- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #26.441
Bozulmaz bence etiketi de Kızılay karanfil de ki ekin galeriden yaptırabilirsinyok canım anladım zaten :) birde düşünsene sen tatlıya çözüm buldun diye seviniyorsun biri gelip dan diye hayooorrr yiyemezsin diyor.en iyisi doğal yollardan kocakarı usulü halletmek. Bu arada beniminsülin kullanan bri hamile arkadaşım vardı sabahları tarçınlı bir çay yapıyordu kendine. onun gün içinde dengelediğini söylüyordu. bu sayede insülin değerini de düşürmüştü.
ben niye görmedim hiç o pastaneyi yahu. eşim butik çikolatadan almıştı. oda balgatta tam konya yoluna dönerken hatta. fiyatları bilmiyrum tabii :)) benim aklımda ne var biliyormusunuz. bende o cicili bicili özel isim yazdırmalı olayından emin olamıyorum. hazır konseptte süslü kağıtlara sarılmış olanlardan doğuma giderken alıp üstüne kendim minik yuvarlak çıkartma bastırayım diyorum. işte doğdum ben falan diye. orda beklerken çıkartmayı yapıştırırlar. hemde çikolata taze olur. şimdi sipariş versem erken mi olucak geçmi olucak. beklemesin çikolata taze olsun :)
Teşekkür ederim cnmben bunları hazırladım.
HASTANE ÇANTASI HAZIRLIK
ANNE İÇİN:
· 1 Adet Kalın pijama takımı
· 1 Adet İnce Pijama Takımı
· 1 Adet Gecelik
· 2 adet Külot büyük beden
· 1 Paket Büyük Boy Ped (gece)
· 1 Paket Külot Hasta Bezi (Büyük Beden)
· Lohusa Terlik Takımı (Terlik+Tac+bebek bandanası)+Kırmızı Tac
· 2 atlet + 2 Çorap
· 1 adet Emzirme Südyeni + 1 adet normal Südyen
· 1 adet Orlon Şal
· 1 adet El yüz havlusu+1 adet Orta boy banyo havlusu
· Göğüs pedi+Göğüs Ucu Kremi+Göğüs Kalkanı
· Makyaj Takımı
· Saç Maşası + Saç Tokası(Lastik)
· Rulo Peçete+Islak Mendil
· Sade Nescafe+Rezene Çayı(Humana)
BEBEK İÇİN:
· 10 Parça Hastane Çıkış Seti
· Yedek Küçük Kıyafetler(Zıbın çok olsun +Şapka+Eldiven+Çorap vs..)
· Ağız mendili
· Prima Bebek Bezi Premium Care 1+2 Beden Yenidoğan Jumbo Paket 274 Adet (80 tl trendyol)
· Örgü Battaniye
· Emzik
· Yenidoğan Islak Pamuk Mendil (UniBaby)
· Pişik Kremi
· Sarı Eşarp
· Hurma
· Alt Açma Bezi
· Peluş Tulum
· Zemzem Suyu
Ben ayıcılık olanı sordun instagramda varNiye o kadar çok söyledi ki benim yaptırdığım kapı süsünü atıp fiyat iste istersen canım 65 tl ye yaptırdım çünkü ben
E bebekten alabilirsin cmmPEki bu depent yada kullan at külotu nerden alabilirim mağaza olarak internet alışverişi yapmıyorum çünkü
Üst pijama ve altı idare edilebilir zaten pijama l giyiyordum ben ama sabahlıği büyük oldu canım baya kolları falan bol bolTeşekkür ederim canm pijama konusunda kararszdim haftaya cmtsi gunu alcaktim 38 beden giyiyorum normalde L olur dmi ozmn seninki cokmu buyuk geldi
Ben su anda 75 kiloyum boyum 168 normalde 38 bedendim ama pijamada l giyiyordum canım.eskiden pijama ne giyiyorsan onu alabilirsin ya da bi tık büyük ana çok büyük alma.gerçekten bedenler karisiyor bu dönemlerde ilk 1 haftada da 8_10 kilo birden veriliyor odemiydi bebek,plesantasi derken onu da düşün.Canım sorması ayıp kaç kilosun şu an bende beden konusunda kararsız kaldım.şimdilik evde giymeye xl almıştım onun bile altı büyük geliyor üstü karnımdan dolayı tam oluyor . Karışıyor bedenler :-(
Ben kumaş çeşidi anladımÇeşit olarak dedim, bak 2 çeşidi vRmış
Marketlerde bile var. Eczanedende alabilirsin.PEki bu depent yada kullan at külotu nerden alabilirim mağaza olarak internet alışverişi yapmıyorum çünkü
Cok saol canm bnm ya iyi oldu ogrendigim ona gore alicamÜst pijama ve altı idare edilebilir zaten pijama l giyiyordum ben ama sabahlıği büyük oldu canım baya kolları falan bol bol
Ben su anda 75 kiloyum boyum 168 normalde 38 bedendim ama pijamada l giyiyordum canım.eskiden pijama ne giyiyorsan onu alabilirsin ya da bi tık büyük ana çok büyük alma.gerçekten bedenler karisiyor bu dönemlerde ilk 1 haftada da 8_10 kilo birden veriliyor odemiydi bebek,plesantasi derken onu da düşün.
