2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kontrolden geldim kizlar bebegim 1190 gram olmuş boyu da 36.5 cm.Her sey yolunda dedi.Benim plesanta hala aşağıda artık çıkmaz zaten.Dikkat etmeye devam. Homely_angel kan uyuşmazlığı ignem de yapıldı cok az acıdı b12m çok düşmüş alerjim olduğu icin kullanamaiyorum ilac.Mecbur deneme yapilacak hastanede alcam ilacı herhangi bir alerjik reaksiyonda mudahele edilecek.Biraz panik oldum açıkçası.Pazartesi de onun stresini yasayacaz

Bazen 32.haftaya kadar oluyormuş çıkması doktor geçen hafta bana öyle dedi benim de asagida

Bebek iyimiş, öncelikle gözün aydın. Plesanta için de kendine dikkat edersen bişi olmaz, zamanını bekler inşallah.

Ben de eski testlerimi kontrol ettim, en başta İndirekt cooms testi yapılmış, negatifmiş. Sana şimdi bir test yapıldı mı yoksa direk iğneyi mi vurdular? Bir de Doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre bir daha mı yapacaklar onu anlayamadım.

Hastanede olacakmışsın canım, inşallah bir reaksiyon olmaz ama olsa bile gereğini yaparlar korkma. Zaten kontrollü olacaksın.

Maalesef canım Şanlıurfa nın ilçesindeyiz Doğu görevi yapıyoruz biz :)

İndirekt cooms testi yapildi negatif ciktigi icin igne yapildi canim.Eger bebekle kan grubumuz uymazsa dogduktan sonra tekrar yapilacakmis.

Kızlar bende mi şeker aleti bozuk öğle yemeği mi yedim ölçeyim dedim bi saat sonra 160 çıktı arkasına tekrar çubuk taktım 177 bi çubuk taktım 120 şimdi tekrar bi çubuk taktım 192 çıktı kafayı yedi makina plus med makinanın adı
Doktor dusuk şekerden şüphelenirken 192 çıkması komedi degil mi

birisinin daha aynı marka aleti bozuk çıkmıştı

Kizlar boynerde indirim var pijama gruplarina bakabilirsiniz. Ben bisiler aldim
Çok güzeller güle güle kullan

Evet şüpheliydim zaten şüphelerim dogru çıktı babam geldi bugün sandalyelerin bi tozunu al
Dedi getir bezi akayım dedi masaya bi vurdu toz sandalyeye bi vurdu toz
Onu da görünce çok sinirlendim Arkadaşımın komşusu olmasa arkadasım arada olmasa cidden fotoları çekip çekip tek tek yollayacaktim öyle sinirlendim bugün
Canım ilk beşbin kişiydi bitmiştir ben üye olalı baya oldu hem ay sonuna kadardı bildiğim . Sadece üye oluyorsun o kadar
Tuh kısmet hiç haberim olmadı bi daha ki sefere ins
Güle güle kullanın sizde

Maalesef canım Şanlıurfa nın ilçesindeyiz Doğu görevi yapıyoruz biz :)
Suan büyük hüsrana uğradım

Kayınpederimindi şeker ameliyatından sonra kenara atmış bi de en doğrusu bu diye verdi
Alçala ölçmeyeceğim artık
Doktorun hemşiresine sordum dedkm bu sonuç yanlış olabilir mi yeni gelen hemşire bana verene kadar su içebilirsiniz demişti dedim oda hayır yeme içme hiçbir şey yapmayacaktınız 1 saat boyunca çok etki etmese de etmiştir arkadaş yeni toy bilememiş ama zaten şekeriniz de sorun yok tokluk ölçünüz yeterli gelecektir ben arkadasi uyarırım dedi
Valla böyle giderse bu makina hiç ölçmeyeceğim sonuçta yüksek degil dusuk olması da bebeğe etki etmiyormuş ama benim kilo alimim hızlı ur emzirirken halsiz olurum diye doktor kontrol altına almaya çalışmıştı bu aletle stres yaşayacağıma ölçmem bebek doyunca ilgilenirim eğer ciddi anlamda dusukse artık napayim

Plus med. Bendim o aleti bozuk olan . Daha doğrusu değerleri yüksek gösteren.
Boşverin ölçmeyin. Diyetinizi sağlam yapın haftada bir açlık tokluk yaptırın hastanede falan yeterli bence.bide bol su hareket tamamdır

Evet sendin demi emin olamadim tam ondan etiketlemedim :))
Demek ki bu markaya güven olmuyor aklimin bir kosesine not ettim :))

Ben bi yürüyüşe gideyim bari

Bundan sonra akşamları eşimi dürtücem valla hadi yürüyüşe diye. Ona da üzülüyorum zaten 8e doğru geliyor yemek yiyip yürüyüş yapıp gelmemiz 10 oluyor, büyün akşamı bitiyor ama tek gitsem erken gitmem lazım onu da ben yapamadım şimdilik. Artık 6ayım doldu benim son 3ay bu yürüyüşü yapmam şart. Hem şu şeker mevzusunu da etkiliyor bu. Gerçi ben günde 8bin adım kesin atıyorum ama demek fazlası lazım.

Bende şeker yüksek degil dusuk çıktı doktor da şekeri emiyor resmen vücudun tokluk ölç bakalım bi ilerde senin hayatında sorun olur bebeğe suan zararı yok dedi
Enzirken falan şekerin düşer dirençsiz kalırsın şekere saldırırsın oda kilo olarak döner sana dedi
50lik glokozla 72 çıkan şekerim ekmeksiz yeşimin öğle yemeğimle 192 çıkıyor komedi gibj

Kızlar günaydın
Dün geceden beri sol tarafımda bir ağrı var karnımın anlamadım.sol boşluğumda yani.
Böyle birşey olan varmı?

İdrar enfeksiyonu olabilir mi? Benim idrarda üreme olduğunda ilk önce sol boşluğuma kaburgama doğru bi ağrı girmişti. Bir kaç gün ağrıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…