2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hacişerif aklımda ama tam karar veremedim hala. Altı üstu yenecek gidecek kaliteli olsun yeter aslında çok pahalı birsey yaptirmak istemiyorum o yüzden. Instagramda var güzel sayfalar ama gerek yok o kadara diyroum.
Daha pahalıları da var evet ama gerçekten fazlasına gerek yok bence de normal güzel bişey olsa yeterli

çok şükür canım kocaman olmuş maşallah size:)

ben boynerden aldım pijama sabahlık filan paylaşmıştım daha önce. aldıklarımın ikisini de çok beğendim suwen in bir avantajı beli ayarlamalı. Bebeğin dantelle temasından kaçındığım için pamuklu ve üst kısmı dantelsiz tercih ettim.
hastanede de crocs terliklerimi giycem kaydırmaz tabanı zaten benim işimi görür. crocsumu jibbitz lerle süsledim zaten :) ama modern terlik bakıyorsan eğer oysho ya bakabilirsin hatta %20 indirime giriyor bu akşam sabahlık gecelik vs de var. ama ben hastanede kıyamam o terliklere :))

yorumlamam bu kadar :)

Canim ben daha almadim ama bebek sampuan. losyon ve yag Mustela, pisik kremi de Sudo krem ve Desitin mor olabi alicam. Zaten bunlarin hepsi denemeyle degisebiliyormus. Ilk bunlarala baslarim sonra degistiririm en kotu diyorum.

ben mustelanın merhabe bebek setini aldım. pişik kremi sudo krem aldım.

Teşekkür ederim cnm bakayım oysho ya sitesinde mi indrim var %20

Nasıl bu kadar şeye kafa yoruyorsunuz yaa. Siz burda anlatırken ben yoruluyorum. Bide siz bunları yapacaksınız yaptıracaksınız. Helal ne diyeyim.

Kızlar bu çikolata mevzusunda da düşünüyorum ben hastaneye ya da eve bebek ziyaretine gittiğimde o çikolataları açtım yedim gayet güzel :) bebekten insanın gözü o süsü mü görüyor (öküzsem söyleyin :) o yüzden çikolatası kötü olmayan o üstündeki süsler sebebiyle fiyatı şişirilmeyen bir şey tercih etmeyi düşünüyorum. sonuçta maksat ağzımız tatlansın

Yok estağfurullah. Bende o kafadayım. Sadece karakter beğeni ve öncelik farkları. Mesela O kadar süs vs hazırlık okadar kısa süreler için bana aşırı yorucu ve yük olarak görünüyo. Ama arkadaşlar aşkla yapıyorlar. Tamamen yapı farkı. Bir elin parmakları bile farklı

evet canım biliyorum o şekilde olduğunuda özellikle sağlıklı beslenme için takip ettiğim bir kaç doktor var onların dediği kadarıyla bende söyledim. Şekere alterntif olarak çıkmış ancak tam olarak yan etkileri ortaya konulmamış olması sebebiyle tavsiye etmiyorlar. Bende ilk şekersiz beslenmeye başladığımda araştırmıştım. o yüzden vazgeçtim. Tatlandırıcı olarak doğal meyveyi kullanın diyorlar hep. yoksa bizim çağdaş marketlerin glutensiz köşesinde bile var stevia tozu diye satılıyor. aktardan kendisini de alıp kullanabilirsin. sen yinede sor tabi doktorun ne diyeceği önemli.

nişan söz çşkolatamı balgat maya pastanesinden almıştık
bind e veriyorlar orda yapıp
zaten bazılarının üzerinde bind yazısı var
inanılmaz memnun kaldım
keza nişan pastamda ordandı harikaydı tepsiye dizince 1,5 2 kilo ya kayın çıkolata konmuştu
söz nişan evde yapıldı çikolata öyle güzeldiki çok az kalmıştı
eğer oralara gidersen bi tat derim
bebek içinde oraya yaptıracağım inş

Sağol canım. Bu arada yazarken farkında değildim şimdi okurken farkettim. Sanki tepkili gibi yazmışım ama yazı dilinde öyle görüyor mimiksiz olunca İstişare etmek için yazdım. Bana biraz da bazılarının oyunu gibi geliyor karalamak gibi. Yoksa nasıl araştırılıp ta sonuç alınamıyor hala. Onlarca şeker hastası kullanıyor. Ne bileyim kimseye de güvenemiyoruz. Araştırıyorsun ama o kaynaklar doğrumu yazıyor bilemiyoruz. Dün bir arkadaşıma doktoru sakın aferin ve bilmem ne ilacını verme onlarda şu zarar var bu zarar var. E bakıyorsun içerik farklı. Çıkamıyoruz işin içinden.

Sen anlatırken ağzım sulandı .bende sipariş vereyim olmazsa

Kizlar seker kontrolunden ciktim simdi. Doktor iyi buldu ilac ya da insuline gerek yok diyete aynen devam dedi. Aletle olctugumde farkli rakamlar ciktigini soyledim ama onemli degil dedi. Ortalama bakiyoruz bu aletlerin yuzde 10 yanilma payi hep var dedi.

Kızlar kapı süsü için soran olmuş instagramdan bursa_butik_davetiye sayfasından bakabilirsiniz benim modeli atıpta yaptıradabilirsiniz yardımcı olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…