2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım ama sonuçlar kaç güne çıktı sizin? Bir de ilginç bir şekilde yükleme yapıldığı gün ultrasonda bakmiyomus benim dr. Açsın uyuyodur ondan dediler ama bana yine de mantıksız geldi bilemedim. Sizin konuşmalarınızda görmüştüm yüklemeden sonra bakılmıs sanırım herkesin bebeğine.

Şeker yüklemesi yapıldığında çok hareketlendiğini hissetmedin mi, normal ultrosan zamanında da uyuyabilir. Bu bir sebep değil ki, doktor biraz kaçamak cevap vermiş.bakmak istememiş, ben normal muayeneme bile aç giderim:) tartıda az çıkayım diye.

Bn şeker yükleme yapildigi gun internetten sonuclarima baktim ve kopyalayip doktoruma gonderdim hastaneye gitmeme gerek kalmadi birde bnde o gun ultrason yaptrmadim zaten hereketliydi yavrum

Açıkçası ben de gecistirildigimi düşündüm ama 2 gün sonraya randevu verdi. Bi de benim paket zaten randevulara ayrı ödeme yapmıyorum o yüzden çok önemli değil ama yine de bana da mantıksız geldi. Valla yüklemeden hemen sonra pek bişey hissetmedim yürüyüş yap dediler. Kan verip eve geldim taa yemekten sonra normal hareketlerini hissettim. Şeker yüklemesi bende farklı hiç birşeye sebep olmadı niyeyse.

Bn şeker yükleme yapildigi gun internetten sonuclarima baktim ve kopyalayip doktoruma gonderdim hastaneye gitmeme gerek kalmadi birde bnde o gun ultrason yaptrmadim zaten hereketliydi yavrum
Ee sonuçlar yükleme yapıldığı gün çıktı mı hemen doğru mu anladım? Bir de size de 50lik yapmışlardı değil mi? Herhalde 50 de sıkıntı olursa 75lik veya 100luk yapıyorlar?

Ee sonuçlar yükleme yapıldığı gün çıktı mı hemen doğru mu anladım? Bir de size de 50lik yapmışlardı değil mi? Herhalde 50 de sıkıntı olursa 75lik veya 100luk yapıyorlar?
Evet canm sabah erkenden gidip yaptirmistim cuma gunuydu pzrtesi cikicak sonuc denildi bnde saat 14 ten sonra cikicagni biliyordum internetten hastane laboratuvarindan aldim sonucu bnde direkt 75 grlik yapildi

Evet canm sabah erkenden gidip yaptirmistim cuma gunuydu pzrtesi cikicak sonuc denildi bnde saat 14 ten sonra cikicagni biliyordum internetten hastane laboratuvarindan aldim sonucu bnde direkt 75 grlik yapildi
Yanılmıyorsam sizinki biraz yüksek cikmisti değil mi? Direkt diyet mi verdiler sonuç belli olunca?

Kızlar bu arada instagram da uğurlubebek te de güzel şeyler var bakın mutlaka derim çok sevimli ve uygun :)

Aynı benim kafa yemek yemeden gidiyorum tartıda çok çıkmamak için zaten doğru olan aç karnına tartılmak değil mi sabah uyanunca ama ben hep doktora geç saatlerde gittiğim için bari yemek yiyip gitmeyi m diyorum

Benim de bakılmadı çünkü hoca yoktu belli zaten bsy oldu bebek değişik seyler algılayacak bir de radyasyon vermeyelim diye de düşünmüş olabilir
ama akşam çok hareketliydi hiç yerinde durmadı
24 saat şekerli ağır yağlı pasta börek bol karbonhidratlı seyler yemeyin zaten bi şey yüklendi daha da yüklenmesin sebze ağırlıklı seyler yiyin yarına kadar dediler

Kızlar bugün benim aklıma ne geldi
Şimdi ben özel doktora gidiyorum ya
Allah korusun bsy oldu dogumdan önce benim hastane de yatmam gerekti e özel hastanede yatsam bi tok para kim bilir kaç gün
E özel hastane doktoruna gitsem sigorta paketi de alsam yine bsy olsa yatsam para
E bsy olursa allah korusun ben mecburen Devlet hastanesine gideceğim o zaman kendi doktorum oraya müdahale edemez demi
Sanırım Doğum yaklaştıkça beni korkular sarıyor
2 gün oncede erken Doğum yapıyordum

Bnde bunlari düşünüyordum canm Bnde ozele gidiyorum ayni korkular bndede var

Kızlar bebeğim dün aksamdan beri çok çok az hareket ediyo. Gece etmedi hiç sağa dönüyorum sola dönüyorum tepki yok. Kahvaltıyı yaptık pekmez içtim az cık kımıldandı çok yumuşak ve içerden hareketti simdi sadece ben karnıma bastırıncahareket ediyo. Eşim askerde hastane çok uzak bunun için gitsem mi gitmesem mi bilemedim

Canm bnm korkma bu haftalarda normal bnde ayni 26 bucuk haftamda hereketi cok ama cok azaldigi icin hastaneye gitmistim cok şükür hersey yolundaydi artik yeri daraliyo oyuzden boyle bundan sonra kendine hereket ritmi duzenlicekmis bebek sen rahat ol eger hic hereket etmiyorsa git hastanrye icin rahatlar

Yok hiç etmiyo diyemem ama ben elimi bastırıyorum hafif öyle. Normal de çok hareketliydi sağdan sola dönünce bile hareket ederdi şimdi ben zor hissediyorum benim uyarmamla ediyo

Of kızlar ya normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir insanım ama hamile olunca uzak durunca insanı daha çok çekiyor canım kek kurabiye filan istiyor ne kadar zormuş şunu yeme bunu yeme

Benim sonuclar 1 gun sonra cikti, ayni gun 2. Saat olcumumu beklerken ultrasonla bakti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…