- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.441
Kızlar günaydın
Dün geceden beri sol tarafımda bir ağrı var karnımın anlamadım.sol boşluğumda yani.
Böyle birşey olan varmı?
Benim kontrole kaldi 7.5 saat
Tepiniyouuuu heyecan dorukta :) napıyor bakalım Efsun bebek :)
Bazen 32.haftaya kadar oluyormuş çıkması doktor geçen hafta bana öyle dedi benim de asagidaKontrolden geldim kizlar bebegim 1190 gram olmuş boyu da 36.5 cm.Her sey yolunda dedi.Benim plesanta hala aşağıda artık çıkmaz zaten.Dikkat etmeye devam.Homely_angel kan uyuşmazlığı ignem de yapıldı cok az acıdı b12m çok düşmüş alerjim olduğu icin kullanamaiyorum ilac.Mecbur deneme yapilacak hastanede alcam ilacı herhangi bir alerjik reaksiyonda mudahele edilecek.Biraz panik oldum açıkçası.Pazartesi de onun stresini yasayacaz
Kontrolden geldim kizlar bebegim 1190 gram olmuş boyu da 36.5 cm.Her sey yolunda dedi.Benim plesanta hala aşağıda artık çıkmaz zaten.Dikkat etmeye devam.Homely_angel kan uyuşmazlığı ignem de yapıldı cok az acıdı b12m çok düşmüş alerjim olduğu icin kullanamaiyorum ilac.Mecbur deneme yapilacak hastanede alcam ilacı herhangi bir alerjik reaksiyonda mudahele edilecek.Biraz panik oldum açıkçası.Pazartesi de onun stresini yasayacaz
Maalesef canım Şanlıurfa nın ilçesindeyiz Doğu görevi yapıyoruz biz :)Nereden olunuyor canim bende olayım nasıl bir yol izleniliyorsa
Sen hangi şehirdesin cnm bu bayan ankaradaysa bana da gelsin 150 vermeye razıyım ben
Aynen artık mobilyası geldiğinde bi çağırırım gerisinde çağırmam doğumdan sonra kendim hallederim ins allah güç kuvvet verirse
Devam etmiyorsa sorun yoktur heralde ne durumdasinArkadaşlar hayırlı sabahlar lavaboya gittiğimde şimdi nokta kadar kan geldiğini farkettim sizce banamı kan gibi göründü yoksa nokta kadar kan gelmesi nedendir sizce.
İndirekt cooms testi yapildi negatif ciktigi icin igne yapildi canim.Eger bebekle kan grubumuz uymazsa dogduktan sonra tekrar yapilacakmis.Bebek iyimiş, öncelikle gözün aydın. Plesanta için de kendine dikkat edersen bişi olmaz, zamanını bekler inşallah.
Ben de eski testlerimi kontrol ettim, en başta İndirekt cooms testi yapılmış, negatifmiş. Sana şimdi bir test yapıldı mı yoksa direk iğneyi mi vurdular? Bir de Doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre bir daha mı yapacaklar onu anlayamadım.
Hastanede olacakmışsın canım, inşallah bir reaksiyon olmaz ama olsa bile gereğini yaparlar korkma. Zaten kontrollü olacaksın.
Benim kizimda da böyleydi canim cikmiyor benim. Nasıl başlıyorsa oyle devam ediyor maalesef.Bazen 32.haftaya kadar oluyormuş çıkması doktor geçen hafta bana öyle dedi benim de asagida
birisinin daha aynı marka aleti bozuk çıkmıştıKızlar bende mi şeker aleti bozuk öğle yemeği mi yedim ölçeyim dedim bi saat sonra 160 çıktı arkasına tekrar çubuk taktım 177 bi çubuk taktım 120 şimdi tekrar bi çubuk taktım 192 çıktı kafayı yedi makina plus med makinanın adı
Doktor dusuk şekerden şüphelenirken 192 çıkması komedi degil mi
Çok güzeller güle güle kullanKizlar boynerde indirim var pijama gruplarina bakabilirsiniz. Ben bisiler aldim
Evet şüpheliydim zaten şüphelerim dogru çıktı babam geldi bugün sandalyelerin bi tozunu alBöyle olacağı az çok belliydi sanki canım, iyi yapar mı diyr baya evhamlanmıştıkzaten iyisine rastlamak zor. Bidaha çağırmazsın anlasın memnun kalmadığını.
Benim bildiğim kadarıyla, anne negatif baba pozitifse bebeğin pozitif olması durumunda uyuşmazlık oluyor. Senin bebenin ne olacağı daha belli değil iğne gerekmez miydi? Bide ilk hamilelikte problem olmuyor ikinci de yapılıyot diye de duymuştum. Acaba ondan mı yapmadılar sana
Tuh kısmet hiç haberim olmadı bi daha ki sefere insCanım ilk beşbin kişiydi bitmiştir ben üye olalı baya oldu hem ay sonuna kadardı bildiğim . Sadece üye oluyorsun o kadar
Suan büyük hüsrana uğradımMaalesef canım Şanlıurfa nın ilçesindeyiz Doğu görevi yapıyoruz biz :)
Kayınpederimindi şeker ameliyatından sonra kenara atmış bi de en doğrusu bu diye verdibirisinin daha aynı marka aleti bozuk çıkmıştı
birisinin daha aynı marka aleti bozuk çıkmıştı
Plus med. Bendim o aleti bozuk olanKızlar bende mi şeker aleti bozuk öğle yemeği mi yedim ölçeyim dedim bi saat sonra 160 çıktı arkasına tekrar çubuk taktım 177 bi çubuk taktım 120 şimdi tekrar bi çubuk taktım 192 çıktı kafayı yedi makina plus med makinanın adı
Doktor dusuk şekerden şüphelenirken 192 çıkması komedi degil mi
Evet sendin demi emin olamadim tam ondan etiketlemedim :))Plus med. Bendim o aleti bozuk olan. Daha doğrusu değerleri yüksek gösteren.
Boşverin ölçmeyin. Diyetinizi sağlam yapın haftada bir açlık tokluk yaptırın hastanede falan yeterli bence.bide bol su hareket tamamdır
Bende şeker yüksek degil dusuk çıktı doktor da şekeri emiyor resmen vücudun tokluk ölç bakalım bi ilerde senin hayatında sorun olur bebeğe suan zararı yok dediPlus med. Bendim o aleti bozuk olan. Daha doğrusu değerleri yüksek gösteren.
Boşverin ölçmeyin. Diyetinizi sağlam yapın haftada bir açlık tokluk yaptırın hastanede falan yeterli bence.bide bol su hareket tamamdır
Kızlar günaydın
Dün geceden beri sol tarafımda bir ağrı var karnımın anlamadım.sol boşluğumda yani.
Böyle birşey olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?