2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi de bebeğin kıyafetlerini şimdiden yikarsak kızlar daha zaman var o zamana kadar tozlanmaz mi tekrar ? Ben mi yanlış düşünüyorum

benim göğüs altındaki kaburgalarım da ve göbek deliği çevremde ağrılar var, sanırım büyümelerden kaynaklı, ufaktan başlamak en iyisi..

Bi de bebeğin kıyafetlerini şimdiden yikarsak kızlar daha zaman var o zamana kadar tozlanmaz mi tekrar ? Ben mi yanlış düşünüyorum

kıyafetler yıkandıktan sonra ütülenmesi gerekiyormuş , ben yıkayıp ütüledikten sonra temiz bir beya zçarşaf içinde bir süre saklamayı düşünüyorum. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum, her ihtimale karşı eşyaların artık hazırlanması gerektiğini söylüyorlar bana, buradaki tecrübeli anneler daha iyi bilir..

Ben en başında söylediydim zaten cnm. Son zamanlar gezip almak seçmek zor oluyor. Ağırlaşılıyor bide önümüz kış hastalıklar soğuklar. Yağmur çamur ayağın kayar bişi olur. Ne kadar önce halledersen okadar rahat olursun. Kafan meşgul olmaz.
Ben oğlumda ütülemedim. Bunda da ütülemeyecrğim. Şimdiden alıştırmak istemiyorum. Çok hijyenik titiz yetiştirmek istemiuofum zaten. Oğlum kolay kolay hasta olmaz. El ayak ağız hastalığı geçirmiş haberimiz olmadı. Ablamın oğluyla görümcemin oğluna bulaştığını anlayınca farkettik. Onlar 2 haftaya yakın sürünfüler. Oğlum birgün ateşi vardı biraz. Ertesi gün ufak tefek kızarıklıklar 3.günde hiçbirşeyi yoktu maşallah.

hanımlar merhaba, eksiklerimi yavaş yavaş almaya çalışıyorum.. bebek şampuanları hakkında ne düşünüyorsunuz hangi markanın şampuan, pişik kremi vb ürününü aldınız?
Canim ben daha almadim ama bebek sampuan. losyon ve yag Mustela, pisik kremi de Sudo krem ve Desitin mor olabi alicam. Zaten bunlarin hepsi denemeyle degisebiliyormus. Ilk bunlarala baslarim sonra degistiririm en kotu diyorum.

Bayildim hepsine harika olmus

Canım kapalı alanda duracakk zaten. Bence o konuda rahat ol. Dolapta içine sinmezse hurçlara koy. Zaman çok diye düşünme bence. Normal her işi yapan bir insan değilsin. Sonra zor gelebilir sana

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Hastane için şu dependin kullan at külodundan kaç paket almak lazım 1 mi 2 mi? Nasıl kullanılıyor bir de bilen arkadaşlar, normal külodumuzun içine mi giyeceğiz yoksa tek mi giyiliyo? Ve de depend alırsak ekstradan hasta bezine gerek oluyor mu? Şimdilik bu kadar :)

hmm anladım canım, bana da yakınlarım ütüle dediler de oradan biliyorum, duruma göre bende bakarım artık

Canim ben daha almadim ama bebek sampuan. losyon ve yag Mustela, pisik kremi de Sudo krem ve Desitin mor olabi alicam. Zaten bunlarin hepsi denemeyle degisebiliyormus. Ilk bunlarala baslarim sonra degistiririm en kotu diyorum.

hmm anladım canım. o zaman büyük ml lerden almaya gerek yok bence küçük boylardan almalı

Canım kapalı alanda duracakk zaten. Bence o konuda rahat ol. Dolapta içine sinmezse hurçlara koy. Zaman çok diye düşünme bence. Normal her işi yapan bir insan değilsin. Sonra zor gelebilir sana

bende tozlanırsa diye beyaz çarşafa sararım diye düşünmüştüm, evde bir sürü hurçlarım var bende onlara koyabilirim bana da fikir oldu

Ben normal hasta bezi kullandım külotlu olanlardan kullanmadım hiç o yüzden ben de kararsızım hangisini alsam ki bu sefer

Reactions: eeg

bende merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar yanıt verirse memnun olurum sorun için teşekkürler bu arada

Canım zaten şu an ilk aşama bebek yatak odasında benimle kalacak diye yatak odasına bi çeki düzen vermem lazım. Kıyafet dolabını duzenlemem lazım. Annemler gelecek kalmaya o zaman şehir dışından yorganlar filan görünür yerde olmalı. Ev temizlenmeli . Hastane çantası , bebek kıyafetler i , beşik , anne yani filan düşününce fena oldum. Baktım elde var sıfır

bak gördün mü ne çok iş var

Allah seni filinta gibi genç kız etsin emi

Arkadaşlar bi soru geldi aklıma babynestler gerekli mi diye sormustuk ya . Hastaneden çıkarken bebeği taşıyabilmek için onun içine koysak olur mu sizce ?

Ben 2 paket almiştım ama 2.paketten kaldı. Al evde bulunsun. Hasta bezi şeklinde zaten gerek yok hasta bezine. Ben tek onu giymistim zaten kilot gibi. Giymesi çıkarması çok kolay olmuştu. Normaldi ilk doğumum ondan sürekli degistirdim mikrop kapmayayım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…