2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim hafif boldu göbeğimin üzerine çekebiliyordum. İşte göreceli. Yanlış yönlendirmekten korkuyorum. Bende gecelikle hiç rahat edemem. Bacaklarımın birbirine teması bile rahatsız eder
Ayy evet aynı ben sinir oluyorum birbirine değince teşekkür ederim o zaman ben netten model bakayım .

Canım eğer hareket hissediyorsan kotu şeyler düşünme . Artık yerleri daralıyor , pozisyonları uygun olmuyor o yüzden güçlü olmasa da hissetmek önemli . Tabi bunu bizlere dinletmek zor ben dahil herkes bu durumda kotu şeyler düşünüyor. Sen sadece içini rahatlatmak için git istersen doktora ama güzel şeyler düşün tabi.

Bende ilk dogumumda pijama kullanmistim bi sıkinti olmadi rahattim şimdide iki takim pijama ustune ince bir hirka aldim gecelikle ben rahat edememm

16. Haftadan beri düşük riskim var. Artık neye gitmem gerekiyo ne normal karıştırıyorum. Hareket hissediyorum sürekli karnımda derisini kaldırıyo ama böyle net vuruşlar değil dönme gibi çok güçlü değil. Öncesinde bildiğin tekme atıyodu kafam karıştı

Bugün daha iyi canım işte üzüntüden ne bileyim dikkat ederim artık onlar iyi olsun da :)

Ben böyle bişey aldım canım koyu renk ve uzun hırka tercih ettim ben de tesettürlüyüm ama hastane odasında saçım açık takılırım zaten gelen giden olmuyor bizde pek , kp kv olur zaten onların yanında açığım sadece doktorum erkek o da zaten açık görcek ameliyathane de tıp da mübah olabilir çok önemsemiyorum o yüzden :)

Eklentiler

• 14906B8A-4CE3-46AE-939C-B0DD88E0E221.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar kacinci haftaniza kadar çalışmayı dusunuyorsunuz? Ben çok kararsizim işler beni bunaltıyor ama bir yandan da doğum sonrasına aktarsam daha iyi olur gibi. Kafamda deli sorular sizin planlar nasıl?

Peki 32de çalışabilir raporu alınca atıyorum 2 hafta sonra fikrim değişti ayrılmak istedim. Tekrar mi rapor almam lazım nasıl yapıcam biliyor musunuz?
Ben 37ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama 36 ve 37.haftalar sömestr tatiline denk geliyor izin başladıktan 3 hafta daha çalışabilcem zor oluyor gerçekten gün geçtikçe ama doğum sonrası 8 hafta çok az eklemek için calismaliyim da dedim 3 hafta 3 haftadır.çalışmak istemezsen yine çalışamaz raporu alıyormusun bilmiyorum

Rapor alırsan izninden duser calistigin kadarını saydirirsin canim

Düşük riski insanın psikolojisini bozuyor benim baştan itibaren var . Doktor düşük yaparsın deyip psikolojimi bozmuştu . Sonra doktoruda değiştim düşüncelerimi de değiştirmeye çalıştım . Hep olumsuz şeyler dusunuyordum. Sonra bi baktım bugünlere geldik çok şükür . Hareket konusunda benimde geçen haftaya göre hareketleri çok daha güçsüz gibi geliyor ama kontrol vardı bugün sıkıntı yoktu . Sende yapma sonuçta hissetmen önemli güçlü ya da güçsüz olması değil . Yine de için rahat etmezse pazartesi git doktora . Kafan rahat olsun.

Bende şimdi bakıyorum netten inşallah güzel , uygun şeyler denk gelir
Canım ben ilk doğumumda açılma beklerken doğuma girerken vs gecelikle durmuştum. Şimdi farklıymıs herhalde hastanenin verdiği bişey giyiyormuşsun bilmiyorım heryerde mi öyle. Geceliği tek o zaman kullandım. Normalde brn de hiç giymem ve sevmem. O yüzden ne olur ne olmaz yine yanıma alcam. Onun haricinde sezeryan da olsa pijama giyilebilyor benim gördüğüm kadarıyla. dikişlerin üst tarafına geliyor lastiği çünkü

Güle güle giy canım inşallah çok güzel rahata benziyor . Bende bakıyorum biraz rahat şeyler inşallah bulurum da kurtulurum yanıma bende tülbent alırım ziyarete gelen oldukça takarım diye düşünüyorum . Yani inşallah o an çok sancı filan olmazda düşünebilirim

Evet bende gördüm bi yerde hastane bisey veriyor giyiliyor yazıyordu ama hastaneye sormak lazım tabi. Bi beden büyük alsak sıkıntı olmaz inşallah. Şu an 72-73 kilo civariyim L alacağım umarım iyi olur .

Ben de bir pembe tülbent atarım çantaya lazım olursa diye çıkarken kullanmak içinde eşofman ve pamuklu şal alıcam yanıma öyle :) Rahatını düşün canım o an umrunda olmuyor zaten bişey :))

Hastane bir önlük giydiriyor zaten içinde çıplak oluyorsunuz bebek doğup herşey bittikten sonra giyiyorsunuz üstünüzü :) sezaryen de biraz daha geç giyiliyor sadece uyuşukluğun geçmesini falan bekliyorsun :)

Evet bende gördüm bi yerde hastane bisey veriyor giyiliyor yazıyordu ama hastaneye sormak lazım tabi. Bi beden büyük alsak sıkıntı olmaz inşallah. Şu an 72-73 kilo civariyim L alacağım umarım iyi olur .
M giyiyordum L aldım ben de canım 1 beden büyük iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…