- 24 Mayıs 2017
- 766
- 812
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.401
Hacişerif aklımda ama tam karar veremedim hala. Altı üstu yenecek gidecek kaliteli olsun yeter aslında çok pahalı birsey yaptirmak istemiyorum o yüzden. Instagramda var güzel sayfalar ama gerek yok o kadara diyroum.
şimdi baktımda hacı şerifin fiyatları baya uygun arkadaşımda buradan sipariş vermişti güzeldi çikolatasıCanım hacışeriften yaptır bende ordan yaptırdım gerçekten lezzet olarakta fiyat olarakta çok uygun
şimdi baktımda hacı şerifin fiyatları baya uygun arkadaşımda buradan sipariş vermişti güzeldi çikolatası
mevlüt diş bugdayı için falanda güzel şeyler varmış aklımda olsunEvet canım fiyatı banada çok uygun geldi ve çikolataları çok lezzetli tavsiye ederim mutlaka
ekledim ayıcıklı bı kapı susu var sordum fıyatını 150 didi :)Kızlar kapı süsü için soran olmuş instagramdan bursa_butik_davetiye sayfasından bakabilirsiniz benim modeli atıpta yaptıradabilirsiniz yardımcı olurlar inşallah
ben 1 paket aldım büyük boy olandan içinde 9 tane var hastane için yeter diye düşündüm.Açtım baktım merak edip bildiğin külot ama alt kısmı bebek bezi gibi yeterli olur diye düşünüyorum.1 pakette büyük boy ped aldım koydum hastane çantamaArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Hastane için şu dependin kullan at külodundan kaç paket almak lazım 1 mi 2 mi? Nasıl kullanılıyor bir de bilen arkadaşlar, normal külodumuzun içine mi giyeceğiz yoksa tek mi giyiliyo? Ve de depend alırsak ekstradan hasta bezine gerek oluyor mu? Şimdilik bu kadar :)
yok canım anladım zaten :) birde düşünsene sen tatlıya çözüm buldun diye seviniyorsun biri gelip dan diye hayooorrr yiyemezsin diyor.Sağol canım. Bu arada yazarken farkında değildim şimdi okurken farkettim. Sanki tepkili gibi yazmışım ama yazı dilinde öyle görüyor mimiksiz oluncaİstişare etmek için yazdım. Bana biraz da bazılarının oyunu gibi geliyor karalamak gibi. Yoksa nasıl araştırılıp ta sonuç alınamıyor hala. Onlarca şeker hastası kullanıyor. Ne bileyim kimseye de güvenemiyoruz. Araştırıyorsun ama o kaynaklar doğrumu yazıyor bilemiyoruz. Dün bir arkadaşıma doktoru sakın aferin ve bilmem ne ilacını verme onlarda şu zarar var bu zarar var. E bakıyorsun içerik farklı. Çıkamıyoruz işin içinden.
Sen anlatırken ağzım sulandı.bende sipariş vereyim olmazsa
ciddi anlamda memnun kalırsınız eğer ankaradaysan git dene bi tadına bak al derim modelleri de güzel
ben bunları hazırladım.kızlar aldığımız gecelikleri pijamaları paylaşalım mı bizlere fikir olsun ne kadara nerden aldınız
şimdi hastane çantasına neler konuluyor
neler almalıyız
gecelik pijama baska emzirme sutyeni kulot kullan at baska ne gerekli
ben bunları hazırladım.
HASTANE ÇANTASI HAZIRLIK
ANNE İÇİN:
· 1 Adet Kalın pijama takımı
· 1 Adet İnce Pijama Takımı
· 1 Adet Gecelik
· 2 adet Külot büyük beden
· 1 Paket Büyük Boy Ped (gece)
· 1 Paket Külot Hasta Bezi (Büyük Beden)
· Lohusa Terlik Takımı (Terlik+Tac+bebek bandanası)+Kırmızı Tac
· 2 atlet + 2 Çorap
· 1 adet Emzirme Südyeni + 1 adet normal Südyen
· 1 adet Orlon Şal
· 1 adet El yüz havlusu+1 adet Orta boy banyo havlusu
· Göğüs pedi+Göğüs Ucu Kremi+Göğüs Kalkanı
· Makyaj Takımı
· Saç Maşası + Saç Tokası(Lastik)
· Rulo Peçete+Islak Mendil
· Sade Nescafe+Rezene Çayı(Humana)
BEBEK İÇİN:
· 10 Parça Hastane Çıkış Seti
· Yedek Küçük Kıyafetler(Zıbın çok olsun +Şapka+Eldiven+Çorap vs..)
