2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim ev küçük canım camlar da küçük baya o yüzden sorun olmuyor bu kadında 6 saatte filan yaptı ama yarım gün parası aldı zaten büyük temizliğe geldiğinde 1 günde bitirememişti iki gün gelmişti o xaman da 120 almıştı bende ayda bir çağıracağım zaten iyi oluyor baya

Arkadaşlar hayırlı sabahlar lavaboya gittiğimde şimdi nokta kadar kan geldiğini farkettim sizce banamı kan gibi göründü yoksa nokta kadar kan gelmesi nedendir sizce.
Nokta kadar olunca bilemedim canım sivilceden bile olabilir kabızlık varsa onla ilgili olabilir

Nereden olunuyor canim bende olayım nasıl bir yol izleniliyorsa

Sen hangi şehirdesin cnm bu bayan ankaradaysa bana da gelsin 150 vermeye razıyım ben
Aynen artık mobilyası geldiğinde bi çağırırım gerisinde çağırmam doğumdan sonra kendim hallederim ins allah güç kuvvet verirse

Kızlar günaydın dusuk şekerden dolayı doktorum her yemekten bi saat sonra tokluk şekerini ölç demişti şimdi ölçtüm 120
Şeker yüklemesinde çıkan 72 idi çok tuhafıma gitti acaba sonuçta yanlış mk vardı bilemedim

Arkadaşlar hayırlı sabahlar lavaboya gittiğimde şimdi nokta kadar kan geldiğini farkettim sizce banamı kan gibi göründü yoksa nokta kadar kan gelmesi nedendir sizce.
Sivilce ya da kil donmesi gibi mi acaba canim. Benim kabizliktan sonra oluyor bi de bazen :/ ama vajinadan degil tabi

Böyle olacağı az çok belliydi sanki canım, iyi yapar mı diyr baya evhamlanmıştık zaten iyisine rastlamak zor. Bidaha çağırmazsın anlasın memnun kalmadığını.

Bana test yapmadılar açana benimki negatif diye mi?

Ben de friendly alıyım bari :) roxy i de denerim hangisini seversem artık.

Benim bildiğim kadarıyla, anne negatif baba pozitifse bebeğin pozitif olması durumunda uyuşmazlık oluyor. Senin bebenin ne olacağı daha belli değil iğne gerekmez miydi? Bide ilk hamilelikte problem olmuyor ikinci de yapılıyot diye de duymuştum. Acaba ondan mı yapmadılar sana

Kızlar günaydın
Dün geceden beri sol tarafımda bir ağrı var karnımın anlamadım.sol boşluğumda yani.
Böyle birşey olan varmı?

Gunaydın kızlar geceleri artik rahat uyuyamıyorum. Gündüz taş gibi saglamim gece ne yana dönsem karnım kasıklarim ağrıyor. Tam uykuya düşüyorum tuvalet ihtiyacım geliyor. Önümüzdeki aylar nasıl geçecek merak ediyorum

.
bu bebek için bir tehlike yok o halde canım, sen de negatifsin bebek de. ama ikinci bebek için önlem olarak da vuruyorlar diye biliyorum.

Günaydın,benim yeğenim de 30+3 şu an 10 yaşında
Dünkü bebeğin akciğerleri ve karaciğeri oluşmamış maalesef

hep iyi düşünelim iyi olsun

diğer bebek için de üzüldüm, o haftalarda çok korkuyordum ben de. şimdi şimdi biraz daha rahatlıyorum. 32 yi geçince daha da iyi olacağız inşallah.

canım benim aslında ikinci hamilelik gibi değerlendiriyorlar sanırım. gerçi birinci 14 haftalık kürtajda da vurdular. nolur nolmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…