- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.481
Bilmemki yok bir kaç gündür, hastaydı belki dinleniyordur.
Merhaba cnm ya buraya yazmak istemiyorum artık sizlerin aklına kötü şeyler getirmeyeyim diye de o yüzden bayadir girmiyordum. Ama sagolasin tanımadan etmeden merak etmeniz mutlu etti. Bebeğim kuVozde ben taburcu oldum. Benim evim küçük bı ilçede ve bebeğim bir buçuk saatlik mesafedeki hastanede kaldı haftasonu görüş olmadığı için evime geldim küçük de bı kızım var cunku. Hem de kendimi biraz toparlamam gerekiyor sezeryan olunca acilarim geçmedi daha. Bebeğim de bazen kendi kendine nefes alıyor bazen de makineye bağlıyorlar mis yorulunca. Beslenme yapamıyor daha. Zamanla o da olacak inşallah . Her arayan soran dan dua istiyorum hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen lütfen sağlık sıhhatle donelim evimize dualarinizda bize de yer verin. Kızımın adi Gökçe
Merhaba herkese canlar ...
Merak etmişsiniz kızlar çok sağolun hepiniz :)
Oğlum ateşliydi ya şimdi de öksürük oldu çok fena onla uğraşıyoruz hala iyi olamadı bir türlü yarında daha iyi bir çocuk doktoruna götürcez inşallah arada ateşleniyor onu düşürüyorum sürekli ilgileniyorum o yüzden yazamıyorum pek kusura bakmayın yemek yemeyi bile unutuyorum oğlumla ilgilenmekten..
Onun dışında biraz ağrım var ama yorgunluktan büyük ihtimalle bir sorun yok yani hamilelikle ilgili
Çok geçmiş olsun, çocukların hastalık durumu çok zor gerçekten. Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah oğlun ama kendini de ihmal etme karnındaki kuzucukta aç kalmasın yazık :)Merhaba herkese canlar ...
Oğlum ateşliydi ya şimdi de öksürük oldu çok fena onla uğraşıyoruz hala iyi olamadı bir türlü yarında daha iyi bir çocuk doktoruna götürcez inşallah arada ateşleniyor onu düşürüyorum sürekli ilgileniyorum o yüzden yazamıyorum pek kusura bakmayın yemek yemeyi bile unutuyorum oğlumla ilgilenmekten..
Onun dışında biraz ağrım var ama yorgunluktan büyük ihtimalle bir sorun yok yani hamilelikle ilgili
Merhaba herkese canlar ...
Hehe tatlim burdayim:) cok giremesem de genelde yazilanlari okumaya çalışıyorum. Bugün 32 haftalik oldu mide yanmalarim ve kasiklarimin alt kısımları iyice zorlanmaya başladı. Yani her sey olmasi gerektigi gibi çok şükür:) sen napiyosun nasil gidiyor
Canım merhaba , bebeğin şimdi kaç kilo da dikkat ediyosun ? Doktorum kilo ve boy ölçümlerinin sağlıklı olmadığını söylüyor o yüzden bana hiç bilgi vermiyorBende ne yiyeceğimi biraz şaşırmış durumdayım. Acaba çok mu sıkıyorum kendimi bilmiyorum. Şeker sınırda deyince nerdeyse karbohidrat içeren hiç bişey yememeye başladım. Sonunda dün çikolata krizine girdim. Bu sefer de pişman oldum akşam peynirli roka salatasıyla geçiştirdim. Baya tok tutuyor severim de. Ama canım tost istiyor mesela yemiyorum. Kepekli ekmekle yerdim eskiden de yersem. Kaşar peyniri de bebeğe kilo aldırıyor benimki zaten kilosu iyi 4kiloya yaklaşır korkusuyla onu da yemiyorum. Muz yerdim onu da bıraktım. 1haftada yediğin meyve sadece 2küçük mandalina. Ama canım istiyor bayacennet hurmasını bekledim kaç ay çıksın diye, bir iki yedim daha yiyemedim. Buzluğa stokladım bebek doğunca kesin yicem, kilo da alsam yicem. Of aklıma neler geliyor ya
Merhaba canım, bende mustela düşünüyorum ama sudokremde zararlı ürünler tespit edilmiş bir arkadaşım söyledi o yüzden almayacağım sanada bir araştırmanı öneririm. Halbuki kendim için bile kullanmıştım sudokremi ama şimdi bebişler olunca mesele risk alamıyoruzCanim ben daha almadim ama bebek sampuan. losyon ve yag Mustela, pisik kremi de Sudo krem ve Desitin mor olabi alicam. Zaten bunlarin hepsi denemeyle degisebiliyormus. Ilk bunlarala baslarim sonra degistiririm en kotu diyorum.
