2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı olsun çok güzel şeyler duymussun mutlu olmak için sebep bunlar. Inşallah sonuna kadar öyle gider . Hepimiz duaları bebislerle .

Maşallah canım size
Oğlum 37. Hafta da doğum pozisyonuna dönmüştü vakit var daha döner :)

Cok şükür gozun aydin canm İnsallah hep boyle sorunsuz devam eder

Maşallah gözün aydın hep böyle devam eder insaallah

çok şükür canım kocaman olmuş maşallah size:)
Çok teşekkür ederim kızlar hepimizde güzel gelişmeler olsun inşallah bundan sonra:)

ilk dogumumda kullandim cok raha edersin.
kilot giyinir gibi giyiyorsun okadar .regli iken pedi degistirrdigin siklikla degistirebiilirsin.hasta beezine ,ic camaasiira gerek kalmiyor.pijaman geceligin hic kirlenmiyor.eve gecince normal ped kullanmaya devam edebilirsin.hayirli dogumlarimiz olsun insallah

Reactions: eeg
selam hanimlar.

bende aldigim kiyafetleri yikaayip hurcladim.sonrada utuleyip yerlestirdim.havalar soguyacagi icin kurutmam kisa surede diye korkumdan yikamisstim.tabi ogllumun kiyafeylerinide saklamistim onlarida eledim yikadim v.s.

bennce simdiden yikayip yerleestirin,uzerinede minik ortusunude ortunce toz falanda olmuyor.

ben de şimdi yıkamak üzere deterjan alıyorum :) unibaby almaya karar verdim ama parfümsüz olanı iyi olur herhalde.

Peki orta beden mi almak gerekiyor büyük çok mu büyük olur

Kızlar valla çok hakliymissiniz bugün üç buçuk gibi dışarı çıktım bebeğe kıyafet bakmak için iki saat filan dinlene dinlene baktım ama şu an bel ağrısından filan duramıyorum , çok kötü oldum . Ilerki haftalarda çok zor olacak anlamış bulundum. Teşekkür ederim hepinize

PEki bu depent yada kullan at külotu nerden alabilirim mağaza olarak internet alışverişi yapmıyorum çünkü

Liviya canım senle konusmustuk lohusa pijama bedenini ben XL aldım ama tahmin ettiğim gibi büyük oldu biraz sabahlgını darallttircam hatta bilgin olsun canım normalde 38 giyiyorsan l uygun olur bence sana da

Liviya canım senle konusmustuk lohusa pijama bedenini ben XL aldım ama tahmin ettiğim gibi büyük oldu biraz sabahlgını darallttircam hatta bilgin olsun canım normalde 38 giyiyorsan l uygun olur bence sana da
Teşekkür ederim canm pijama konusunda kararszdim haftaya cmtsi gunu alcaktim 38 beden giyiyorum normalde L olur dmi ozmn seninki cokmu buyuk geldi

Canım sorması ayıp kaç kilosun şu an bende beden konusunda kararsız kaldım.şimdilik evde giymeye xl almıştım onun bile altı büyük geliyor üstü karnımdan dolayı tam oluyor . Karışıyor bedenler :-(

Canım sorması ayıp kaç kilosun şu an bende beden konusunda kararsız kaldım.şimdilik evde giymeye xl almıştım onun bile altı büyük geliyor üstü karnımdan dolayı tam oluyor . Karışıyor bedenler :-(

PEki bu depent yada kullan at külotu nerden alabilirim mağaza olarak internet alışverişi yapmıyorum çünkü
Ben ebebekten online siparis vermistim canim ama sanirim yanlis almisim. Benim incecik kullan at kilot gibi. Arkadaslarin dedigi kendinden pedli olanlar daha iyi olur sanirim ama onlar nerde satiliyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…