Ben kumaş çeşidi anladımbaktım simdi 1tanesi üstteki gibi diğerleri alttakinden
Rica ederim canimCok saol canm bnm ya iyi oldu ogrendigim ona gore alicam
Emzikleri değistirip kaynatsan yeter eğer camsa. Ama cam değilse belli bir kullanma süresi oluyor muhtemelen attın kutuları uzerinde yazar.Kızlar bi soru da benden gelsin oğlumdan kalma aventin ve chicconun biberonu var nerdeyse hiç kullanmadi..onlara sadece yeni başlık mi alsam yoksa yeni biberon alsam mi.4sene oldu ama ne diyosunuz
Cam değiller şimdi baktım aventi kutusunda kaldirmisim ilk defa kutu takıntım ise yaradi temmuz 2018mis son kullanimi Sağol canım başlık alırım ona sadece artik şimdilik sonra degistiririmEmzikleri değistirip kaynatsan yeter eğer camsa. Ama cam değilse belli bir kullanma süresi oluyor muhtemelen attın kutuları uzerinde yazar.
ben dalan toz deterjanini kullandim .ogllumdada kullanmistim memnun kaldim .ben de şimdi yıkamak üzere deterjan alıyorum :) unibaby almaya karar verdim ama parfümsüz olanı iyi olur herhalde.
e bebekte gordum.ama buyuk maarketlerdede var.PEki bu depent yada kullan at külotu nerden alabilirim mağaza olarak internet alışverişi yapmıyorum çünkü
paketin arkasinda kilo cizelgesi yer aliyor.kilona gore orta yada buyuk boy seceneegini alabilirisin.ben buyuk boyunu aldim. kilom fazla malum :)Peki orta beden mi almak gerekiyor büyük çok mu büyük olur
Bekliyirdum ben de hadi bakalim iyi alisverislerKizlar hepsiburada da black friday indirimi basladi bilginiz olsun :)
eltim kullaniyodu.kapakli olsada dissari koku yayydigini soyluyordu.birikince bezler koku yogunlasiyo .ac kapa derken :).Bu kovadan herkes çok memnunmuş alsam mi bilemedim zaten üst kattaki banyomun kovası minnacık orda değiştirdim gece vakti mutfağa in balkona çık et uzun olacak yukarı banyoya alsam mi bilemedim
Kullanan var mk hiç aramızda
aminnnn .saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin rabbim.iyi geceler anne adaylari.ins hepimiz kucamiza aliriz bebislerimizi saglikla sihhatle.ben haziran annesiyim nasipse.sizlere birsey danismak istedim aranizda 2.kez anne olucaklar veya ilk kez tadicaklar bebek odasi yapmak mi mantikli?yoksa bi park yatak almak mi?
aminnnn .saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin rabbim.
benim 2. bebisiim olucak nasipse.ben ilk bebegimde oda takkimi aldim.iyikide almisim .kiyafetleri carrsaflari havlulari bezleri oyuncaklari v.s hepsi dolabinin icinde ne var ne yok toplarliyo dolap dha duzenli oluyo.yatak olarakta snradan tek kisiilige donebilrn tercih ettim.ilk 6 ay ahhhsap besiik kullandim.snr kendi yatagina gecirdim,yanlarinda korumalri olarak.suan 4 yasina girdi.korumalarinida cikardim .rahaatlikla uyuyor..bazende bizim yatagimizda uyuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?