2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar merhaba bebeklerine yaptığınız odaları ya da aldığınız besikleri paylaşabilir misiniz?
Benim ilk bebeğim sizlerden biraz ufağız yakında alışveriş telâşı başlayacak. Neler almam gerekiyor bilmiyorum.
Tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Bende abartısız gece hiç uyumadım annemde yatmıştım yerimi yadırgadım heralde şimdi gözlerim yanıyor
Ben de gece hep ağladım. Yorgunluk.
Sağol canım. Benim çok ihtiyacım var dinlenmeye. Doğumu bile plansız olursa hastaneye tek yatmam gerekebilir. Eşim en erken 2 saatte gelebilir gece olursa onu da gelemez ertesi sabaha grlebilir. Güç toplamalıyım. Doktorum zaten senin hayatın bana çok karışık geliyor anlamakta zorlanıyorum dedi. Ağladım. Zaten gecede çok ağlamıştım. Ama çok şükür denizli merkeze naklim çıktı. Yazışmalar bitti.muvaffakat verildi. Güvenlik soruşturması kaldı sadece. Eşiminde çıkıverse hayırlısıyla. Çok şükür kızım 1780 gr 83 cm miş. Doktor herhangibir şeker bulgusu yok dedi. Açlık tokluk için hafta içi geleceğim. Azaldı diye tahmin ediyorum ama tıkabasa yiyip doymayı özledim. Bu diyet çok zorluyor.İnek gibiyim. Yanımda hep yeşillikle dolaşıyorum. Dayanmakta çok zorlanmaya başladım. Gözümün önünde ne varsa silip süpürmek istiyorum resmen

Oğlumu avm ye götürdüğümde o insanların yediklerini koklayasım geliyo. Onların nasıl yediklerini izliyorum resmen. Belki öyle olunca kendimi de yemiş sanıyorum galiba

Canim benim gercekten senin hayatin çok zor.. Allah yardimcin olsun. Ama bunca zorluga ragmen masallah minnoşun gayet iyi gidiyor kilosu boyu masallah :)) insallah doğum sürecin kolay geçer yalnız olmazsin. Ve insallah bebegin çok sakin bir minnoş olur da yorucu iş hayatindan sonra iyice dinlenir sakinleşirsin

Bende oluyo bazen. Bide bende sanki vajinama kurt girmiş gezinoyormuş hissi var. Doktor baktı normal herşey dedi bugün

Kizlar kacinci haftaniza kadar çalışmayı dusunuyorsunuz? Ben çok kararsizim işler beni bunaltıyor ama bir yandan da doğum sonrasına aktarsam daha iyi olur gibi. Kafamda deli sorular sizin planlar nasıl?
Beni doktorum bugün ayırdı. Normalde ptz günüydü. O 2 gün önce verdi raporu. Nasılsa gene aynı tarihte başlayacaksın haftasonu dedi

Peki 32de çalışabilir raporu alınca atıyorum 2 hafta sonra fikrim değişti ayrılmak istedim. Tekrar mi rapor almam lazım nasıl yapıcam biliyor musunuz?
Öyleymiş cnm
Ay ağzın bal damlıyor kız allah razı olsun.

Canım sen kaçıncı haftandaydın şu an. Benim bebiş baya iri gibi tam bi şeker belirtisi:/
Aynen ben de çok zorlanıyorum bazen. özellıkle de kahvaltıda çok acıkmış olarak oturduysam hiç ama hiç yetmiyo

Ben de onu soracaktim ne zaman nts ye girmeye baslayacagiz diyeee ayy cok heyecanli hadi bakalim guzel haberler getirirsin insallah :) benim bugun 31+1 oldu tatlim sen niye hamile takvimi yapmiyorsun yap da seni de takip edelim
O ney kız. Ben 31+5 tim bugün. Aslında sadece kalp atışlarına bakılıyormuş. Ben sancılara da bakılıyor sandim.oğlumda 35 te falan diye kalmıştı aklımda

Beni doktorum bugün ayırdı. Normalde ptz günüydü. O 2 gün önce verdi raporu. Nasılsa gene aynı tarihte başlayacaksın haftasonu dedi
Ayrıldın mı yani artık izne. Çok şükür dinlen biraz çalışanlar yerine ben zorlanıyorum:) iyi dayandınız maşallah. hele bi kaç gündür şu baskı yüzünden hareketlerim kısıtlandı iyice zorlanmaya bsşladım

O ney kız. Ben 31+5 tim bugün. Aslında sadece kalp atışlarına bakılıyormuş. Ben sancılara da bakılıyor sandim.oğlumda 35 te falan diye kalmıştı aklımda
Sancılara da bakılıyor canım bi kağıt vermediler mi sana. Orada görülüyor benim kasılmalarım varmış mesela geçen gidişimde nst de çıktı

Sancılara da bakılıyor canım bi kağıt vermediler mi sana. Orada görülüyor benim kasılmalarım varmış mesela geçen gidişimde nst de çıktı
Yok canım o kağıdı biliyorum sadece kalp atışları ölçüldü. Sancı kısmı boştu. Zaten bebek hareket ettiğinde elindeki butona basıyordun ya ondan vermediler zaten.

Sağol cnm. Ptz raporu götüreceğim işe.O baskı 3 hafta önce bende çoktu. Ağır taşıyınca yorulunca kızınca artıyordu. Baş aşağıymış. 1 hafta sonra gittim başka doktora. O ara geçmişti makat duruş dedi doktor. Bu hafta gene başladı. Bugün baktık başaşağı. Yani habire dönüyorlar kızlar

Bugün artık yavaştan bebek kıyafetlerini ayırıp yıkayayım dedim, etiket kesme kısmını hiç düşünmemiştim ama aşırı vakit alıyor herkesin bilgisine bu detayı atlamayın derim

Yok canım o kağıdı biliyorum sadece kalp atışları ölçüldü. Sancı kısmı boştu. Zaten bebek hareket ettiğinde elindeki butona basıyordun ya ondan vermediler zaten.
Benide 2 defa nts ye bagladilar buton vermediler. Kagitta iki kisim vardi biri kalp atisi digeri kasilma. Kasilma olmadigi icin o kisim duz cizgi gorunuyordu belki kasilman yoktur ondan boş kalmıştır

Normalde benim hatırladığım bebek hareket ettikçe butona basıyorsun. Bunlar yeni nts mi acep. Aman olmasın kasılma. 36 dan önce gelmesin zilli

Ben de dün girdim nst ye. Bana verdiler buton. Hareket edince basmam için. Kağıt da verdiler sonunda. Doktor baktı sancı çıkmamış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…