- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #25.501
Bende oluyorKizlar benim karnimda ara ara agri, batma ve surekli bi huzursuzluk hissi var. 2 gundur boyle ama hareketlerimi falan kisitlicak bi durum degil henuz onun icin doktora gitmedim ama daha kotu olmasini beklemeden gitmelimiyim? Boyle karinda ve kasiklarda ara ara batmali agrilar ve huzursuzluk olan var mi?
Sikma canini canim bebisler iyi olsun da bizim sayili gun gecip gidiyo oyle boyle derken. Cogumuz ayni seyleri yasiyoruz rahat geciren az sanirimKizlar iyi aksamlar endokrinde randevum vardi 75lik yukleme sonuclarimda acligim 99 du 1.saat ve 2.saat referans araligindaydi.75 lik yukleme de 3unden birinin yuksek olmasi gebelik diyabeti tanisi icin yeterliymis.diyetisyene gonderdi 10 gun olcumlerini yaz dedi 10 gun sonra inusiline ihtiyac olup olmadigina bakacak.Baya moralim bozuldu hamileligin basindan beri kanamaydi eş aşagidydi tiroitdi idrar enfeksiyonu kan uyusmazligi sekerdi baya yiprandim ya.Neyse buna da sukur sag salim dogsunda yavrus ben cekerim dert degil. Bakalim nasil dayanacagim yeme krizlerine.
Var mı yok mu bilmiyotum çünkü şeker yüklemesi yapmadım canım. bazen hiç ekmek yemiyorum aslında ama düşünüyorum 0 karbohidratt a olmaz herhalde o da lazımdır diyorum o yüzden tam buğday ekmeği tüketiyordum normalde beyaz ekmek hiç hiç yemem 3 4 gündür yiyorum maalesef en iyisi ben bir kendime ceki düzen vereyim tekrarBeyaz ekmek tatlidan daha cok etkiliyo benim sekerimi cnm. Seker sorunun var miydi bilmiyorum ama varsa dikkat et derim. Birak beyaz ekmegi tam bugaday ekmeginden farkli bi ekmek yesem bile cok tahilli vs aninda yuksek cikio:/ tatlidan cok ekmek ve hamur isine dikkat etmem gerektigini anladim son günlerde
En iyisi canım ben de tekrar kendi düzenime döneceğim çok moralim bozuk şu anValla ben kim gelirse gelsin diyorum bn diyetteyim ona gore yemk yapicam Allahtan bnm kv yeşillikler ve sebze yemegi cok seviyo oyuzden biraz rahatim kime gitsem sulu yemk yaptiriyorum ama doymuyorum sorun bu
Canm sekerin yoksa bi iki gun yedim dedin bi iki gunden bsy olmazki morelini bozma yarin tekrar tam bugay ekmegine donersin zaten dikkat ediyorum diyosun valla helal olsun bn sekerim cikmadan once cok ama cok duzensz temk yiyordum hic dikkat etmedim aklima dahi gelmediEn iyisi canım ben de tekrar kendi düzenime döneceğim çok moralim bozuk şu an
Ben hamile olduğumu öğrendiğimdem beri dikkat ediyorum canım şeker yüklemesi ni de o yüzden yapmak istemedim zaten dikkat ediyorum şeker çıksa zaten benim beslendiği m gibi Beslen diyecek doktora dedim ki ben bu kadar dikkat ederken sağlıklı beslenirken şekerli şeyler yemezken şimdi neden boş yere o kadar şeker alayım o da sen bilirsin o zaman yapmayalım dedi. O yüzden 3 kg aldım toplam bakalım tekrar toparlanma m lazımCanm sekerin yoksa bi iki gun yedim dedin bi iki gunden bsy olmazki morelini bozma yarin tekrar tam bugay ekmegine donersin zaten dikkat ediyorum diyosun valla helal olsun bn sekerim cikmadan once cok ama cok duzensz temk yiyordum hic dikkat etmedim aklima dahi gelmedi
Bende batma var gün gün değişiyor bazen solda bazen sağda bazen acayip canim acıyor sancı mi derken geçiyor saniyelik sürüyorKizlar benim karnimda ara ara agri, batma ve surekli bi huzursuzluk hissi var. 2 gundur boyle ama hareketlerimi falan kisitlicak bi durum degil henuz onun icin doktora gitmedim ama daha kotu olmasini beklemeden gitmelimiyim? Boyle karinda ve kasiklarda ara ara batmali agrilar ve huzursuzluk olan var mi?
