2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar sohbetinizi takip ediyorum ama bayadir yazamıyordum. Şeyi merak ettim; bebek hareketlerini nasıl tarif edersiniz ve genelde hangi bölgede hissediyorsunuz? Ben akşamları yatarken göbeğimin altlarında hissediyorum ama son bir iki gündür tam göğsümün altı seyiriyor. Bebek o kadar yukarı tekme atabilir mi ya da kas hareketi mi acaba cozemedim. Sürekli hareket takip etmeye başladım bu ara :)

Merhaba hanımlar bişey danışacağım. 2 haftadır acayip horluyorum hamilelikten mi kaynaklı acaba. Sizlerde de var mı aynı şikayet. 10 kilo aldım ama şişman görünmüyorum. Ondan mı kaynaklı dedim acaba. Eşim horluyorsun diyince bi utanıyorum hiç yapmadığım bişey olunca.

Canım benim oğlan hiç durmuyor :) ultrasonada doktora sordum başı nerde o da ayakları filan şurda dedi. Başının olduğu yerde pıt pıt atmalar oluyor o hıçkırıkmış :) sol at kasığımda bacakları var pat pat ediyor. Tam ortada elleri var göbeğim sallanıyor resmen kımıldayınca. Ben çok erken hissetmeye başladım 14. Haftamda

Kızlar bebek deterjanı ne alacaktık? Çok güzel kokuyor yazmıştınız ama unuttum adını.
Benilkbebegimde dalan roxy kullandim cok da memnun kaldim tavsiye ederim.Yine aynisini alcam.Toz halinde oldugu icin camasirda kaliyor diye yazmis arkadaslar ama hic alakasi yok.Bu arada uyusmazlik ignesini sen de olmusun zaten mesajini sonradan gördüm

Yapıyorlar oyle ombre dibine değmeden fazla solumamaya çalış ama çok ağır kokusu

Kontroldem geldim arkadaslar, şeker dısında herşeyimiz iyi şülür. 40 cm 1350 gram olmuş meleğimiz. Şeker için de endokrinolojiye sevk etti. Değerlerin birinin bile yüksek olması şeker için yeterli dedi. Sonuçlar ekte nasıl sizinkilerle?

Canim ben 12.haftamda kanama yaşamıştım ve uyuşmazlık ignesi olmustum hic öyle büyük ve korkulacak bir sey degil stres yapma

ben de öncesinde oldum tatlım ama baya büyük bir iğneydi ve hemşire vurmadan önce acıtacak şimdiden özür dilerim demişti. belki de o yüzden kötü hatırlıyorum o anı. korku yapmıyorum, acı eşiğim düşük değildir ama kötü hatıra işte

canım selam sende benim gibi az alanlardansın ben hiç almadım çünkü henüz.
bebeğin gelişimi nasıl gidiyor,hiç almadığım için korkuyorum doktor sen alma o alsın yeter diyor bana.

Canım en son 24. Haftamda doktora gittiğimde 760 gramdı. Doktor bebeğin gelişimi çok ama çok güzel dedi hatta eşime dönüp annesi oğluna fazla iyi bakıyor babası demişti. Banada hep bebek kilo alsın önemli olan o demişti. Ben çok yemek tüketen biri değilim ama günde 1 muz sabah 2 yemek kaşığı pekmez ve akşam yatarken 2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yiyorum bunun yanısıra balık kırmızı et tüketiyorum sebzede yiyorum ama yemekleri porsiyon olarak çok az tutuyorum bakalım 5 Aralıkta randevum var ne kadar oldu senin bebiş kaç gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…