· Ağız mendili
· Prima Bebek Bezi Premium Care 1+2 Beden Yenidoğan Jumbo Paket 274 Adet (80 tl trendyol)
· Örgü Battaniye
· Emzik
· Yenidoğan Islak Pamuk Mendil (UniBaby)
· Pişik Kremi
· Sarı Eşarp
· Hurma
· Alt Açma Bezi
· Peluş Tulum
· Zemzem Suyu
valla onu bende yeni duydum bilinçli annelere sorarak hazırladım bu listeyi bebeğin beşiğine asılırmış sarılık olmasın diyehepsini anladım da sormazsam çatlarım sarı eşarp niye ?
heee anladımvalla onu bende yeni duydum bilinçli annelere sorarak hazırladım bu listeyi bebeğin beşiğine asılırmış sarılık olmasın diyebir bildikleri vardır dedim yazdım bende
Oradan yaptırayım o zaman aklıma yattı. Bir ay kala yaptırayım diyorum ama, sen ne zaman yaptırdin. Geçte kalmak istemiyorum ilk doğumda acele etmedim aniden doğum yapınca kötü olmuştu annem gelirken getirmişti allahtan önceden belirlemiştimde gönlüme göre oldu.Canım hacışeriften yaptır bende ordan yaptırdım gerçekten lezzet olarakta fiyat olarakta çok uygun
ekledim ayıcıklı bı kapı susu var sordum fıyatını 150 didi :)
Oradan yaptırayım o zaman aklıma yattı. Bir ay kala yaptırayım diyorum ama, sen ne zaman yaptırdin. Geçte kalmak istemiyorum ilk doğumda acele etmedim aniden doğum yapınca kötü olmuştu annem gelirken getirmişti allahtan önceden belirlemiştimde gönlüme göre oldu.
Ben üc tane normal emzirme südyeni aldım ev için de 1tane emzirme atleti aldimBir de emzirme sütyeni mi Atleti mi, atletli olanı alırsak
Sütyen takmaya gerek Yok mu?
Ben bubchen alıcam canım alman markası bitkisel çok da güzel kokuyor oğluma da kullanmistim pisik kremi bi tane sudocrem alırım dursun ama ben söyle yapıyorum gratisten bos fisfis şişesi alıp içine zeytinyagi koyuyorum onu sürüyorum hiç pisik sorunu yaşamadım oglumdahanımlar merhaba, eksiklerimi yavaş yavaş almaya çalışıyorum.. bebek şampuanları hakkında ne düşünüyorsunuz hangi markanın şampuan, pişik kremi vb ürününü aldınız?
Güzel günlerde kullanin inşallah canım çok güzel olmuş hepsiKızlar soranlar var hastane süsü için neler yapıldığı ile ilgili
Kapı süsü hazırlığımız bitti çok şükür
Bunlarıda annem hazırladı süslerini hastane için. Ekstra kokulu taşlarımız ve çikolatalarımızda hazır
Buda lohusa tacım kızlar bu çiçekleri 3 buçuğa aldık 12liydi bi bütün halindeydi. Boş taç alıp eşim yaptı terlikte alıp terliğinide yapıcak inşallah
Umarım fikir sahibi olursunuz kızlar yardımcı olduysam ne mutlu bana
Ben de hacı serif diyorum çikolata içinTaç seklinde kolonya siseleri aldım kurdelayla süsleyip etiket yapacağim. Lavanta kesesi aldım onlarada etiket yapacağim. Bide cikolata yaptıracağım bir kutu ama karar vermedim daha nasıl birsey olacagına.
Güle güle kullanın çok güzel olmusssEki Görüntüle 2071209
Ay ay ay artık iyice son hazırlıklar konuşuluyor, ne mutlu bizlere. Darısı tüm isteyenlere :)
Bu da benim tacım, kemerim ve terliğim. İnstagramda buldum ve çok beğendim. Kemeri yaptırma sebebim öncesinde aldığım mavi tül elbiseyle de fotoğraf çekmek :) bakmak isterseniz sayfanın adı rengarenk_minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?