2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sürekli geziyorum ama dediğin gibi yetmiyor bazen. Hergün mutlaka dışarı cıkartıyorum mesela oğlumu sosyal çevremde var. Ama ise gitmek gibi olmuyor ne yazıkki. Biraz büyüyünce arkadaş oluyor tabi bebek sana benim şuan öyle. Beraber kahvaltıya gidiyoruz mesela oda zevk alıyor yetiyor bana. Batıracak biri varsa yakın olarak devam et derim ama bakıcıyla zor.

Canım geçmiş olsun , insilune başlatmamasi güzel olmuş , şekeri bende anlamıyorum inan aç geziyorum yüksek çıkıyor biraz bisey yiyeyim diyorum düşük çıkıyor nasıl olacak bilemedim. Ama merak etme bebek gelisiyordur. Aslında sağlıklı şeyler yiyoruz sonuçta onlar da bebeğe yarıyor merak etme .

Kalbimiz birmis ya bende esime dedim bugün tatlı yicem ona göre dışarı filan çıkalım diye.inşallah olumlu şeyler olur.kalan zamanı da üç beş gün derken atlatacagiz napalim.

Maşallah kızçenize, mücadeleyi - pes etmemeyi , güçlü olmayı şimdiden ögrenmiş...Aradaki farkı kapatmış...

Canım ilk 6 ay zaten yarım gün çalışacaksın. Ben ilk 6 ay çalışacağım. Sonraki 6 ay bilmiyorum. Duruma göre bakacağım. Ev değiştireceğiz.işe yak6n bir evde olursam çalışırım. Süt iznim bitince yıllık izinleri kullanacağım. Ozamana 18 ayı bulur galiba. Duruma göre ya devam ederim ya ücretsiz alırım

Ben havuç suyu değilde günde 2 havuç yiyorum cnm oda suyu artırıyor bayağı.

Cok sevindim canim hafi gozun aydin

İnsallah dedigin gibidr canm ama bu aralar hereketlerinde yavaslama var belkide yeri daraldigindan

Kizlar okulumda bir cocukta su cicegi cikmis bende su cicegi gecirmedim çok stres oldumvar mi boyle bir sey yasayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…