2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bozulmaz bence etiketi de Kızılay karanfil de ki ekin galeriden yaptırabilirsin
Teşekkür ederim cnm

Niye o kadar çok söyledi ki benim yaptırdığım kapı süsünü atıp fiyat iste istersen canım 65 tl ye yaptırdım çünkü ben
Ben ayıcılık olanı sordun instagramda var

PEki bu depent yada kullan at külotu nerden alabilirim mağaza olarak internet alışverişi yapmıyorum çünkü
E bebekten alabilirsin cmm

Teşekkür ederim canm pijama konusunda kararszdim haftaya cmtsi gunu alcaktim 38 beden giyiyorum normalde L olur dmi ozmn seninki cokmu buyuk geldi
Üst pijama ve altı idare edilebilir zaten pijama l giyiyordum ben ama sabahlıği büyük oldu canım baya kolları falan bol bol

Ben su anda 75 kiloyum boyum 168 normalde 38 bedendim ama pijamada l giyiyordum canım.eskiden pijama ne giyiyorsan onu alabilirsin ya da bi tık büyük ana çok büyük alma.gerçekten bedenler karisiyor bu dönemlerde ilk 1 haftada da 8_10 kilo birden veriliyor odemiydi bebek,plesantasi derken onu da düşün.
Çeşit olarak dedim, bak 2 çeşidi vRmış
Ben kumaş çeşidi anladımbaktım simdi 1tanesi üstteki gibi diğerleri alttakinden

Cok saol canm bnm ya iyi oldu ogrendigim ona gore alicam

Kızlar bi soru da benden gelsin oğlumdan kalma aventin ve chicconun biberonu var nerdeyse hiç kullanmadi..onlara sadece yeni başlık mi alsam yoksa yeni biberon alsam mi.4sene oldu ama ne diyosunuz

Kızlar bi soru da benden gelsin oğlumdan kalma aventin ve chicconun biberonu var nerdeyse hiç kullanmadi..onlara sadece yeni başlık mi alsam yoksa yeni biberon alsam mi.4sene oldu ama ne diyosunuz
Emzikleri değistirip kaynatsan yeter eğer camsa. Ama cam değilse belli bir kullanma süresi oluyor muhtemelen attın kutuları uzerinde yazar.

Emzikleri değistirip kaynatsan yeter eğer camsa. Ama cam değilse belli bir kullanma süresi oluyor muhtemelen attın kutuları uzerinde yazar.
Cam değiller şimdi baktım aventi kutusunda kaldirmisim ilk defa kutu takıntım ise yaradi temmuz 2018mis son kullanimi Sağol canım başlık alırım ona sadece artik şimdilik sonra degistiririm

kızlar hepsiburadada bazı bebek arabalarında ciddi indirim var, belki almak istediğiniz model denk gelebilir kontrol edin derim.

size tavsiyem biberonlarinizi e bebekte satilan sivi bitkisel biberon temizleyici jelle yikamaniz .baby &mee .süt kalintilarini cok guzel temizliyor.

Bu kovadan herkes çok memnunmuş alsam mi bilemedim zaten üst kattaki banyomun kovası minnacık orda değiştirdim gece vakti mutfağa in balkona çık et uzun olacak yukarı banyoya alsam mi bilemedim
Kullanan var mk hiç aramızda

Eklentiler

• F7D7C621-E554-48FD-8627-8C7037CD158F.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 78
Reactions: eeg
eltim kullaniyodu.kapakli olsada dissari koku yayydigini soyluyordu.birikince bezler koku yogunlasiyo .ac kapa derken :).
ilk bebbisiimde siradan cop kovasi kulladim ve balkona koydum. gece icinde posete koydum sabbah balkona attim tekrar

iyi geceler anne adaylari.ins hepimiz kucamiza aliriz bebislerimizi saglikla sihhatle.ben haziran annesiyim nasipse.sizlere birsey danismak istedim aranizda 2.kez anne olucaklar veya ilk kez tadicaklar bebek odasi yapmak mi mantikli?yoksa bi park yatak almak mi?

aminnnn .saglicakla kucagimiza almayi nasip.etsin rabbim.
benim 2. bebisiim olucak nasipse.ben ilk bebegimde oda takkimi aldim.iyikide almisim .kiyafetleri carrsaflari havlulari bezleri oyuncaklari v.s hepsi dolabinin icinde ne var ne yok toplarliyo dolap dha duzenli oluyo.yatak olarakta snradan tek kisiilige donebilrn tercih ettim.ilk 6 ay ahhhsap besiik kullandim.snr kendi yatagina gecirdim,yanlarinda korumalri olarak.suan 4 yasina girdi.korumalarinida cikardim .rahaatlikla uyuyor..bazende bizim yatagimizda uyuyo :)

Yani buyuyen besiklerden mi almistin cnm?oda takimi dediginin icinde neler war peki canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…