- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.381
Canim bence içini ferah Tut bisey olmaz ya ona da ihtiyacımız var bence. Sonuçta hamileyiz ya :-(Ay kizlarrrr bn dayanamayip iki tane kucuk tatli yedim simdi icim icimi yiyo acaba cok zarari olurmu ya keske yemeseydimmmm
İnsallah canm ya valla hamilelikte tatlidan uzak durmak cok zormuş bir haftadr gozumun onunda tatlilar uçuşuyor resmen dayanamadim yedim sonrada biraz tarçınlı cay ictim doktorum icebilirsin demisti cok şükür ölçtüm yükselmemişCanim bence içini ferah Tut bisey olmaz ya ona da ihtiyacımız var bence. Sonuçta hamileyiz ya :-(
Biraz once dayanamayip bi tane kuru incir yedim. 1 saat sonra olctum 115 cikti cok mu kasiyoruz bilmem ki:/Kızlar sizce kaç tane bisküvi yesem şeker çıkmazpazarlık yapıyorum resmenn kusuruma bakmayın nolurr
Söyleyeceğim arkadaşıma sordurursaAa ne iş yaptiki ozmn valla su zamani insanlarina hic anlam veremiyorum madem ekmek parasi kazanmak icin evlere gidiyorsun hakkini vererek çalışsana arkadas simdi aldigi o para helalmi tel numarasi varsa ara canm yaptigi cok ayip
Cok zor gercekten cnm. Onume gelene dogumdan sonra beni ziyarete gelirken tatli ve hamur isi getirin diyorumİnsallah canm ya valla hamilelikte tatlidan uzak durmak cok zormuş bir haftadr gozumun onunda tatlilar uçuşuyor resmen dayanamadim yedim sonrada biraz tarçınlı cay ictim doktorum icebilirsin demisti cok şükür ölçtüm yükselmemiş
Bnde oyle umuyorum doktorum tatli kacirirsan tarcinli yoğurt yada cay ic demisti dedigini yaptim cok şükür simdilik hi sknti yok canm Allah yardmcinuz olsunKesinlikle hamileyken özellikle uzak durmak çok zor geliyor. Iyi ya sevindim yukselmemis bak stres yapma. Yukselmemisse zarar vermemiş oluyordur değil mi öyle umuyorum :-(
Evet canm ya dun arkadaslara dogumdan sonra gelirken pasta getirin dedim annemede çikolata getir dedimCok zor gercekten cnm. Onume gelene dogumdan sonra beni ziyarete gelirken tatli ve hamur isi getirin diyorumGececek diye teselli ediyotuz hic olmazsa kendimizi buna şükür
ozmn misafirliğe gelmiş gibi ne guzel yemis icmis almis dağıtmış gitmis biraz vicdan olsa zaten oyle birakmaz cok kizdim canm ya hic sevmiyorum boyle bsyiSöyleyeceğim arkadaşıma sordurursa
Dağınık çalışıyor bi de yetiştiremedi diycem
Kızıyla geldi mutfağı temizliyoruz diye dışardan yemek söyledim akşam kızı da gelecek diye kek yaptım sabah kahvaltı hazırladım ark simit pogaca almış giderken de kızına evde ki oğluna kek koydum sigara molası verdi kahve yaptım
Yanı bunları yaptım diye söylemiyorum ama sende kocam gelecek diye kaçma ısın bitmediyse insanlık yapmışım kocam gelecek diye gitme pesinde duzenle suyu dok git hadi kapıyı silmesi va kalsın da düzenle kovanı dok bezini yıka git sanki kocan bilmiyor mi temizlik yaptığını yanı biliyor da e bu ne telaş dip köseye bu kız çağırılmaz ancak yarım gün genel süpür sil toz al tuvalet yıka gibi güncel isler için çağırırım ancak
Aynen valla misafirlik gibi oldu o çağırmayınca sorduracak çünkü arkadasım demiş seni beğenirse her ay çağıracak demiş çağırmayınca sorduracak bende her seyi söyleyeceğimozmn misafirliğe gelmiş gibi ne guzel yemis icmis almis dağıtmış gitmis biraz vicdan olsa zaten oyle birakmaz cok kizdim canm ya hic sevmiyorum boyle bsyi
Valla canım tecrübesizlikle hiç ilgisi yok işini iyi yapmak isteyen vicdan sahibi bir insan bunu yapmaz nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum o parayı nasıl yiyorlarAynen valla misafirlik gibi oldu o çağırmayınca sorduracak çünkü arkadasım demiş seni beğenirse her ay çağıracak demiş çağırmayınca sorduracak bende her seyi söyleyeceğim
Yeni başlamış temizliğe ihtiyaçtan tecrübesiz biraz sanırım ama insan her şekilde arkasını toplamalı tecrübesizlik de bi yere kadar yani
İns düzgün birini bulurum bıktım artik cidden
