2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şekeri olan kızlar acı biber ve elma limon sirkesi denediniz mi. Steviayı sordum doktora o ne yaaa dedi. Seket otu hocam dedim. Bitkimi otmu dedi evet dedim. Bi araştırayım senin için dedi ama unutur kesin. Tarçın iyi gelir tarçın tüketebilirsin dedi bana. Erken doğum riskim falan yok şimdilik o yüzden tarçın kullan dedi galiba

Stevia ne duymadım ama dün akşam hunnap in şeker e iyi geldiğini gördüm alışverişte. Bende az bisey aldım. Tarçın ben kullanıyorum . Yoğurt yerken ya da süt içerken az bisey üstüne atıyorum . Hem tatlı isteğini de az da olsa bastırıyor gibi geliyor

Bugün doktora gittim kontrole , şekerle aran nasıl dedi . Idare ediyorum ama iki gündür çok acıkıyorum , ayrıca canım yememem gereken her şeyi istiyor dedim. Sütlü tatlı üç günde bir yiyebilirsin dedi. Ama o zaman da tıka basa karnımı doyurup öyle üstüne yemeyecekmisim. Öğün yerine gibi bi nevi. Bende zaten aç kalkıyorum sorun yok dedim

Düşüyorlar. Devlette kesin düşüyor yani.

Para herzaman kazanilir canim eger buyuk bir borcun yoksa hic para konusunu duşunme derim insanlar tek maaş geciniyor daha dikkat ederim harcamalarima diyorum ben
Ben oğlumdan sonra çalışmadım. Hayat standartımızda değişmedi çok fazla çok şükür. 1.5 yıldır evdeyim ve dahada evde olacağim bir bebek daha geleceği için. Başta ufak tefek ayarlamalarla çok büyük sorun olmuyor çok şükür. Başkasına emanet etmekten daha mantıklı geliyor bana.

Canim esimin problemi pisip gelsede, balikciyada gitsek var malesef. Sadece balikta degil gercide en azindan diger yemekleri yiyorum ben . Bu hafta yok anneme balik yaptirmayi dusunuyorum :))

Denizli'de olduğunu bilmiyordum ben de doktora hep Denizli'ye gittim geldim simdi de bebişim orda. Hangi hastane Dr a gidiyosunn

Bana niye izin veren yok şu sütlü tatlıya yaaa. Normalde hiç ama hiç aram yoktır sütlü tatlılarla puding falan ağzıma sürmem ama şu an izin çıksa yerim yani:))

Benide 2 defa nts ye bagladilar buton vermediler. Kagitta iki kisim vardi biri kalp atisi digeri kasilma. Kasilma olmadigi icin o kisim duz cizgi gorunuyordu belki kasilman yoktur ondan boş kalmıştır
Demek düz çizgi olmasından anlaşılıyor şimdi baktım da iki hafta önceki daha düzmüş. Perşembe günkünde hafif dalgalanmalar var. Haftaya tekrar girerim herlde hissediyorum zaten o kasılmaları:/

Demek düz çizgi olmasından anlaşılıyor şimdi baktım da iki hafta önceki daha düzmüş. Perşembe günkünde hafif dalgalanmalar var. Haftaya tekrar girerim herlde hissediyorum zaten o kasılmaları:/
Canım düz olmasıda değil o çizginin olduğu yerlerde skala var. 0.100 arası. Sancı yoksa 0 da seyreder. Varsa şiddetine göre yükselir en son 100 olur. Benimki boştu tamamen. Belki doktor gerek görmedi bilmiyorum.

Bana niye izin veren yok şu sütlü tatlıya yaaa. Normalde hiç ama hiç aram yoktır sütlü tatlılarla puding falan ağzıma sürmem ama şu an izin çıksa yerim yani:))
) valla şu an öyle bi moddayiz ki neye izin verseler yeriz herhalde. Sen sordun mu doktora bence verir ya sonuçta düşününce hamileyiz , şeker de olsa as eriyoruz :-(

Aynen oyle. Benimde oyleydi. Ama o çizgi orada belirtilen sinirin ustune cikmadi hic oyle olunca kasilma yok deniyormus :))

Canım düz olmasıda değil o çizginin olduğu yerlerde skala var. 0.100 arası. Sancı yoksa 0 da seyreder. Varsa şiddetine göre yükselir en son 100 olur. Benimki boştu tamamen. Belki doktor gerek görmedi bilmiyorum.
Sancıya bişey demedi dr ama altta bi de kasılmayı gösteren kısım var ben de oradan anladı

) valla şu an öyle bi moddayiz ki neye izin verseler yeriz herhalde. Sen sordun mu doktora bence verir ya sonuçta düşününce hamileyiz , şeker de olsa as eriyoruz :-(
Diyetisyene sordum canım. Endokrinle hiç yeme içme muhabbetine girmiyoruz. Şu an Riske girmeyelim dedi diyetisyen de

O ney kız. Ben 31+5 tim bugün. Aslında sadece kalp atışlarına bakılıyormuş. Ben sancılara da bakılıyor sandim.oğlumda 35 te falan diye kalmıştı aklımda
E burda herkesin yorumlarinin altinda dogum takvimi cikiyor ya hani. Bebek resmi vikiyor hamileligin kacinci haftasinda olundugu kac gün kaldigi yaziyor farketmiyor musun :) profilde kişisel bilgilerin oldugu bölümde bebegin muhtemel dogum tarihi var. Orayi doldurup kaydettiginde senin de bebegin ile ilgili her gün yeni bilgiler yazar kac gün kaldigi yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…