2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim ücretsiz alınca da süt iznin oluyor çocuğun 1 yasını doldurana kadar iznin olacak 1.5 saatleri topluyorlar bizde kaç günde bire geliyorsa 6 güne geliyor genelde öyle izne çıkılıyor
Ücretsize çıktın diye süt izninin olmaması gibi bi durum yok

Etki edermiki hem kendi kalın kılıfı olacak hem üstüne bir kaç kat çarşaf Sersek

Benim kaynanam da çok iyi yapar ama kendisi aylardır bir telefon açıp da nasilsin hamileydin en son diye sormadigi icin ben de ona minnet etmem.. Internetten baktim aklima yatti zaten küçük olacak kendim yapabilirim inşallah

Altı yün olacak ama yatak gibi degil canım yorgan kalinliginda. Uzerine de baska örtüler serecegim.. Biz hep öyle büyümüşüz valla her okuduğuma duyduguma itibar etmek yerine bazen eski insanları takip etmeyi daha mantıklı buluyorum ben. Tabi ki herkesin kendi karari

Benim kaynanam da çok iyi yapar ama kendisi aylardır bir telefon açıp da nasilsin hamileydin en son diye sormadigi icin ben de ona minnet etmem.. Internetten baktim aklima yatti zaten küçük olacak kendim yapabilirim inşallah
İlginç önceden de mi sorun vardı aranızda dicem ama ailevi meseleler bitmiyor işte. Yani öyleyse hiç uğraşma kendin yap ne güzel becerebiliyorsan

Saol canm doktorumu aradim yarin gel dedi bundan sonra hareket az hissedince baktırmalısın dedi yarin seker konturolumda vardi zaten gitmişken bakim bizim paşa neden tembellik yapiyo
Git canim icin rahatlar bence biseyi yok ama annelik iç gudusu allah hepimizin yavrularıni korusun

Sonuçta sizin kararınız bir şey diyemem, yalnızca bebeğin dönmeye başladığında yüzüstü gömülüp hava almasını engelleyebilecek bir yatak kullanmam ben olsam, ki en sert yataklardan birini seçtim bu yüzden. Ben bize bişey olmamış mantığında değilim maalesef, okuyup kafama yatanı uygulamaya çalışıyorum

Yani kriter bebeğin yatağa gömülmeyecek bir şekilde sertlikte olması, sonuçta dönmeye başladığında da yatağa yüzükoyun gömülebilir ve yumuşak yatak bu anlamda sakıncalı.
Yün yataklar hiç yumuşak olmuyor ki canım o doldurma sıklığıyla alakali bence biraz sık doldurulursa sorun olmaz diyorum asıl hazır yataklar daha yumuşak gibi geliyor ama bilemiyorum tabi ki bu sadece benim fikrim :)))

İlginç önceden de mi sorun vardı aranızda dicem ama ailevi meseleler bitmiyor işte. Yani öyleyse hiç uğraşma kendin yap ne güzel becerebiliyorsan
Daha önce hic yapmadim ama elim böyle şeylere yatkin canim yaparım inşallah.. Esim beni cok severek evlendi ailenin tek oğlu ve çok düşkünler eşime.. Arada kıskançlıklar basladi kayinpederim bile dahil.. Sonra iyice sogudu aramiz en son hadlerini aşınca ben de sinir krizi gecirdim hamileyken gece acillerde sabahladik. Ondan sonra onlarin aramaya yüzü olmadi ben de yapilani unutamadigim ve bebegimi en kritik dönemlerde onlar yüzünden hastanelik ettigim için affedemiyorum. Aramiyorum. Bakalım dogumda kopar ipler artık..

O da senin Tercihin tabi :)

Hm anladım canım burada önceden bahsetmiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam şimdi sen deyince öyle geldi sanki. Aman boşver hiç canını sıkma bebişine odaklan herkeste farklı bir sorun var kendi mutluluğumuza odaklanmak en iyisi kendi çekirdek ailemizin:). Doğumdan sonra düzelir inşallah

Aynen öyle canım hayırlısı olsun. Herkes kendi yuvasinda mutlu olsun :) bu arada ben yün yatagi anneyani küçük yatak icin yorgan kalinliginda yapacagim seneye zaten odasına geciririm o zaman işbir yataktan alacagim nasipse. Eger sen uzun vadeli yapacaksan dedigin gibi çok dolu sert yaptir ya da iyice ince yaptir canim. Bi arastir nasil olmasi gerketigini

Tamam canım teşekkür ederim ilgin için iyice bir öğreneyim ben evet uzun vadeli olacak benimki ona göre yaptırayım

Joker de sabah 10 a kadar avent ürünlerinde %30 indirim varmış haberiniz olsun bsyler alacak varsa

Ben bu konulara hiç hakim değilim bunu da nette okumuştum demek ya yanlış bilgi verildi yada eski bir yazıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…