3 haftalık fark çıkarsa eğer inceliyolarmış 1gafta 10 gün bile önemli değil demişti doktorumm canım. Ondan kadın bormal bulmuşturğKızlar bir öğrwtmen arkadaşa başka doktora satını değiştir ona göre rapor alıver demiştim. Sistemden görüyorlar demişti. Kim hatırlayamadım. Bugün teyit amaçlı başka doktora gittim. Satımı bir hafta erken söyledim. 10 gün sonra ya bana gel raporunu vereyim yada rastgele bir devlet hadtanesine gidip alabilirsin dedi. Sıkıntı yok yani. Ama gülmemek için zor tuttum kendimi. Kadın herşeyini haftasına uydurdu. Hiç aaa geri falan demedi. Kilosu 1700 grmış. Boyu da 40cm dedi. Pek inandırıcı gelmedi ama. Normal dedi herşeyine
İnsallah cok iyi olacak Gökçecik , annesi sen merak etme Allah ikinize de güç kuvvet sağlık versin sapasaglam kucağına alıp evinize gelmeyi nasip etsin canim hep dualarimizdasinizBen sezeryanli olduğum için daha tam iyiyim diyemiyorum acilarim var biraz daha ama daha çok yeni zaten anca geçer heralde. Bebeğim de iyi olacak inşallah solunum beslenme ve beyinde bazı olumsuzluklar var ama inşal zamanla düzelecek şeyler guzel dusuneyim güzel olacak inşallah. Bize bundan sonra en çok lazım olan şey sabır Allah sabır versin herkese .
Aaa sen benden öndemisin. Bende sıra bekliyorum. Nst ye bağlanacakmışım. Okadarlık oldummu yaw dedim. Bugün raporumu alıp ptz nasipse izne ayrılıyorum inşallahHehe tatlim burdayim:) cok giremesem de genelde yazilanlari okumaya çalışıyorum. Bugün 32 haftalik oldu mide yanmalarim ve kasiklarimin alt kısımları iyice zorlanmaya başladı. Yani her sey olmasi gerektigi gibi çok şükür:) sen napiyosun nasil gidiyor
Yok cnm ben 1 hafta önden söyledim satımı napacak diye. Kadın boyu kiloyu haftasına uydurup söyledi. Hep yuvarlanmış rakamlardı yani.Normalde kendi doktorumda böyle durum yok. Şimdi zaten kendi doktorumu bekliyorum3 haftalık fark çıkarsa eğer inceliyolarmış 1gafta 10 gün bile önemli değil demişti doktorumm canım. Ondan kadın bormal bulmuşturğ
Bende abartısız gece hiç uyumadım annemde yatmıştım yerimi yadırgadım heralde şimdi gözlerim yanıyorEvet kızlar bu gece 1 dakika dahi uyuyamadım 0 uykuyla karşınızdayım herkese günaydın
Canım merhaba , bebeğin şimdi kaç kilo da dikkat ediyosun ? Doktorum kilo ve boy ölçümlerinin sağlıklı olmadığını söylüyor o yüzden bana hiç bilgi vermiyorben normal bir düzende beslenmeye çalışıyorum ama balık hiç yiyemiyorum mesela baya endişeliyim bu beslenme konusunda
Aaa sen benden öndemisin. Bende sıra bekliyorum. Nst ye bağlanacakmışım. Okadarlık oldummu yaw dedim. Bugün raporumu alıp ptz nasipse izne ayrılıyorum inşallah
Canim bende yemedim hic balik. Esim benden daha hamile balik konusunda. Eve baligin b sini sokturmuyor. Onun migdesi bulaniyor gorunce benimkide bulaniyor hemen. Yani bir iki kere anca yedim toplasan tum hamileligim boyunca. İnsallah bebegime cok bir etkisi olmamistir.Canım merhaba , bebeğin şimdi kaç kilo da dikkat ediyosun ? Doktorum kilo ve boy ölçümlerinin sağlıklı olmadığını söylüyor o yüzden bana hiç bilgi vermiyorben normal bir düzende beslenmeye çalışıyorum ama balık hiç yiyemiyorum mesela baya endişeliyim bu beslenme konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?