2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
neler kullanıyorsunuz ben her defasında doktora sormayı unutuyorum.
ben shea yağı kullanıyorum. arada da kakao yağı. kakao yağını watsonsdan aldım. shea yağı locciatane ın 100de 100 shea sı. kalıp gibi çok yoğun bir yağ. bacaklarıma da sürmeye başladım dün bakalım inşallah işe yarar.

benim karnımda hiç yok bacaklarımın içlerinde 1 2 çatlak gördüm dün =) göğüs ve karını yağa buluyorken bacak çatlayacağı aklıma gelmedi hiç
Benim de diz kapagimin arkasinda kizarma olmus bir iki cizik. Gobegimi haftada iki kere falan yagliyorum ama artik daha dikkat edeyim catlamasini istemiyorum. Bu arada gratiste 17-18 kasim tarihlerinde %50 indirim var oradan gidip catlak onleyici2 alayim bari

bacaklarımın çatlayabileceğini düşünmemiştim. gerçi bacaklarım zaten çatlak içinde yapacak bir şey yok ha 2 eksik ha 2 fazla

o değilde bu antibiyotik sanırım mideme çok dokundu çok ağrıyor. ne yapsam ki. gaviskon fayda etmedi :/

Maden suyu dene canim ya da taze salatalik soy ye iki tane bana bunlar cok iyi geliyor. Sen antibiyotigi enfeksiyon için mi kullaniyordun şu meshur kızılcık suyunu deneyeydin :))

Maden suyu dene canim ya da taze salatalik soy ye iki tane bana bunlar cok iyi geliyor. Sen antibiyotigi enfeksiyon için mi kullaniyordun şu meshur kızılcık suyunu deneyeydin :))
kızılcık suyu pıhtılaşmaya sebep oluyormuş canım. kan sulandırıcı kullananlara önermiyorum dedi doktorum. idrar yolları için antibiyotik verdi doktorum. onu kullanıyorum.

kızılcık suyu pıhtılaşmaya sebep oluyormuş canım. kan sulandırıcı kullananlara önermiyorum dedi doktorum. idrar yolları için antibiyotik verdi doktorum. onu kullanıyorum.
Hmm mantıklı o zaman tatlım ben de göğüs ucu yarası için şimdiden yedigimiz aynaların çekirdeklerini sakliyorum cok iyi geliyormus bence siz de saklayin kurusa da farketmiyormus.. Dogumdan Once mi baslayacaz bu göğüs kremlerinw ya catladiktan sonra napayim tedaviyi onceden önlem almak lazim

Ilık süt iç canım, biraz bal da koyabilirsin içine :)

Kızlar doktorum şekerin sınırda çıkmış, beyaz ekmek pilav şekerli meyveler tüketme yazmış. Bidahaki kontrolde diyetini konuşuruz yazmış çok acil bi durumum yok galiba
Bizimkilerde aman aman değil zaten. Oğlumdaki doktorum sadece biri yüksek çıkmış. 2 si yüksek olsaydı sıkıntıydı bizim demişti. Unuttum onun söyledikleri bu doktor direk dahiliye diyetisyen gerdiler bizi

En çok ben aldım sanırım +10 ile 75 im şu anda.Çatlak için de biooil kullaniyorum düzenli olmasa da

Benim bebek makat duruşta zaten sezaryen olcağı için pek önemli değil ama alttan tekmeleri bayağı oturduğum koltuğu titretiyor keseyi meseyi delmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…