2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende oluyor

Sikma canini canim bebisler iyi olsun da bizim sayili gun gecip gidiyo oyle boyle derken. Cogumuz ayni seyleri yasiyoruz rahat geciren az sanirim

Var mı yok mu bilmiyotum çünkü şeker yüklemesi yapmadım canım. bazen hiç ekmek yemiyorum aslında ama düşünüyorum 0 karbohidratt a olmaz herhalde o da lazımdır diyorum o yüzden tam buğday ekmeği tüketiyordum normalde beyaz ekmek hiç hiç yemem 3 4 gündür yiyorum maalesef en iyisi ben bir kendime ceki düzen vereyim tekrar

Valla ben kim gelirse gelsin diyorum bn diyetteyim ona gore yemk yapicam Allahtan bnm kv yeşillikler ve sebze yemegi cok seviyo oyuzden biraz rahatim kime gitsem sulu yemk yaptiriyorum ama doymuyorum sorun bu
En iyisi canım ben de tekrar kendi düzenime döneceğim çok moralim bozuk şu an

En iyisi canım ben de tekrar kendi düzenime döneceğim çok moralim bozuk şu an
Canm sekerin yoksa bi iki gun yedim dedin bi iki gunden bsy olmazki morelini bozma yarin tekrar tam bugay ekmegine donersin zaten dikkat ediyorum diyosun valla helal olsun bn sekerim cikmadan once cok ama cok duzensz temk yiyordum hic dikkat etmedim aklima dahi gelmedi

Ben hamile olduğumu öğrendiğimdem beri dikkat ediyorum canım şeker yüklemesi ni de o yüzden yapmak istemedim zaten dikkat ediyorum şeker çıksa zaten benim beslendiği m gibi Beslen diyecek doktora dedim ki ben bu kadar dikkat ederken sağlıklı beslenirken şekerli şeyler yemezken şimdi neden boş yere o kadar şeker alayım o da sen bilirsin o zaman yapmayalım dedi. O yüzden 3 kg aldım toplam bakalım tekrar toparlanma m lazım

Bende batma var gün gün değişiyor bazen solda bazen sağda bazen acayip canim acıyor sancı mi derken geçiyor saniyelik sürüyor

Canım bende yazmıştım denk geldinmi.benimde karnımın sol tarafında boşluğumda ağrım oluyor gittim idrar verdim temiz.seninde olunca normalmi acaba dedim?

nemesis nasıl geçti kontrol?
Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.
Onun disinda normalde 1 hafta onde gidiyordu gelisimi. Suan normalin 2 gun gerisinde. Sanirim kan sulandirici yetersiz geldi. Yeni bir test yapti.haftaya cikacak sonucu duruma gore igneyi gunde 2 ye cikaracak. Bebekte yine makat durus pozisyonuna gelmis. Duzelir o onu kafana takma dedi.
Birde idrarda ki lokositlerim azalacagina artmis. Zaten bobreklerime vurmaya başlamıştı agrisi. Monurol sase ve antibiyotik hap verdi. Onlari kullanacagim. Kum da dokuyor olabilirsin dedi. Kultur verdik sonuçlar 3 gun sonra cikacak.

Yani cokta iyi gecmedi sanki randevu bilmiyorum. Moralim bozuldu ister istemez. Yarina toparlarim ama..

Cnm sadece diyetle geçmeyen şeker de var ama. İnsülin gerektiren düzeyde var. Diyet işe yaramayabiliyor. Sen genede sağlık ocağında açlık ve tokluk ölçtür.

Benim kasıklarımda ağrı çok oluyor özellikle öksürürken hapşırırken bıçak saplıyorlar gibi oluyor. 3 aydır var hatta. Doktora her gittiğimde söylüyorum normal diyor. Her ay idrar tahlili de verdim enfeksiyon yok ama ağrı enfeksiyonda olan ağrıdan. Tabi doktoruna gidince sor ama kafana takma bence :)

Bendede aynen canımm solda başladı enfeksiyonmu dedim tahlilim temiz çıktı sancı giriyor çıkıyor hemen dimi?
Aynen canim benimde idrar temiz saniyelik ama baya acıtıyor iğne girip çıkıyor sanki adet olduğum olacağım zamanlar da olurdu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…