2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok güzel olmuş maşallah. Bende aldım bir iki şey hazırlıyorum hastanede süsleme yapamayacagım ama evde hediyelik ve çikolata olacak. Tabi bu hızla yetiştirebilirsem

Hayırlı olsun çok güzel şeyler duymussun mutlu olmak için sebep bunlar. Inşallah sonuna kadar öyle gider . Hepimiz duaları bebislerle .

trendyolda baya ındırım var kızlar
black frıdayden bı bakın derim

Maşallah canım size
Oğlum 37. Hafta da doğum pozisyonuna dönmüştü vakit var daha döner :)

Çok güzel olmuş maşallah. Bende aldım bir iki şey hazırlıyorum hastanede süsleme yapamayacagım ama evde hediyelik ve çikolata olacak. Tabi bu hızla yetiştirebilirsem
. Evde hediyelik olarak ne düşünüyorsun canım ?

Ben erdoğan varya izmir caddesinden oradan aldım terlik süs hediyelik. Baya uyguna geldi. Silikon tabancam vardı zaten ilk oglumda da ben hazırlamıştım. Ulusa gitmek istedim ama herşey erdoğanda olunca gitmedim tekrar.

. Evde hediyelik olarak ne düşünüyorsun canım ?
Taç seklinde kolonya siseleri aldım kurdelayla süsleyip etiket yapacağim. Lavanta kesesi aldım onlarada etiket yapacağim. Bide cikolata yaptıracağım bir kutu ama karar vermedim daha nasıl birsey olacagına.

bende yapayım dedım ama madam coco da bı terlık zaten 20 30 lıra tabancam kırıldı slıkon tabanccası al cıcek al vs derken astarı yuzunu mu gecer dıyorum bı yandan ugrasabılır miyim diyorum
Silikon tabancasını ilk oglumda almıştim. Yani hediyelikleri sen hazırlayacaksan deger aslında. Tek taç terlik olursa gereksiz evet. Ama ben doğum günündede kendim yaptim herseyi o yüzden hep gerekli oldu silikon tabancası eşim bu işe gir deyip duruyor

Ama kendime olduğu için zevk aliyorum çok. Ilkinden duruyor taç terlik vs ama dayanamadım yine aldım malzeme yapacağım

Cok şükür gozun aydin canm İnsallah hep boyle sorunsuz devam eder

Maşallah gözün aydın hep böyle devam eder insaallah

Bugünü cuma sanıyorum sabahtan beri

Kızlar bebeğin yatağını almadınız mı yahu

bana da bugün cuma gibi geliyor nedense

bana bir tanıdığım tahta beşik ve bambu beşik verdi, o yüzden ben ekstra olarak sadece dolap alacağım.. beşikleri de kurmadık bu hafta sonu kurmayı düşünüyoruz kısmetse..

Taç seklinde kolonya siseleri aldım kurdelayla süsleyip etiket yapacağim. Lavanta kesesi aldım onlarada etiket yapacağim. Bide cikolata yaptıracağım bir kutu ama karar vermedim daha nasıl birsey olacagına.
Canım hacışerif var netten bak istersen hem güveniliri çok tercih ediliyor kaliteli ve uygunmuş ben ordan düşünüyorum :)

Canım hacışerif var netten bak istersen hem güveniliri çok tercih ediliyor kaliteli ve uygunmuş ben ordan düşünüyorum :)
Hacişerif aklımda ama tam karar veremedim hala. Altı üstu yenecek gidecek kaliteli olsun yeter aslında çok pahalı birsey yaptirmak istemiyorum o yüzden. Instagramda var güzel sayfalar ama gerek yok o kadara diyroum.

Ben markaya dikkat etmedim canim iki farkli marka aldim.Kagit gibi bu camasirlar hastanede zaten hasta bezi veriyorlarmis direk imisi birlikte cope atilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…