2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım gözünüz aydın bir haftada 360 gr cok guzel aynen beslenmene dikkat et çok güzel olacak herşey

Maşallah bence güzel gayet. Minyon çıtı pıtı bir kız olacak demek ki gözünaydın

Bende 36da izne çıkmayı düşünüyorum. 37yi beklemem herhalde. Doğumdan sonra işe devam edip etmeyeceğimi de bilmiyorum. Çok kararsızım.
Eğer maddi imkanın elverirse sen bak derim.ben evde çok zorlanıyorum bu gerçek. Çalışma hayatında özlüyorum ama pişman değilim. Oğlumla birebir ilgilenebildiğim ve tek bakım verenle büyüdügü için. Ikinci bebegide o yüzden hemen istedik ki ikisi beraber kreşe gitsin bende tekrar calısayım.

Canım maşallah gözün aydın ,beslemene dikkat etsen aradaki fark kapanacak inşallah , hayırlı olsun

Oğlum 2700gr doğru çabuk büyür dediler hep ama öyle olmadı

Bi ürün bir yaşssa biz onu 1,5-2de ancak giyebildik
Değişebiliyor çocuktan çocuğa

Çok sevindim canım inşallah güzelce gelişmeye devam eder vaktinde gelir kuzucuk

ıznım ocak 21den baslayacaksa 21 ı pazara gelıyor zaten ızınlıym
o sebeple regli tarihi mi 7 mayıs yerıne 8 mayıs mı soylesem de 22 sınden baslatsa izni bosu bosuna 21ı pazar gunum kesılmese

Aynı şeyi bende düşündüm 32 37 40 hep Çarşamba gününe geliyor kendi doktoruma haftanın ortasında rapor aşmak istemediğimi söyleyip diğer hafta Pazartesi’ye göre alacam inşallah raporu
Aslında bugün devleyteydim orda sordu satı aklımda sat ın tarihini değiştirmek vardı ama eşim gerek YÖK kendi doktorun yapar zaten dedi
Ben oğlumda da öyle yapmıştım biten haftanın başından başlatmıştım
Sonuçta hafta yanıyor ve ben geri dönüşte bir kere heyet raporu almam gerekecek dönem i kapatmak icin ,iki gün için hafta sonunu araya almak istemiyorum bakalım Hallederim inşallah

kızlar ya ben elektronik burun aspiratörü almak istiyorum. bu nefesle çekilenlerden değilde pilli vs olanlardan ama bulamıyorum. marka bilen var mı?

Gözün aydın canım valla gayet iyi almış bir haftada inşallah son Haftalara kadar sağ salim gidersin bence gideceksin de bu gidişle merak etme. Nasıl beslendin bu hafta biraz bize de anlatırmısın :)

Gözün aydın canım valla gayet iyi almış bir haftada inşallah son Haftalara kadar sağ salim gidersin bence gideceksin de bu gidişle merak etme. Nasıl beslendin bu hafta biraz bize de anlatırmısın :)
İnşallah canım ben de umutluyum artık vaktin de doğar inşallah :)
Hafta da 4 ün akşam kırmızı et yedim , hafta da 3 gün bakliyat ürünleri tükettim , gün de 2 bardak süt , günde en az 1 yumurta , pekmez, meyveler , balık yağı hapı , muz her gün yedim bu hafta böyle geçti hep :)

Evet canım maşallah gayet güzel beslenmişsin teşekkür ederim paylaştığın için devam et inşallah daha da iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…