis sadece
Halı koltukları baya iyi sildi bastıra bastıra onları tertemiz yaptı ama iste diğer seyleri görünce ayar oldum domestos salon da yerde duruyor e bi duzenle git be arkadasım kocam gelecek hadi hadi dedi gitti
Oturma odasında ki koltuğu çekmemiş yerleri silerken halıları kaldırmamış kenardan silmiş
Çok bozuldum
Sinirlendim bi daha çağırmıycam cidden belim
Koptu yanı mutfağı da biz yapmasaydık ne olacaktır kim bilir
Hiçbir temizlikçi kendim gibi yapamıyor iyi bi temizlikçi bulamadım gitti resmen arkasından kova döküp üst tuvaleti temizleyip bezleri yıkayıp ortalığı topladım
Bi de peçeteyle lavabo silmek nedir ya bu nasıl bi mantık
yıkadın mı? koku durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?