Yeni başlamış insanlik hali tecrubesz ama sen hamilesin hamile olmazsan zaten tamm yeni başlamış dersin gecersin de iste hamile olunca tmm diyip gecemiyosun insallah gonlundeki temizlikciyi bulursun canmAynen valla misafirlik gibi oldu o çağırmayınca sorduracak çünkü arkadasım demiş seni beğenirse her ay çağıracak demiş çağırmayınca sorduracak bende her seyi söyleyeceğim
Yeni başlamış temizliğe ihtiyaçtan tecrübesiz biraz sanırım ama insan her şekilde arkasını toplamalı tecrübesizlik de bi yere kadar yani
İns düzgün birini bulurum bıktım artik cidden
İnşallah canım ya,ben de yılbaşına ulaşalım diyorum ama beyler ne düşünüyor bilemiyorum,dün bir hasta 23+1de doğum yaptı onun dirayetini görünce utandım kendimden,sabırlı olup bekliycez artık,dua ederseniz sevinirim
Benim de yarin kontrolum var.Kan uyusmazligi testi yapilacak sonuca gore bana da igne yapilacak.28de gel tam kacirmayalim gününü dedi.Bakalim yapilacak mi
Valla canım tecrübesizlikle hiç ilgisi yok işini iyi yapmak isteyen vicdan sahibi bir insan bunu yapmaz nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum o parayı nasıl yiyorlar
Bende anlamıyorum ciddenYeni başlamış insanlik hali tecrubesz ama sen hamilesin hamile olmazsan zaten tamm yeni başlamış dersin gecersin de iste hamile olunca tmm diyip gecemiyosun insallah gonlundeki temizlikciyi bulursun canm
Hiç bilmiyorum canım nasıl geldi ki bi seye üye mk oldunuz
Bizimde kan uyuşmazlığımız var eşimle ama doktorum hiçbir şey demedi devlet hastanesine gittiğimde kan uyuşmazlığı var mi demişti evet dedim kan grubu istiyorum dedi doktor a(+) benim kanımla ayni çıktı bebeğin kani mi o anlamadım
Friendly mi ne onu aldım cnm kendim de sıvı kullandığım icin sıvı aldım kokusuz dediler ilk zamanlar kokusuz kullanmak yumuşatıcı kullanmamak gerekiyormuş
Belki sonra Ariel bebek alırım
Kendim de evlendiğimden Beri ariel sıvı kullanıyorum çok memnunum kokusu Harika kışlıkları çıkardım aylardır baza altındalar hala kokuyorlardı çıkardığım da bebeğinin de güzel olacağını düşünüyorum
Bir de yeşil anneyi tavsiye ediyorlar nasil bilniyorum ama
Aynen canm insanin kendi yaptigi temizlik gibisi yok millet rahatliga alışmış oyalanip para bulmak tatli geliyo demekkiBende anlamıyorum cidden
Bi de dün çağırmadan önce siz hamileymissiniz hiçbir seye dokunmayın hepsini ben hallederim vs yazıyordu şimdi onları hatırladıkça iyice cinlendim
Geçenler de bi arkadasım çağırmış birini boyu uzun arkadaşımın gel bana yardım et oraya ben yetişemiyorum sen sil demiş banyoda
Arkadasim banyoyu ben silecekse sen niye geldin yanı iki tane domestos bitirmiş bi de pril yedi galiba diyo arkadasıminsanlar çok tuhaf ya cidden hiçbiri kendimiz yaptığımız gibi olmuyor
Valla ben hiç çağırmazdjm sırf böyle duyduğum şeyler yüzünden bir tane abla geldi bizim kapıcı nın karısı bir kere yazın sonunda büyük temizlik yaptı memnun kaldım şimdi geçen hafta yarım gün çağırdım yine de iyi yaptı çok şükür tabi ki kendi yaptığın gibi olmaz ama elinden geleni yapması lazım kadın balkonları yıkadı camları sildi bütün halıları süpürdü kaldırdı balkona yerleri süpürge sildi tuvalet banyo yıkadı 60 tl aldı allah razı olsunBende anlamıyorum cidden
Bi de dün çağırmadan önce siz hamileymissiniz hiçbir seye dokunmayın hepsini ben hallederim vs yazıyordu şimdi onları hatırladıkça iyice cinlendim
Geçenler de bi arkadasım çağırmış birini boyu uzun arkadaşımın gel bana yardım et oraya ben yetişemiyorum sen sil demiş banyoda
Arkadasim banyoyu ben silecekse sen niye geldin yanı iki tane domestos bitirmiş bi de pril yedi galiba diyo arkadasıminsanlar çok tuhaf ya cidden hiçbiri kendimiz yaptığımız gibi olmuyor
Aynen öyle kolay para kazanıyoruz diyorlar herhaldeAynen canm insanin kendi yaptigi temizlik gibisi yok millet rahatliga alışmış oyalanip para bulmak tatli geliyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?