2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende büyük giydirmek istemiyorum almayım o zaman seneye alırım :) teşekkürler

hadi gözün aydın :):) ben dedim sana :) bu bebişler durup durup bir anda fıttırabiliyormuş kilo konusunda :)
ama tabi sana boşa üzüldün demeyeceğim benimde 10 gün kafamı kurcaladı hep enden geriledi diye :)

Gözünaydın canım çok sevindim demek ki doğru beslenmeyle aşılamayacak bir şey değilmiş. İnşallah vakitli sağlıkla gelsin

Bende evde sıkılırım gibime geliyor. Eve tıkılıcak biri değilim bebekli de olsam alır çıkar gezerim ama nereye kadar. bir de ben aslında kimyagerim ama işimi yapmıyorum, belediyede başka bi işte çalışıyorum. Ayrılırsam bidaha bu işe geri girebilmem imkansız. Meslekle ilgili başka bir işe de beni artık almazlar tecrübem yok çünkü. Yani bidaha istesem de çalışamam.

Kizlar merhaba endokrin kontrolum vardi sabah benim acligimda sorun vardi 10 gundur olcuyordum evde 90-100 arasiydi bu degerlere gore inusilin baslicam aksam bi doz dedi.Bende cihazin yanlis olctugunu soyledim cunku hafta ici kan vermistim 87 cikmisti,eczanede olctugumde de 20 sayi oynuyordu bendekiyle.Velhasil doktorun yaninda kadinin cihazi benin cihazimla olctuk ikiside 110 cikti aclik.Kan tahlili verdim 87 cikti.ikna oldu o da cihazin yanlis olctugune 10 15 gun daha dikkat et diyete yine boyleyse inusiline gerek yok dedi sukur.insallah gerek kalmaz yemiyorum icmiyorum resmen insallah bebis gelisiodur persembe kontrolum var bakalim.

Evet canım beslenmem işe yaramış sağol :))

Kesinlikle canım doğunca ham yapıcam valla heryerini zilli ya uğraştırıyor bizi

Yine olsa yine üzülürüz tabi canım anne olmak böyle bişey

Çok sevindim canım insallah hep böyle devam eder zaten bebislerin kilo durumları hiç belli oluyor atakları oluyor hadi gÖzün aydin

Kızlar burdan birinin diyet listesinde 3gunde 1 sutlu tatlı vardı sanki öyle hatırlıyorum benimkinde yok ama ben o arkadasinkini uyguladımsonuçta burda herseyi paylaşiyoruz diyet listesini de paylaşabiliriz dimi ama
Şaka maka hamileyiz sonuçta canımız çekebilir demi kaç gündür tatlı yemedim siz hiç mi yemiyorsunuz..Haftaya açlık tokluk bakılacak insallah olumlu şeyler olur da az rahatlarim ya.

Ayyyy masallah kız vok sevindim vallaaaa:) tamam işte bence kilosu boyi falan gayet iyi illa tosuncuk mu olacak :)) masallah masallah bence siz bu sorunu atlattiniz artik :))

Az kaldı inşallah bnm eşim bir yerine bişey olcak diye ilk ay kucağına alamıyor ay pinpirikli :) ben tek başıma ısırıcam artık hepsi benim
bu arada doktor bana dedi ki. ilk 3 ay sen ne yersen ye fark etmez bebek etkilenmez. ama son 3 ay çok dikkat etmen lazım sen ne yersen çocuk o sağlıklı beslen dedi :) ona göre daya sende havuç suyunu bak benimki 10 günde 400 gr aldı tamamen havuç suyundan

Havuç suyunu nasıl içtin. Ben sabahları aç karnına büyüklüğüne göre iki üç havuç sıkıp içiyorum yarım su bardağı anca yapıyor sen nasıl ictin

kızlar black friday bittimi haberinmiz
varmı
bitti tabi :)

Havuç suyunu nasıl içtin. Ben sabahları aç karnına büyüklüğüne göre iki üç havuç sıkıp içiyorum yarım su bardağı anca yapıyor sen nasıl ictin
valla ben sıkıp satan yerlerden alıyorum. yarım litrelik şişesi 6 lira. havuç portakal karışık. akşam üzeri alıyorum içiyorum. 2 3 kerede bitiriyorum şişeyi.

Günaydın kizlarrrr bnmle ayni haftalarda olan arkadaslar ben 30+4 oldum bebegim iki gundur cok ama cok yavaş hereket ediyo acaba normalmi ya sayilmicak kadar az korkmaya basladim
canım panik yapma bak biz senle aynıyız bigun benimkide az hareket ediyo bi gun hızlı sen diyette oldugun için yedigin seyleri sevmedigindende harektelri yavaş olabilir suan durusu farklidir sen hissedemiyosundur günde 10 kere hareket sayıyosan panik yapma sakin ol muzik dinlet benimki muzige tepki veriyo artık ama sakinlesmen lazim şekerin icin

bitti tabi :)

valla ben sıkıp satan yerlerden alıyorum. yarım litrelik şişesi 6 lira. havuç portakal karışık. akşam üzeri alıyorum içiyorum. 2 3 kerede bitiriyorum şişeyi.
Hadi yaa benim daha çok sikmam lazım o zaman ama havuç da şekerli olduğu için bı de şeker falan çıkar diye çok sikamiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…