2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Nasil oldu bebesin? Hep aklımdasin ama görünce yazayım dedim.
Sağol cnm bı değişiklik yok yani varsa da bilmiyorum çünkü haftasonu bilgi vermiyor doktorlar pazartesi gideceğiz inşallah yanına. Umarım iki günde güzel şeyler olur

Diyetisyene sordum canım. Endokrinle hiç yeme içme muhabbetine girmiyoruz. Şu an Riske girmeyelim dedi diyetisyen de
Öyle demişse uymak lazım tabi. Ben kendi çapımda şeker olcuyorum yüksek değilse tatlı şeyler aliyorum çok az mesela iki bisküvi gibi. Artık öyle böyle idare edeceğiz bebekler iyi olsun da.

Kızlar benim bebek 19. Haftadan beri çok hareketliydi. Ama son 1 haftadır hareketleri tekme değilde sadece dönme şeklinde. Hareketlerini hissediyorum ama çok hafif. Hele bugün daha da güçsüzleşmiş gibi. Riskli gebelik geçirdiğim için herseye panik haldeyim gitsem mi doktora gitmesem mi bilemedim sizde nasıl?

Onlar özel sektör de çalışanlar için mi acaba bence düşmezler devlette gibi geliyor bana
Cnm görümcemin eltisinin 9 gün yıllık izni yanmış. Dayanamadığın yerde rapor alırsan 5 günlük falan sonuçta 5 hafta kazanıp bir hafta kaybedeceksin aslında. 4 hafta karlı olmuş olacaksın yani. O yüzden alıverirsin diye düşünüyorum ama bilemiyorum

Yapma yaw

Onlar özel sektör de çalışanlar için mi acaba bence düşmezler devlette gibi geliyor bana
Tam tersi devlet daha sıkı takip ediyor. Eğer çalışabilir raporu varsa ve normal rapor alınirsa dogum izninden düşer diyor. Kötüye kullanımı engellemek için yapılmış bir uygulama.

Dusuyor canim fiili olarak calistigin gunler gecerli onu disinda aldigin rapor izin analik izninden dusuyor hep

Evet canım hatırladım çok sağol sende aynı şekilde sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah nasıl gidiyor hamilelik varmı bir sıkıntı
Amin canım inşallah. Hamilelik iyi gidiyor ama mide yanması beni mahvediyor ilaç bile geçirmiyor koku hassasiyeti de var hala galiba hamilelik boyunca sürecek.

Tam tersi devlet daha sıkı takip ediyor. Eğer çalışabilir raporu varsa ve normal rapor alınirsa dogum izninden düşer diyor. Kötüye kullanımı engellemek için yapılmış bir uygulama.
Ben o yüzden haftaya beş günlük rapor alacam çok yoruluyorum bi mola vermiş olurum dönüşte artık dönem sonuna kadar devam inşallah

Arkadaşlar hastane çantasına pijama ve gecelik mi koydunuz nasıl yaptınız ? Hangisi rahat olur acaba ? Bir de renk konusunda ne yaptınız çok kan gelirse açık renkler çabuk mu kirlenir acaba ? Bi de ben tesetturluyum yanıma pijama mi gecelik mi almalıyım hangisi rahat bilemedim .

Merhaba, ben çilek mobilyadan oda aldım.Birde yatak odasına ahşap beşik aldım

Ben de aynı şeyleri yaşadım. Dr pozisyonundan dolayı az hissediyorsun dedi. Ama insan yine de bi görünüp rahatlamak istiyor. Bence birşey yoktur ama çok sıkıntı olmayacaksa bi doktora uğrayın derim. Pskilojik açıdan tamamen :)

Eklentiler

• IMG_3524.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_3525.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 96
Canım bu tarz şeyler biraz göreceli ve tercih meselesi. Ben pijama kullanmıştım biraz bolca. Sezeryanlıyken rahatsız etmedi. Pijama bana daha pratik derli toplu geliyor. Ama bazı arkadaşlar da gecelikten memnun olduğunu rahat olduğunu söylüyor

ASLında Perşembe gittim suyu iyiydi. Kafası yukarı dönmüş tekrar acaba o yüzden mi sizin pozisyonu nasıldı

Aslında ben normalde de hiç gecelik giymem rahat edemem gecelikle ama pijama rahatsız ediyor dikişleri filan dediler tereddüt ettim . Biraz bol olsa sıkıntı olmaz o zaman.

Aslında ben normalde de hiç gecelik giymem rahat edemem gecelikle ama pijama rahatsız ediyor dikişleri filan dediler tereddüt ettim . Biraz bol olsa sıkıntı olmaz o zaman.
Benim hafif boldu göbeğimin üzerine çekebiliyordum. İşte göreceli. Yanlış yönlendirmekten korkuyorum. Bende gecelikle hiç rahat edemem. Bacaklarımın birbirine teması bile rahatsız eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…