- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #27.161
Şekeri olmayanlar içsin bol bol:) biz bırak havuç suyunu bi tane havuç yesek fırlar şeker:))
Yok canım devletten değil o Dr dan Dr a değişiyor. Benim Dr um da devlette 2 ay önceden suyumun fazla olmasından şekerim olduğunu anladı. Başka Dr lar normal dedi. Benim endokrin kontrolüm de var sürekli ölçmek zorundayım şekerimi. Not alıyorum çünkü. Biraz dikkat etmesem hemen yükseliyor. Suyum fazla olduğu için hiç havuç yemiyorum o yüzden ne kadar yükseltir bilemiyorum sadece salatalarda yersem o kadardevlet hastanesine gittim normalde kendi doktorum suyu fazla şekerin olabilir demişti ölçüm sonucu sınırda çıkmıştı ama bu doktor suyu normal derdi devlette herşey e normal diyorlar ondan da olabilir ama bi havuç o kadar yükseltir mi sen ölçüyor Musun şekerini canım ben bu ara diyeti bozdum ya ikramlara hayır diyememeye başladım
Canim senin suyuna kacinci haftada fazla demislerdi? Benim seker durumum senle ayni ama suyumda fazlalik yok, artar mi diye merak ediyorum.Yarin kontrol var insallah bisey cikmaz.Yok canım devletten değil o Dr dan Dr a değişiyor. Benim Dr um da devlette 2 ay önceden suyumun fazla olmasından şekerim olduğunu anladı. Başka Dr lar normal dedi. Benim endokrin kontrolüm de var sürekli ölçmek zorundayım şekerimi. Not alıyorum çünkü. Biraz dikkat etmesem hemen yükseliyor. Suyum fazla olduğu için hiç havuç yemiyorum o yüzden ne kadar yükseltir bilemiyorum sadece salatalarda yersem o kadar
Canım ben yanimda yatiracagim beşik icin yün yatak kullanacagim. Hem kış oldugu icin sicak olsun hem de o yataklara göre hazır süngerler kaliteli degil ve ortopedik yatak zaten onerilmiyor. Çok kalın bir yatak olmayacak bizim kullandigimiz kışlık yün yorgan kalınlığında olacak. Hatta ve hatta ben internetten nasıl yapıldığına baktım. En kısa zamanda malzemeyi alıp kendim yapacağım insallah :)Kızlar bebeğe alacağım beşiğin içine pamuk yatak mı yapsam diyorum hazır yataklar pek güvenemiyorum en sağlıklısını pamuk yatakmış sanırım siz ne yaptınız
Ben sürekli geziyorum ama dediğin gibi yetmiyor bazen. Hergün mutlaka dışarı cıkartıyorum mesela oğlumu sosyal çevremde var. Ama ise gitmek gibi olmuyor ne yazıkki. Biraz büyüyünce arkadaş oluyor tabi bebek sana benim şuan öyle. Beraber kahvaltıya gidiyoruz mesela oda zevk alıyor yetiyor bana. Batıracak biri varsa yakın olarak devam et derim ama bakıcıyla zor.
Canım ilk 6 ay zaten yarım gün çalışacaksın. Ben ilk 6 ay çalışacağım. Sonraki 6 ay bilmiyorum. Duruma göre bakacağım. Ev değiştireceğiz.işe yak6n bir evde olursam çalışırım. Süt iznim bitince yıllık izinleri kullanacağım. Ozamana 18 ayı bulur galiba. Duruma göre ya devam ederim ya ücretsiz alırım
Bende önce yün düşündüm ama internette bakınca pamuk yapın filan diyorlardı Daha sağlıklı filan diyorlardı hangisi iyi olur acaba bende ona göre yapacağımCanım ben yanimda yatiracagim beşik icin yün yatak kullanacagim. Hem kış oldugu icin sicak olsun hem de o yataklara göre hazır süngerler kaliteli degil ve ortopedik yatak zaten onerilmiyor. Çok kalın bir yatak olmayacak bizim kullandigimiz kışlık yün yorgan kalınlığında olacak. Hatta ve hatta ben internetten nasıl yapıldığına baktım. En kısa zamanda malzemeyi alıp kendim yapacağım insallah :)
Teşekkür ederim canım güzel beslenmeye devam :)Gözünaydın cnm aradaki fark azalmış kendini yorma beslenmene dikkat
Çok fena bir kız olcak gibi geliyor canım bana da inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alalım hepimizMaşallah kızçenize, mücadeleyi - pes etmemeyi , güçlü olmayı şimdiden ögrenmiş...Aradaki farkı kapatmış...
