2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar
Kızlar kasıklarımda çok baskı hissediyorum arada ağrım da oluyor. bu da tedirgin ediyor beni. Takmıyım üzerinde durmayayım diyorum ama dr haftaya tekrar görmem lazım dediği için kafama takılıyor bu durum. Sizde var mı bu bu baskı ve ağrı

Benim de canım çok çekiyor her türlü abur cubur özellikle de karnım açken. Ama yiyemiyorum malesef:/ evde bulundurmamaya çalışıyorum. Varsa da çok az bişey yiyorum o isteğimi bastırmak için:)

Kızlar bu haftalarda beyin gelişimleri çok hızlandı o yüzden balık önemli, ben de evde yapınca yiyemiyorum ama pişirip gönderen yerler varsa çevrenizde onlardan söyleseniz ya da gidip yeseniz iyi olur diye düşünüyorum.

Kizlar kacinci haftaniza kadar çalışmayı dusunuyorsunuz? Ben çok kararsizim işler beni bunaltıyor ama bir yandan da doğum sonrasına aktarsam daha iyi olur gibi. Kafamda deli sorular sizin planlar nasıl?

Kizlar kacinci haftaniza kadar çalışmayı dusunuyorsunuz? Ben çok kararsizim işler beni bunaltıyor ama bir yandan da doğum sonrasına aktarsam daha iyi olur gibi. Kafamda deli sorular sizin planlar nasıl?
Ben sonraya aktarmak istiyorum, o yüzden bı aksilik olmazsa dayanmaya çalışıcam. Çalışırken Cok yoruluyoruz ama Bi yandan da Vakit çabuk geçiyor .

Evet öyle yaptım. Parmak emme 4 ay civari oluyor 7 8 ay civari dediğim gibi psikolojik bir sorun yoksa geçiyor. Her istedignde meme vermek çok zor olsada hem sütü arttırıyor hem de bebekte güven duygusunu.

Ben ilkinde 37ye kadar devam ettim 37+3te dogum yaptım zaten. Başta zor geliyordu ama iyi ki dedim sonra doğum sonrasina kalmış. Çünkü ne kadar zor gelsede bebek doğunca herşey daha zor ve maddi olarak iyi oluyor.

32de ayrilacagim ben son 2 hafta gün sayiyorumHiç kendimi yoramayacagim üzemiyeceğim bugünleri birdaha yasamayacagim çocuk gurultusunden sorunlu velilerden manyak idarecilerden uzak oğlumla sakin sakin takilcam izin bitimi birseyler bulunur sonrada ucretsiz izin

Peki 32de çalışabilir raporu alınca atıyorum 2 hafta sonra fikrim değişti ayrılmak istedim. Tekrar mi rapor almam lazım nasıl yapıcam biliyor musunuz?

İşte ben de ücretsiz alıcam bi aksilik olmazsa o yüzden aman ha 1 ay eksik ha fazla diyorum bazen. Benim de işlerim yoğun ve stresli. Bu hafta evdeydim ama her Allahın günü telefonum çaldı evde sikilacagimi pek sanmıyorum ama parasal olarak düşünüyorum sadece.

Aaa sen benden öndemisin. Bende sıra bekliyorum. Nst ye bağlanacakmışım. Okadarlık oldummu yaw dedim. Bugün raporumu alıp ptz nasipse izne ayrılıyorum inşallah
Ben de onu soracaktim ne zaman nts ye girmeye baslayacagiz diyeee ayy cok heyecanli hadi bakalim guzel haberler getirirsin insallah :) benim bugun 31+1 oldu tatlim sen niye hamile takvimi yapmiyorsun yap da seni de takip edelim

Ben de onu soracaktim ne zaman nts ye girmeye baslayacagiz diyeee ayy cok heyecanli hadi bakalim guzel haberler getirirsin insallah :) benim bugun 31+1 oldu tatlim sen niye hamile takvimi yapmiyorsun yap da seni de takip edelim
Bizim doktor 36da başlıyor ama 32.haftada çalısabilir raporu için istiyorlar nst.

Benimde son iki hafta ama ayrılmayacağım kızlar okulun son haftasına kadar çalışırım herhalde peki size bir şey soracağım çalışabilir raporu aldıktan sonra okulun son haftası normal rapor alıp okula gitmesem onu annelik izNinden düşerler mi sizce

Burda kizlar konusmustu düşüyor demislerdi

Kasık ağrısı bende de var bu ara. Baskı çok hissetmedim ama benimkinin başı aşağıda değildir belki de, bilemiyorum. Genelde başı aşağıdaysa baskılıyor.

35te çıkıcam galiba. Biraz evde kalasım var. inşallah sıkılmam. Duruma göre bakıcam artık. Doğum sonrası %90 ücretsiz izin de alacağımdan çok önemsemiyorum. Bir de işe bile devam etmeyebilirim o da var. Bu konu çok net değil bende.

Peki 32de çalışabilir raporu alınca atıyorum 2 hafta sonra fikrim değişti ayrılmak istedim. Tekrar mi rapor almam lazım nasıl yapıcam biliyor musunuz?

Benim bildiğim tekrar almıyorsun bişey. Haftabaşında ayrılıcam diye haber verip ayrılıyorsun. O günden başlıyor analık izni.

Para herzaman kazanilir canim eger buyuk bir borcun yoksa hic para konusunu duşunme derim insanlar tek maaş geciniyor daha dikkat ederim harcamalarima diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…