2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bilmemki yok bir kaç gündür, hastaydı belki dinleniyordur.

Merhaba herkese canlar ...
Merak etmişsiniz kızlar çok sağolun hepiniz :)
Oğlum ateşliydi ya şimdi de öksürük oldu çok fena onla uğraşıyoruz hala iyi olamadı bir türlü yarında daha iyi bir çocuk doktoruna götürcez inşallah arada ateşleniyor onu düşürüyorum sürekli ilgileniyorum o yüzden yazamıyorum pek kusura bakmayın yemek yemeyi bile unutuyorum oğlumla ilgilenmekten..
Onun dışında biraz ağrım var ama yorgunluktan büyük ihtimalle bir sorun yok yani hamilelikle ilgili

Tabi 2 kilo vermişim bu durumda çok üzüldüm inşallah bebek kilo almıştır hiç bişey yiyemedim doğru düzgün oğlumda bişey yemeyince boğazımdan geçmiyor zaten

Gökçe çok güçlü bir kız olacak, hepimiz ona dua ediyoruz...sağ salim evine gidecek Allah'ın izniyle.

Çok geçmiş olsun, çocukların hastalık durumu çok zor gerçekten. Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah oğlun ama kendini de ihmal etme karnındaki kuzucukta aç kalmasın yazık :)

Ben emzik almadım kullanmıcam da. Emmek isterse emsin. Sonradan bide onu bıraktırmak var. Hem damak yapısı bozulması riski filan. Benim 3yeğenim var hiç vermedik. Biri meme de emmedi. Diğer ikisi de öyle dakika başı emmek istemedi atlattık.

Geçmiş olsun kendini de ihmal etme, ikisi de evlat Bişeyler yemeye çalış zor da olsa

Birdilimkek Liviya sizde bi ses verin bakem. Ptz zabahı yoklama alacam.
Hehe tatlim burdayim:) cok giremesem de genelde yazilanlari okumaya çalışıyorum. Bugün 32 haftalik oldu mide yanmalarim ve kasiklarimin alt kısımları iyice zorlanmaya başladı. Yani her sey olmasi gerektigi gibi çok şükür:) sen napiyosun nasil gidiyor

Canım merhaba , bebeğin şimdi kaç kilo da dikkat ediyosun ? Doktorum kilo ve boy ölçümlerinin sağlıklı olmadığını söylüyor o yüzden bana hiç bilgi vermiyor ben normal bir düzende beslenmeye çalışıyorum ama balık hiç yiyemiyorum mesela baya endişeliyim bu beslenme konusunda

Canim ben daha almadim ama bebek sampuan. losyon ve yag Mustela, pisik kremi de Sudo krem ve Desitin mor olabi alicam. Zaten bunlarin hepsi denemeyle degisebiliyormus. Ilk bunlarala baslarim sonra degistiririm en kotu diyorum.
Merhaba canım, bende mustela düşünüyorum ama sudokremde zararlı ürünler tespit edilmiş bir arkadaşım söyledi o yüzden almayacağım sanada bir araştırmanı öneririm. Halbuki kendim için bile kullanmıştım sudokremi ama şimdi bebişler olunca mesele risk alamıyoruz peki biberon ve emzik için hangi marka düşündünüz?

3 haftalık fark çıkarsa eğer inceliyolarmış 1gafta 10 gün bile önemli değil demişti doktorumm canım. Ondan kadın bormal bulmuşturğ

İnsallah cok iyi olacak Gökçecik , annesi sen merak etme Allah ikinize de güç kuvvet sağlık versin sapasaglam kucağına alıp evinize gelmeyi nasip etsin canim hep dualarimizdasiniz

Aaa sen benden öndemisin. Bende sıra bekliyorum. Nst ye bağlanacakmışım. Okadarlık oldummu yaw dedim. Bugün raporumu alıp ptz nasipse izne ayrılıyorum inşallah

3 haftalık fark çıkarsa eğer inceliyolarmış 1gafta 10 gün bile önemli değil demişti doktorumm canım. Ondan kadın bormal bulmuşturğ
Yok cnm ben 1 hafta önden söyledim satımı napacak diye. Kadın boyu kiloyu haftasına uydurup söyledi. Hep yuvarlanmış rakamlardı yani.Normalde kendi doktorumda böyle durum yok. Şimdi zaten kendi doktorumu bekliyorum

26 haftalıkken 966 gr’dı. Bana biraz fazla geldi. 30.haftada tekrar gidicez bakalım ne olmuş. Bende 64.5 kilo falanım. 1.5 kilo almışım gibi duruyor geçen kontrolden beri. Benim 1.saat şekerim 177 çıktı sınıra yakın olduğundan dikkat etmeye çalışıyorum

Aaa sen benden öndemisin. Bende sıra bekliyorum. Nst ye bağlanacakmışım. Okadarlık oldummu yaw dedim. Bugün raporumu alıp ptz nasipse izne ayrılıyorum inşallah

Ay hadi gözünaydın valla bende ocağın 3 veya 4. Haftası çıkıcam sanırım. Benimki şubat sonu beklenen tarih ama sıkıldım galiba biraz evde oturasım var

Canim bende yemedim hic balik. Esim benden daha hamile balik konusunda. Eve baligin b sini sokturmuyor. Onun migdesi bulaniyor gorunce benimkide bulaniyor hemen. Yani bir iki kere anca yedim toplasan tum hamileligim boyunca. İnsallah bebegime cok bir etkisi olmamistir.

Kizlarr gunaydin. Benim gibi canim gereksiz yere abur cubur ceken varmi. Adi lazim degil ozellikle birseyi canim cok istiyor ve iki haftadir yemedigim kadar yedim. Gidip gidip alip yiyorum. Tv de goruyirum canim istiyor. Tuzlularda birde dun biraz tuzdan tiksinir gibi oldum insallah bir daha yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…