Teşekkür ederim canım :))Cok sevindim canim hafi gozun aydin
insallah annesi bol bol dua et muzik dinlet ben hareket hissetmeyince oyle yapıyorum hemen hareketleniyi :)İnsallah dedigin gibidr canm ama bu aralar hereketlerinde yavaslama var belkide yeri daraldigindan
ben antalyadayım yun yada pmuk dusunmedim hiç zaten ocak sonu şubat basi en fazla 2 ay 3 ay kış olacak onada zaten 40 gün evde olucaz ben anne yanı besiginin icine babynesti koyup hatıracağim hem pratik hemde bi daha yatak derdi olmayacak :)Kızlar bebeğe alacağım beşiğin içine pamuk yatak mı yapsam diyorum hazır yataklar pek güvenemiyorum en sağlıklısını pamuk yatakmış sanırım siz ne yaptınız
amin önemli olan kilosu boyu degil zaten saglikli olması kilo boy genetik zamanla olur allahım tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin inşallahİnşallah canım abisi kadar doğsa yeter sağlıklı olsun da teşekkür ederim
Yün yataklar yazın serin oluyor bildiğim kadarıyla insanı sıcaklatmıyormuş bir sorayım bakalım büyüklere. Ben anne yanı beşik almıyorum canım o yüzden yoksa Senin yaptığın çok mantıklıinsallah annesi bol bol dua et muzik dinlet ben hareket hissetmeyince oyle yapıyorum hemen hareketleniyi :)
ben antalyadayım yun yada pmuk dusunmedim hiç zaten ocak sonu şubat basi en fazla 2 ay 3 ay kış olacak onada zaten 40 gün evde olucaz ben anne yanı besiginin icine babynesti koyup hatıracağim hem pratik hemde bi daha yatak derdi olmayacak :)
21. Haftada fazla demişti ilk canım. Ama en son gecen hafta gittiğimde normale dönmüş dedi şükür yine de korkuyorum artmasından şeker oluncaCanim senin suyuna kacinci haftada fazla demislerdi? Benim seker durumum senle ayni ama suyumda fazlalik yok, artar mi diye merak ediyorum.Yarin kontrol var insallah bisey cikmaz.
Ben kuzu yünü almayi düşünüyorum canim ama yuncuye sorarim pamuk daha saglikli derse pamuk da alabilirim. Eskiden hasta olan insanların cigerleri iyilessin diye vücutlarına yün sararlarmis ondan dolayi sağlıklı olduguna inanıyorum. Zaten uzerine bebek çarsafi degil de kendi yatak çarsaflarimdan katlayıp koyacagim cok yumusak olmasin ve yünle cok temas etmesin diyeBende önce yün düşündüm ama internette bakınca pamuk yapın filan diyorlardı Daha sağlıklı filan diyorlardı hangisi iyi olur acaba bende ona göre yapacağım
Saol canm doktorumu aradim yarin gel dedi bundan sonra hareket az hissedince baktırmalısın dedi yarin seker konturolumda vardi zaten gitmişken bakim bizim paşa neden tembellik yapiyoinsallah annesi bol bol dua et muzik dinlet ben hareket hissetmeyince oyle yapıyorum hemen hareketleniyi :)
ben antalyadayım yun yada pmuk dusunmedim hiç zaten ocak sonu şubat basi en fazla 2 ay 3 ay kış olacak onada zaten 40 gün evde olucaz ben anne yanı besiginin icine babynesti koyup hatıracağim hem pratik hemde bi daha yatak derdi olmayacak :)
ben normal oda takımının buyuyebilen beşiğın yatağinida işbirden aldım canımYün yataklar yazın serin oluyor bildiğim kadarıyla insanı sıcaklatmıyormuş bir sorayım bakalım büyüklere. Ben anne yanı beşik almıyorum canım o yüzden yoksa Senin yaptığın çok mantıklı
Hm anladım canım evet bir kaç kat çarşaf Sermek iyi olur aslında bence de sağlıklıdır çok eski zamandan beri var olan bir şey Ama yapması zor işte bende kaynanam buradayken ona yaptırsam iyi olur kendisi yün yatak ve yorgan yapma uzmanıdır :)Ben kuzu yünü almayi düşünüyorum canim ama yuncuye sorarim pamuk daha saglikli derse pamuk da alabilirim. Eskiden hasta olan insanların cigerleri iyilessin diye vücutlarına yün sararlarmis ondan dolayi sağlıklı olduguna inanıyorum. Zaten uzerine bebek çarsafi degil de kendi yatak çarsaflarimdan katlayıp koyacagim cok yumusak olmasin ve yünle cok temas etmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?