2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şekeri olan arkadaşlar bugun tam buğday unundan poğaca yaptım. Çok özlemişim hamur işi yemeyi 1 saat sonra ölçtüğümde de 133 çıktı şekerim. Kısacası test edildi onaylandı tavsiye edebilirim:) tarif de bu şekide. Ben yulaf kepeği kullanmadım tek tam buğday unuyla yaptım. İçine de sadece peynir koydum

Aa bende de çok çarpıntı oluyor ama dr um normal demişti. içime kurt düştü şimdi

Günaydın kizlar hayırlı kandiller bende şeker çıkmamıştı son muayenede bebegin kilosu ve yapısı doktora fazla gelmisti ve sekerden şuphelenmisti. Bugün kan tahlilim yenilendi çok şükür şeker yokmuş. Abartmamak şartiyla canin ne istiyorsa ye dedi.. Şu bir haftada şekeri olan arkadaşları cok iyi anladim Rabbim kolaylık versin inşallah..

Aa bende de çok çarpıntı oluyor ama dr um normal demişti. içime kurt düştü şimdi
Kizlar bence endişelenmeyin hamilelerin birçogunda çarpinti oluyor. Ben endokrin doktoruna sordum napmaliyim diye. Bence hicbisey yapma sana da bebege de zarari olmaz cok istersen git kardiyoloji kalp ilaci yazsın ama bu dönemde ilac kullanmaman daha dogru dedi. Bir de bebegin kalp atisini yavaslatmayalim kendimizi düşünürken

Ay şeker demişken dün cihaz aldım yeni. Aneeem benim şeker daha 80 in üzerine çıkamadı ya. Gerçi bir kuş lokumu bide 1 dilim peynir 1 haşlama yımırta yidiydim. Yarın hastanede açlık tokluk baktırmalıyım. Şimdi bu alettemi yanlış yoksam ben diyeti fenamı abarttım acep

Insallah alet dogrudur canim kutlamaya gider guzel bi tatli yersin :)

Canm banada hamile kalmadan once soylendi bu hastalikis yerinde tansyonum yukselmisti bayılmışım acile goturduler acilde bsy hersey temiz sadece tansyon la nabz yuksek dedi ozel kardiyoloji bolumune yoladi gittim test yapildi kalbinde delik var denildi haftalarca agladim sonra esim baska hastaneye goturdu cok şükür bsy yokmus kalpta delik melik yok dedi istersen baska bi yerede git gorun derim

Sakın endişelenmeyin lütfen çünkü çarpıntı hamilelikte çok normal bir durum diyorlar ama benimki biraz farklıydı o yüzden gittim ama daha kesin birşey demedi çünkü tıpa gidicem detaylı bakılması için Belkide yanlış gördüler

Simdi olctum nabzimo 110 cikti. 200 u gordugum oldu. Doktoruma zamaninda sormustum. Arada olabilir devamli olmadikca sorun yok dedi. Sen yine kontrol ettir ama icinide ferah tut. Hamilelikte nabiz artisi zaten normal :)

Ah canım ben bebişe bişey olmasın diye ağlamamak için sıktım kendimi hep ama kafamdan atamıyorım tıpa gidicem artık haftaya inşallah bendede yoktur

Simdi olctum nabzimo 110 cikti. 200 u gordugum oldu. Doktoruma zamaninda sormustum. Arada olabilir devamli olmadikca sorun yok dedi. Sen yine kontrol ettir ama icinide ferah tut. Hamilelikte nabiz artisi zaten normal :)

Sağol canım inşallah dediğin gibidir rahat olmaya çalışıyorum şu an için sakın olmaya çalışıyorum bebek etkilenmesin diye

merhaba hanımlar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun..

ateş ölçer aldınız mı hangi marka ver nereden aldınız, alan kullanan memnun olup olmayan tavsiye de bulunacak olan var mı? ne çok sordum yaa

Ahahahaaaa sonumuz o zaten

Valla bu aralar asiri hareketlo birde ters ayaklari tam idrar torbamda tepindikce kacacak bir seyler di ye tirsiyirum
Masallah canım hareketlerini duymayı endiseyle beklemektense kudursunlar içerde benimki de dogum pozisyonu almış. Mide ciger dalak çalışıyor yakinda nakavt eder beni :)) bi de tam kasıklarimin dibinde gidiklama gibi hareketler yapiyor valla ne tarafimi tutacagimi sasiriyorum ayni anda farkli yerlerim tepiniyor ay çok sevimli

Ah canım ben bebişe bişey olmasın diye ağlamamak için sıktım kendimi hep ama kafamdan atamıyorım tıpa gidicem artık haftaya inşallah bendede yoktur
İnsallah yoktur canm dedigim gibi banada kalbinde delik var dedi internetten baktim hemn kalbinde delik olanlar cok yasamazlar yaziyordu bnde oldum oldum dirildim baska hastaneye gittim ordaki doktorcok kizdi neye gora sana bu teşhisi koydu git şikayet et dedi ugrasamadim baska drya git icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…