2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok hiç etmiyo diyemem ama ben elimi bastırıyorum hafif öyle. Normal de çok hareketliydi sağdan sola dönünce bile hareket ederdi şimdi ben zor hissediyorum benim uyarmamla ediyo
Dedigim gibi aynisi bnde oldu ayni haftalarda hatta iki hafta hareketleri yavasladi simdi cok şükür biraz aktif

Of kızlar ya normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir insanım ama hamile olunca uzak durunca insanı daha çok çekiyor canım kek kurabiye filan istiyor ne kadar zormuş şunu yeme bunu yeme
Oyle ya bnde dun dayanamayip tatli yedim ardindan hmn tarcinli cay ictim hamileyiz arada bi kacamaklar olmasi normal bnce ama genede dikkat etmek lazim

Of kızlar ya normalde de sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir insanım ama hamile olunca uzak durunca insanı daha çok çekiyor canım kek kurabiye filan istiyor ne kadar zormuş şunu yeme bunu yeme
Benim demlik istiyor canim onları böyle günlere gidecek hale geldim
Üzüm olsa tv de gördüm kurabiye yapacaktım üşenmedim geçen gece 11 de kek yaptım :)

Ben pek kaçamak ta yapmıyorum kırk yılda bir gittiğim bir yerde kek yapmışlarsa onu yiyorum
Bnde bu bir ay hic tatli yemedim hatta cayida sekersz ictim ama dun esim tatli getirmis glukoz icermez diye tazinca almis ama cok tatli bsyde ikitanecik yedim sonrada pisman oldum zaten nereye misafirliğe gidersem tam bugday ekmegimle gidiyorum kimsenin evinde bulunmuyo

Kizlar iyi aksamlar endokrinde randevum vardi 75lik yukleme sonuclarimda acligim 99 du 1.saat ve 2.saat referans araligindaydi.75 lik yukleme de 3unden birinin yuksek olmasi gebelik diyabeti tanisi icin yeterliymis.diyetisyene gonderdi 10 gun olcumlerini yaz dedi 10 gun sonra inusiline ihtiyac olup olmadigina bakacak.Baya moralim bozuldu hamileligin basindan beri kanamaydi eş aşagidydi tiroitdi idrar enfeksiyonu kan uyusmazligi sekerdi baya yiprandim ya.Neyse buna da sukur sag salim dogsunda yavrus ben cekerim dert degil. Bakalim nasil dayanacagim yeme krizlerine.

Kizlar benim karnimda ara ara agri, batma ve surekli bi huzursuzluk hissi var. 2 gundur boyle ama hareketlerimi falan kisitlicak bi durum degil henuz onun icin doktora gitmedim ama daha kotu olmasini beklemeden gitmelimiyim? Boyle karinda ve kasiklarda ara ara batmali agrilar ve huzursuzluk olan var mi?

En iyisi valla ben bugünlerde beyaz ekmek yiyorum Kayınvalidem gil geldi uemek düzenim şaştı ne güzel hiç yemiyordum

Bende az önce düşündüm bugün hiç hareket etmedi diye senin iletiyi okuyunca bir iki pıt dedi. Allahın izniyle iyilerdir inşallah

2. Saat ölçümü de olmadı bende. Çok ilginç herkesin tarzı farklı galiba doktordan doktora. 50 ilk miydi sizin yoksa daha mı yüksekti?
75lik yapti. Benim anladigim ailede seker olmasi, kilo alma durumu gibi seylere gore karar veriliyor sanirim. Benim baba tarafim ve babam ileri seker hastasi, benim ilk 23 haftada 10 kilo almamdan dolayi suphelenmislerdi zaten.

En iyisi valla ben bugünlerde beyaz ekmek yiyorum Kayınvalidem gil geldi uemek düzenim şaştı ne güzel hiç yemiyordum
Beyaz ekmek tatlidan daha cok etkiliyo benim sekerimi cnm. Seker sorunun var miydi bilmiyorum ama varsa dikkat et derim. Birak beyaz ekmegi tam bugaday ekmeginden farkli bi ekmek yesem bile cok tahilli vs aninda yuksek cikio:/ tatlidan cok ekmek ve hamur isine dikkat etmem gerektigini anladim son günlerde

Diyete uyduğun sürece hiçbir sorun olmayacak. Burada çoğumuzun sadece 1 değeri yüksek. Hatta benim ikinci sınırdaydı. Açlıkta sınırdı. Hiçbirimiz insülin kullanmıyoruz. Ben öyle bir diyet yapmışımki korkudan değerlerimin hepsi tam ortada çıktı. Bidaha diyetisyene dahiliyeye gitme bence.para tuzağı olarak görüyorum artık

Valla ben kim gelirse gelsin diyorum bn diyetteyim ona gore yemk yapicam Allahtan bnm kv yeşillikler ve sebze yemegi cok seviyo oyuzden biraz rahatim kime gitsem sulu yemk yaptiriyorum ama doymuyorum sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…