2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

ben de bu mesajı sonra gördüm normalde toz deterjan ben de hiç kullanmıyorum ama dalanı tavsiye eden çok oldu. artık yavaştan yıkıyım diyorum da :)

kocaman bebeiş oldular artık ya, maşallah :) şeker konusunu ben anlamıyorum o konuda yardımcı olamıyorum ama diyetle çözülür diye düşündüm.

Canim benim 1. Saat 202, 2. Saat 158di. Aclik dusuk cikti. Sana da diyet vericek muhtemelen.

Nstye göre sadece ilk günkü kasılmalar 2 dakikada birdi,şu anda çok şiddetli birşey görünmüyor,artık ilaçlar mu etkili oldu yoksa geçici bir durum muydu onu bilemiyorum ama 48 saati doldurmam gerek,sanırım pazartesine kadar misafiriz aksi bir durum olmazsa,her ihtimale karşı ciğer geliştiren iğnelerimi de yaptılar inşallah yine bir ara yoklama yapmıştır oğluşlar bana

senin afacanlar yüreğini hoplatmadan duramıyor :) neyse şimdi durum iyi görünüyor, en azından 5-6 hafta daha sabrederlerse tamamdır sen her zaman ki gibi moralini iyi tut, neler atlattın bu da geçecek

canım bende 25 gittim tam 823 tü doktor haftasıyla uyumlu senin almanı zaten istemiyorum dedi bana inşallah büyümüştür dahada

Herşey çok güzel olacak sen moralini yüksek tut

senin afacanlar yüreğini hoplatmadan duramıyor :) neyse şimdi durum iyi görünüyor, en azından 5-6 hafta daha sabrederlerse tamamdır sen her zaman ki gibi moralini iyi tut, neler atlattın bu da geçecek
İnşallah canım ya,ben de yılbaşına ulaşalım diyorum ama beyler ne düşünüyor bilemiyorum,dün bir hasta 23+1de doğum yaptı onun dirayetini görünce utandım kendimden,sabırlı olup bekliycez artık,dua ederseniz sevinirim

Kizlar boynerde indirim var pijama gruplarina bakabilirsiniz. Ben bisiler aldim

Eklentiler

• IMG_4416.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_4417.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_4419.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 92
kilo konusu konuşulmuş bu konuda çok dertliyim düzenli beslenmeme rağmen, dikkat etmeme rağmen 54.4 ile başladım şu an 64.5 kilom boyum 162cm. +10 ile devam ediyorum sonum hayır olsun :) bunu da size moral olsun diye yazdım

şeker yüklemesi filan da normal çıktı ama artık napiyim L beden pijamalar aldım umarım bebişi yeterince besleyebiliyorumdur

Benim de yarin kontrolum var.Kan uyusmazligi testi yapilacak sonuca gore bana da igne yapilacak.28de gel tam kacirmayalim gününü dedi.Bakalim yapilacak mi

Bana nuktan biberon geldi kim önerdiyse sağolsun. Sizlere de geldi mi
Hiç bilmiyorum canım nasıl geldi ki bi seye üye mk oldunuz
Sor bakalım boşuna yemeyelim içmeyelim :) benim kontrol de Pazartesi, üstelik bu sefer kan uyuşmazlığı iğnem de var. Kocamaaaaan bir iğne :)
Bizimde kan uyuşmazlığımız var eşimle ama doktorum hiçbir şey demedi devlet hastanesine gittiğimde kan uyuşmazlığı var mi demişti evet dedim kan grubu istiyorum dedi doktor a(+) benim kanımla ayni çıktı bebeğin kani mi o anlamadım
Kızlar bebek deterjanı ne alacaktık? Çok güzel kokuyor yazmıştınız ama unuttum adını.
Friendly mi ne onu aldım cnm kendim de sıvı kullandığım icin sıvı aldım kokusuz dediler ilk zamanlar kokusuz kullanmak yumuşatıcı kullanmamak gerekiyormuş
Belki sonra Ariel bebek alırım
Kendim de evlendiğimden Beri ariel sıvı kullanıyorum çok memnunum kokusu Harika kışlıkları çıkardım aylardır baza altındalar hala kokuyorlardı çıkardığım da bebeğinin de güzel olacağını düşünüyorum
Bir de yeşil anneyi tavsiye ediyorlar nasil bilniyorum ama

Bugün bende temizlik vardı arkadasım da geldi
Kız yetiştiremedi arkadasım da iyi ki gelmiş mutfağı ikimiz hallettik ay gittikten sonra üst kata bi çıktım tuvalet yıkanmamış lavaboyu penceteyle silmis peceteler lavabonun içinde vileda kovasını dökmemiş kaldırdım ben döktüm banyo dolabını silmis sabunlugu vs hiç düzenlememiş her yer darma dağındi fayanslari temizlemiş
Kapıları sildim dedi mutfak kapısını silmemiş bezleri yıkamadan kenara atmış
Camları silmis pimapenleri silmemiş
Mutfak balkon kapısına bi baktım parmak izlerimiz duruyor hala camini silmis sadece
Halı koltukları baya iyi sildi bastıra bastıra onları tertemiz yaptı ama iste diğer seyleri görünce ayar oldum domestos salon da yerde duruyor e bi duzenle git be arkadasım kocam gelecek hadi hadi dedi gitti
Oturma odasında ki koltuğu çekmemiş yerleri silerken halıları kaldırmamış kenardan silmiş
Çok bozuldum
Sinirlendim bi daha çağırmıycam cidden belim
Koptu yanı mutfağı da biz yapmasaydık ne olacaktır kim bilir
Hiçbir temizlikçi kendim gibi yapamıyor iyi bi temizlikçi bulamadım gitti resmen arkasından kova döküp üst tuvaleti temizleyip bezleri yıkayıp ortalığı topladım
Bi de peçeteyle lavabo silmek nedir ya bu nasıl bi mantık

Ay kizlarrrr bn dayanamayip iki tane kucuk tatli yedim simdi icim icimi yiyo acaba cok zarari olurmu ya keske yemeseydimmmm

Aa ne iş yaptiki ozmn valla su zamani insanlarina hic anlam veremiyorum madem ekmek parasi kazanmak icin evlere gidiyorsun hakkini vererek çalışsana arkadas simdi aldigi o para helalmi tel numarasi varsa ara canm yaptigi cok ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…