2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar dün gece nefes borum çok yandı öldüm resmen ne süt ne karbonat nasıl uyudum bilmiyorum

Yanma berbat bişey. Beni biraz olsun rahatlatan şey soda olmuştu. Şimdi de zaman zaman oluyor ama o ilk aylardaki gibi asla değil çok şükür. Ben oturup ağlıyordum artık

kızlar günaydın
bende öksürmekten mahvolmuş durumdayım sabah kalktığımda burnum kanamıştı iyice canım sıkıldı.
gripten normalmi acaba bilemedim ?böyle bir durum yaşayan varmı çok endişelendim.

Ben bu konulara hiç hakim değilim bunu da nette okumuştum demek ya yanlış bilgi verildi yada eski bir yazıydı
canım şimdik söyle
ücretsize ayrılacaksan 6 ay yarım gün çalışma hakkın olmuyor
ya 6 ay ücrtsize ayrılacaksın ya da rapordan sonra 6 ay yarım gün çalışacaksın
bunlar şirketin inisiatifinde değil tamamen yasal hakların istersende bu sene çıkan kanuna göre avukat arkadaşım dedi rapordan sonra çocuğun okul çağına geldiği senenin eylül ayına kadar yarım gün çalışabilirsin şirketin inisiatifinde değil ya izin verir ya da tazminat verir gönderir
bunun içinde belili bi gün sayısı olarak sigortanın yatması gerekiyormus kaç gün bilmiyorum
ben yarım calısmayı hıc dusunmedım 3 ay sonra zor olur dıye
bence sende rapordan sonra ucretsiz iznini al vermek zorundalar yoksa tazmınatla seni çıkartırlar bu acıdanda dava acarsan kazanırsın analıktan mahrum bırakma vs gibisinden ama iş hiç oralara gelmez
avukat tanıdıgın varsa kesinlikle danış zora sokarlarsa
normalde de yarım gün çalışıyorsan zaten yarım gün çalışcam demene gerek yok
ha bunuda doğum iznine ayrılmadan şirkete bildirmen gerekiyormus zaten 6 ay yarım gün çalışacağım diye rapor dönüşü döneceğim diye
ücretsiz 6 aya ayrıldın döndün kalan günlerde süt iznin 1.5 saat ister git gel yaparsın isterse toplanır o saatler o saate göre izin çıkar mesela ben 8-5 calısıyorum 9 saat yani
1,5 saatlerim toplanıyor ne zaman 9 saat ediyor o günüm izinli sayılıyor 6 güne bir geliyor aslında oda çocuk 1 yaşına gelene kadar 3 ay rapor + 6 ay ücretsiz desen 9 ay yoksun döndün işe 3 ay daha bu şekilde izinlisin demektir
zaten yarım günde çalıştığın için sonrasında da rahat edersin cocukta 1 yaşına girmiş olur toplarsın çok rahat 1 1.5 sene daha annen kaynana vs idare eder ondan sonra 2.5 yastan itibaren verirsin kreşe

benimde dün kan geldi sümük hırkırmaktan bence normladir telaş yapma uzun süre kanarsa sıkıntı

Saol canm doktorumu aradim yarin gel dedi bundan sonra hareket az hissedince baktırmalısın dedi yarin seker konturolumda vardi zaten gitmişken bakim bizim paşa neden tembellik yapiyo
canım benm doktroum riskli gebelik uzmanı o yüzden tetkik vs hep riskli gebelik bölümünden yazdırıyorum istediklerini. devlet hastanesi olduğu için bir başka hastayla konuştuklarını duyabiliyorum. insülin kullanan bir hastaydı benim duyduğum. 34. haftasında doktor ona eğer 2 saat hareket etmezse hemen geleceksin dedi. ama bunu doğumu yaklaştığı içinmi yoksa şekerden dolayımı dedi tabiki bilmiyorum.

Şekeri olmayanlar içsin bol bol:) biz bırak havuç suyunu bi tane havuç yesek fırlar şeker:))

ay suyunu değil kendini yiyin olmadı :)) ben suyunu denedim tadını beğenmedim de zaten meyve sularının tavsiye edilmeme sebebi o içindeki şeker geliyor posası olmuyor o yüzden değerler hemen yükseliyor. birde bir bardak havuç suyunda kaç tane havuç vardır kim bilir :))

Ben de böyle düşünüyorum, hem 1 bardak su için gereksiz miktarda havuç tüketilmiş oluyor hem de posa kısmı tüketilmemiş oluyor. Onun yerine 1-2 havuç yenebilir. Aynı şey portakal suyu, elma suyu için de geçerli

Evet ama gunde 1 2 havuclada olmaz ki 5 6 tane yemek lazim o zaman. Onemli olan bol.miktarda havuc tuketmek.

burun kanaması hamilelikte normal cnım kan basıncımız arttıgından kılcal damarlarda patlamaya neden oluyormus diş eti kanası ve burun kanaması olabilir demişti dr um , bende gectiğimiz ay rahatsızdım öksürük grip benimde cok kanadı ama iyilesince gecti , ilk hamileliğimde de olmustu cok sıkma canını yani

Etki edermiki hem kendi kalın kılıfı olacak hem üstüne bir kaç kat çarşaf Sersek
gömülme kısmına bişey diyemem yani olabiliyo ama alerji kısmına diyebilirim benim kızım alerjik malesef yün tüğ hepsi mahvediyo , yasak 4 aylıktan beri kullanamıyoruz bu tarz seyleri , battarniye bile kullanamıyoruz malesef yün yerine pamugu da düşün istersen ama yine en garanti hazır yatak gibi i yine tabi her cocuk bir degil benimki rahatsız olduğu için öyle tercih senin canım iyice bi değerlendir derim

Şekeri olmayanlar içsin bol bol:) biz bırak havuç suyunu bi tane havuç yesek fırlar şeker:))
İşte şekeri olanlar içimn diyorum. Yada
Okadar yumuşak yapmayacaksınki zaten. En fazla çift yorgan kalınlığında. Bide öbür malzemeler zaten pamuğun yünün vs işlenmesiyle elde edilen şeyler. Bana onlar daha sağlıksız gibi geliyor

Cuma gunu kan tahlili sonuclarini alacagim :) o zaman sorcam tanesiji yesek suyu yerine diyye doktora kadinda diyecek ruh hastasi bu kadin
Kız ben şekeri olan arkadaşa dedim katreinur için yani. Şekeri varya havuç bize biraz sakıncalı en azından posasıyla yesek dedim. Yoksa posasıda faydalı onuda yiyin demiyom. Herkes yanlış anlamış beni

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba kandiliniz mübarek olsun bir kaç gündür kalp çarpıntısı gibi rahatsız edici bir durum vardı kardiyolojiye gittim muayenede kalpte delik var gibi dedi bir kaç arkadaşımada demiş aynı şekilde hamilelikte ama sonra bişey çıkmamış ben bu yaşıma kadar kalpte delik olsa bir yerde belirti verirdi değilmi mutlaka cocukluğumdan beri yüzerim yoğun iş ve spor yapardım bu nasıl bir durum oldu ben anlamadım

İnşallah yanlış teşhistir cnm. Bende de oluyor. Hatta burada birara herkesin sıkıntısı çıkmaya başlamıştı. Gen 15 gün içinde kalbim sıkışıyordu. Daralıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…