2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oyle galiba canm eve temizlikci çağırınca cok parasi var nasilsa diyip kafaya gore yapiyorlar bi kac yerde duydum boyle bsy
Belki de olabilir bunlarda para çok zaten diye düşünüyor olabilirler :)
Oda yapan kızlar fotoğraf yükleyin de bakalım hem fikir olur hem gözümüz gönlümüz açılır :)

Bu saatler tatlı krizi geliyor bana ya her akşam her akşam normalde asla bu saatte yemem ama hamileyken tutamıyorum kendimi yanlış ama di mi

Şekerin yoksa istedigin saatte tuket canm tabi aşırıya kaçmadan
Şeker yok canım da mantıken düşününce bu saatte yediklerimiz hep kiloya dönüyor bir de bebeğe yarayacak bişeyler değil ya o yüzden kendimi tutuyorum ben de doktor da hızlı kilo aldığımı görünce ekmeği meyveyi abur cuburu çok yiyorsan onları kes kilo alırsın demişti o yüzden

İyi geceler arkadaşlar, benim de bir sorum olacak sizlere. Hastanede doğumdan sonra fotograf çekimi yaptırmak istiyorum ama bebişe göre süslü bişeyler baktım beğenemedim. Var mı sizlerden değişik güzel fikirler. Bide 5 yasında kızım var. Neler yapabilriz acab?

Bana test yapmadılar açana benimki negatif diye mi?

Ben de friendly alıyım bari :) roxy i de denerim hangisini seversem artık.
Pardon Benim mi negatif eşimin mi pozitif çıkan test bebeğin testi ise negatif çıktı
Bi an eşimin kanına gitmiş aklım pozitif yazmışım
Aynen canm insanin kendi yaptigi temizlik gibisi yok millet rahatliga alışmış oyalanip para bulmak tatli geliyo demekki
Bence de herkes kolayını bulmuş bu yaptıklarını her cumartesi ben yapıyordum zaten ta ki bu zamana kadar hamileyim diye artık yapmayım dedi burnumdan geldi kollarım kalkmıyor ağrıdan suan

Aynen öyle kolay para kazanıyoruz diyorlar herhalde
Sana gelen bayanın aynısını yaptı 150 aldı üst tuvaleti bile yıkamadı hatta
mutfağı da benle arkadasım yaptık
Bi de diyor ki teraslı evlere 200 e gidiyorum dedim terasi yıkamayacaksın zaten o çok büyük babam yıkıyor dedim
Ev zaten büyük de degil
Terasi da yıkayacağım diye 200 e anlaşsaydık kim bilir ne olacaktı terasi yıkayıp artık hiçbir is yapmazdı
Yıkadığı iki küçük balkon seninki gibi ayni şeylerdi resmen
Ekstra kapı silmis ama mutfağı silmemis bir de cam sikmis ama çerçeveleri silmemis izler duruyor hep nasıl cam silmekse artık

Bize de gelsin

Aa supermis oyle birini bulsam her ay cagiririm:) bana gelen bu dediklerini tam gunde yetiştiremiyor. Ama guzel yapiyo bana yetiyo cunku benim bi gunde bu kadar temizlik yapmam imkansiz:) temizlikle pek aram yok:)) evler buyuk cunku hak veriyirum kadinlara da 145 metrekare ev 5 oda koca koca camlar yap yap bitmiyoki

Bu saatler tatlı krizi geliyor bana ya her akşam her akşam normalde asla bu saatte yemem ama hamileyken tutamıyorum kendimi yanlış ama di mi
Ye gitsin:) ben zayiflamak icin diyet yapan arkadaslarima da bosverin sagliginiz yerindeyken yiyin gitsin diyorum:)))

Ahahaha ben de dun esime istedigim cikolatayi soyledim. Dogumdan cikar cikmaz yicem diye :) hepimiz ayniyiz galiba :)
Hahah ayniyiz ayniyiz:) istedigim tatlilari cikolatalari siraliyorum esime hazirla dogum sonrasina diye:) aslinda çok tatli seven biri degilim yani serbetli tatlilari sutlu tatlilari falan hic canim istemiyor mesela su an. Ama cok sevdiğim tatlilar var iste benim gibi cok sevip cani ceken olur belki diye yazamiyorum:)

Arkadaşlar hayırlı sabahlar lavaboya gittiğimde şimdi nokta kadar kan geldiğini farkettim sizce banamı kan gibi göründü yoksa nokta kadar kan gelmesi nedendir sizce.

Neyse canım kendi vicdanı artık kendi düşünsün bir daha da bunu çağırmazsın. Sağ salim doğum ları mızı yapalım da işlerimizi de kendimiz yapalım zaten yine kendin yapmışsın. Az kaldı 3 ay en fazla bir kere doğumdan önce büyük bir temizlik yaptırırsak yeter arada kendimiz ufak tefek yaparız

Valla iyi olur du ben hiç halı filan kaldırıldığını bilmiyordum daha önce çağıtmadığım için evi süpürdü sil dedim halıları kaldırmayacakmıyım dedi baktım kaldıralım daha iyi olur dedi :) kendi evini temizliyor gibi temizliyor kadın normal de bebek bakıcılığı yapıyormus baktığı bebeğin annesi işi birakmış bu da boşa düşünce temizliğe gidiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…