Canım bende yazmıştım denk geldinmi.benimde karnımın sol tarafında boşluğumda ağrım oluyor gittim idrar verdim temiz.seninde olunca normalmi acaba dedim?Kizlar benim karnimda ara ara agri, batma ve surekli bi huzursuzluk hissi var. 2 gundur boyle ama hareketlerimi falan kisitlicak bi durum degil henuz onun icin doktora gitmedim ama daha kotu olmasini beklemeden gitmelimiyim? Boyle karinda ve kasiklarda ara ara batmali agrilar ve huzursuzluk olan var mi?
Bendede aynen canımm solda başladı enfeksiyonmu dedim tahlilim temiz çıktı sancı giriyor çıkıyor hemen dimi?Bende batma var gün gün değişiyor bazen solda bazen sağda bazen acayip canim acıyor sancı mi derken geçiyor saniyelik sürüyor
Bilmiyorum ambole oldum yine. Iyi.mi gecti kotumu anlayamadim. Bebegin suyu sinirin altinda cikti. Nornalde 4 7 arasi olmasi gerekirmis benim 3. Bol havuc portakal suyu ve tabiki normal su onerdi.nemesis nasıl geçti kontrol?
Cnm sadece diyetle geçmeyen şeker de var ama. İnsülin gerektiren düzeyde var. Diyet işe yaramayabiliyor. Sen genede sağlık ocağında açlık ve tokluk ölçtür.Ben hamile olduğumu öğrendiğimdem beri dikkat ediyorum canım şeker yüklemesi ni de o yüzden yapmak istemedim zaten dikkat ediyorum şeker çıksa zaten benim beslendiği m gibi Beslen diyecek doktora dedim ki ben bu kadar dikkat ederken sağlıklı beslenirken şekerli şeyler yemezken şimdi neden boş yere o kadar şeker alayım o da sen bilirsin o zaman yapmayalım dedi. O yüzden 3 kg aldım toplam bakalım tekrar toparlanma m lazım
Benim kasıklarımda ağrı çok oluyor özellikle öksürürken hapşırırken bıçak saplıyorlar gibi oluyor. 3 aydır var hatta. Doktora her gittiğimde söylüyorum normal diyor. Her ay idrar tahlili de verdim enfeksiyon yok ama ağrı enfeksiyonda olan ağrıdan. Tabi doktoruna gidince sor ama kafana takma bence :)Kizlar benim karnimda ara ara agri, batma ve surekli bi huzursuzluk hissi var. 2 gundur boyle ama hareketlerimi falan kisitlicak bi durum degil henuz onun icin doktora gitmedim ama daha kotu olmasini beklemeden gitmelimiyim? Boyle karinda ve kasiklarda ara ara batmali agrilar ve huzursuzluk olan var mi?
O Nasıl iş benim kız hiç durmuyor,hatta diyorum bazen hiç uyumuyor galiba,doğunca işim işBende az önce düşündüm bugün hiç hareket etmedi diye senin iletiyi okuyunca bir iki pıt dedi. Allahın izniyle iyilerdir inşallah
Kahverengi mi kırmızı mı canım
Nokta kadar olunca bilemedim canım sivilceden bile olabilir kabızlık varsa onla ilgili olabilir
Sivilce ya da kil donmesi gibi mi acaba canim. Benim kabizliktan sonra oluyor bi de bazen :/ ama vajinadan degil tabi
De
Devam etmiyorsa sorun yoktur heralde ne durumdasin
Aynen canim benimde idrar temiz saniyelik ama baya acıtıyor iğne girip çıkıyor sanki adet olduğum olacağım zamanlar da olurdu buBendede aynen canımm solda başladı enfeksiyonmu dedim tahlilim temiz çıktı sancı giriyor çıkıyor hemen dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?