2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hacişerif aklımda ama tam karar veremedim hala. Altı üstu yenecek gidecek kaliteli olsun yeter aslında çok pahalı birsey yaptirmak istemiyorum o yüzden. Instagramda var güzel sayfalar ama gerek yok o kadara diyroum.

Canım hacışeriften yaptır bende ordan yaptırdım gerçekten lezzet olarakta fiyat olarakta çok uygun

ben 1 paket aldım büyük boy olandan içinde 9 tane var hastane için yeter diye düşündüm.Açtım baktım merak edip bildiğin külot ama alt kısmı bebek bezi gibi yeterli olur diye düşünüyorum.1 pakette büyük boy ped aldım koydum hastane çantama

Reactions: eeg
yok canım anladım zaten :) birde düşünsene sen tatlıya çözüm buldun diye seviniyorsun biri gelip dan diye hayooorrr yiyemezsin diyor. en iyisi doğal yollardan kocakarı usulü halletmek. Bu arada beniminsülin kullanan bri hamile arkadaşım vardı sabahları tarçınlı bir çay yapıyordu kendine. onun gün içinde dengelediğini söylüyordu. bu sayede insülin değerini de düşürmüştü.
Sen anlatırken ağzım sulandı .bende sipariş vereyim olmazsa

ciddi anlamda memnun kalırsınız eğer ankaradaysan git dene bi tadına bak al derim modelleri de güzel

ben niye görmedim hiç o pastaneyi yahu. eşim butik çikolatadan almıştı. oda balgatta tam konya yoluna dönerken hatta. fiyatları bilmiyrum tabii :)) benim aklımda ne var biliyormusunuz. bende o cicili bicili özel isim yazdırmalı olayından emin olamıyorum. hazır konseptte süslü kağıtlara sarılmış olanlardan doğuma giderken alıp üstüne kendim minik yuvarlak çıkartma bastırayım diyorum. işte doğdum ben falan diye. orda beklerken çıkartmayı yapıştırırlar. hemde çikolata taze olur. şimdi sipariş versem erken mi olucak geçmi olucak. beklemesin çikolata taze olsun :)

ben bunları hazırladım.
HASTANE ÇANTASI HAZIRLIK

ANNE İÇİN:

· 1 Adet Kalın pijama takımı

· 1 Adet İnce Pijama Takımı

· 1 Adet Gecelik

· 2 adet Külot büyük beden

· 1 Paket Büyük Boy Ped (gece)

· 1 Paket Külot Hasta Bezi (Büyük Beden)

· Lohusa Terlik Takımı (Terlik+Tac+bebek bandanası)+Kırmızı Tac

· 2 atlet + 2 Çorap

· 1 adet Emzirme Südyeni + 1 adet normal Südyen

· 1 adet Orlon Şal

· 1 adet El yüz havlusu+1 adet Orta boy banyo havlusu

· Göğüs pedi+Göğüs Ucu Kremi+Göğüs Kalkanı

· Makyaj Takımı

· Saç Maşası + Saç Tokası(Lastik)

· Rulo Peçete+Islak Mendil

· Sade Nescafe+Rezene Çayı(Humana)

BEBEK İÇİN:

· 10 Parça Hastane Çıkış Seti

· Yedek Küçük Kıyafetler(Zıbın çok olsun +Şapka+Eldiven+Çorap vs..)

· Ağız mendili

· Prima Bebek Bezi Premium Care 1+2 Beden Yenidoğan Jumbo Paket 274 Adet (80 tl trendyol)

· Örgü Battaniye

· Emzik

· Yenidoğan Islak Pamuk Mendil (UniBaby)

· Pişik Kremi

· Sarı Eşarp

· Hurma

· Alt Açma Bezi

· Peluş Tulum

· Zemzem Suyu

Eklentiler

• IMG-20171111-WA0042.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20171111-WA0048.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20171111-WA0050.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20171111-WA0056.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG-20171111-WA0065.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba kızlar nasılsıniz bu aralar pek keyfim yok okuyorum yazdıklarınızı ama yazamadim bugün kontrol vardı kızlarım iyiydi 35 cm 1100 gr biri 35 cm 1050 gr biri olmuş yerleri iyice daraldı kuzularin ondan baya ağrım oluyo artık neyse iyi olsunlarda ağrılara dayanırım doğuma son 53 gün kaldı artık

hepsini anladım da sormazsam çatlarım sarı eşarp niye ?

Canım hacışeriften yaptır bende ordan yaptırdım gerçekten lezzet olarakta fiyat olarakta çok uygun
Oradan yaptırayım o zaman aklıma yattı. Bir ay kala yaptırayım diyorum ama, sen ne zaman yaptırdin. Geçte kalmak istemiyorum ilk doğumda acele etmedim aniden doğum yapınca kötü olmuştu annem gelirken getirmişti allahtan önceden belirlemiştimde gönlüme göre oldu.

Canım ben 2 hafta önce yaptırdım 2 günde teslim aldım. Havalar serin bişey olmaz 2 ay kaldı şunun şurasında zaten ne zaman doğurcağımız belli değil herşey hazır olsunda strese girmeyelim bide

hanımlar merhaba, eksiklerimi yavaş yavaş almaya çalışıyorum.. bebek şampuanları hakkında ne düşünüyorsunuz hangi markanın şampuan, pişik kremi vb ürününü aldınız?
Ben bubchen alıcam canım alman markası bitkisel çok da güzel kokuyor oğluma da kullanmistim pisik kremi bi tane sudocrem alırım dursun ama ben söyle yapıyorum gratisten bos fisfis şişesi alıp içine zeytinyagi koyuyorum onu sürüyorum hiç pisik sorunu yaşamadım oglumda

Güzel günlerde kullanin inşallah canım çok güzel olmuş hepsi

Taç seklinde kolonya siseleri aldım kurdelayla süsleyip etiket yapacağim. Lavanta kesesi aldım onlarada etiket yapacağim. Bide cikolata yaptıracağım bir kutu ama karar vermedim daha nasıl birsey olacagına.
Ben de hacı serif diyorum çikolata için

Ay ay ay artık iyice son hazırlıklar konuşuluyor, ne mutlu bizlere. Darısı tüm isteyenlere :)

Bu da benim tacım, kemerim ve terliğim. İnstagramda buldum ve çok beğendim. Kemeri yaptırma sebebim öncesinde aldığım mavi tül elbiseyle de fotoğraf çekmek :) bakmak isterseniz sayfanın adı rengarenk_minikler

Güle güle kullanın çok güzel olmusss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…