- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #28.601
Canim ben de şu an aynı kilolardayim. Ben de L beden alacagim zaten insallah dogumdan sonra karnimizin gerginligi geçmiş olacak. Ben zaten vücut olarak kilo almadim hic degismedi vücudum. O yuzden L bedenin olacagini düşünüyorum. Hamileligin 4. Ayinda hamile eşofmani almistim kilo alirim diye XL aldim büyük olmuştu 8. Ayima geldim hala büyük. O yuzden XL almicamEvet bende gördüm bi yerde hastane bisey veriyor giyiliyor yazıyordu ama hastaneye sormak lazım tabi. Bi beden büyük alsak sıkıntı olmaz inşallah. Şu an 72-73 kilo civariyim L alacağım umarım iyi olur .
Bende onu yazacaktım. Ameliyat önlüğü giyiliyor hastaneye yatınca. Ameliyathaneden odaya gelince giyiniliyor. Bende sezeryanlıyım ama nezaman giyindiğimi hatırlamıyorumHastane bir önlük giydiriyor zaten içinde çıplak oluyorsunuz bebek doğup herşey bittikten sonra giyiyorsunuz üstünüzü :) sezaryen de biraz daha geç giyiliyor sadece uyuşukluğun geçmesini falan bekliyorsun :)
Kızlar elde ayakta uyuşması olan varmı karıncalanma hissi gibi
Ya zaten benim ilk olduğu için nasıl olur hiç bilemiyorum. Ama hastane odasında prenses gibi fotoğraf cektirenleri filan görüyorum diyorum iyi mi olurum acaba diye . Sonra vazgeçiyorum diyorum o kadar bağırmaya insan iyi olamaz ya da narkoz filan alsak herhalde. Bende sonuçta rahat şeyler bakıyorumBen de bir pembe tülbent atarım çantaya lazım olursa diye çıkarken kullanmak içinde eşofman ve pamuklu şal alıcam yanıma öyle :) Rahatını düşün canım o an umrunda olmuyor zaten bişey :))
Bilgilendirdiginiz için sagolun valla. Bende korku basmasın diye hiç arastirmiyorum o anı ama önlük mantikliymisHastane bir önlük giydiriyor zaten içinde çıplak oluyorsunuz bebek doğup herşey bittikten sonra giyiyorsunuz üstünüzü :) sezaryen de biraz daha geç giyiliyor sadece uyuşukluğun geçmesini falan bekliyorsun :)
Çok teşekkür ederim canım. Olmadı öyle yaparım artıkDüşük riski insanın psikolojisini bozuyor benim baştan itibaren var . Doktor düşük yaparsın deyip psikolojimi bozmuştu . Sonra doktoruda değiştim düşüncelerimi de değiştirmeye çalıştım . Hep olumsuz şeyler dusunuyordum. Sonra bi baktım bugünlere geldik çok şükür . Hareket konusunda benimde geçen haftaya göre hareketleri çok daha güçsüz gibi geliyor ama kontrol vardı bugün sıkıntı yoktu . Sende yapma sonuçta hissetmen önemli güçlü ya da güçsüz olması değil . Yine de için rahat etmezse pazartesi git doktora . Kafan rahat olsun.
Sonda filan çıkarılınca giyinmiştim ben de tam hatırlamıyorum akşam 19:30 da doğurdum bişeyler yiyip uyuduğumu hatırlıyorum sabaha kadar o kadar sabah giyinmişimdir herhalde ama bilemiyorum :))Bende onu yazacaktım. Ameliyat önlüğü giyiliyor hastaneye yatınca. Ameliyathaneden odaya gelince giyiniliyor. Bende sezeryanlıyım ama nezaman giyindiğimi hatırlamıyorum
Canım normal doğuma uğraştım ben 1 gün son dk oğlumun nabzı düşünce sezaryene girdim ama çok yoruluyorsun anlatamam o 1 gün hiç bişey yemedim heyecandan yani inanılmaz bitkin düşüyorsun sezaryenden sonra oğlumu biraz gördüm filan sonra uyumuşum sabah 8 e kadar nasıl yorulduysam , sabah a kadar annem baktı oğluma :))Ya zaten benim ilk olduğu için nasıl olur hiç bilemiyorum. Ama hastane odasında prenses gibi fotoğraf cektirenleri filan görüyorum diyorum iyi mi olurum acaba diye . Sonra vazgeçiyorum diyorum o kadar bağırmaya insan iyi olamaz ya da narkoz filan alsak herhalde. Bende sonuçta rahat şeyler bakıyorum
Bende gecen hafta rapor aldim daha dogrusu rapor verdi doktor. Bir hafta dinlenmek cok iyi geldiBen o yüzden haftaya beş günlük rapor alacam çok yoruluyorum bi mola vermiş olurum dönüşte artık dönem sonuna kadar devam inşallah
Bana rahat olmaz gibi geliyor canım o yüzden hiç almadım oğlumda o kadar küçük montKızlar birsey soracağim. Hm de var hani altı torba gibi kollu kışlik montlar. 0 2 ay alsak mı gereksizmi battaniye iş görür mu? Çok karışık kafam. Alan ya da düşünen var mı?
Bizde normal diye bekledik. Yeterli açılma olmadı. 17 saat sancıdan sonra sezeryan oldum. Bende yorgundum sabah 11 de doğum yaptım. 1 de gelip 5 te gitti bir ziyaretçimiz. Allahım kolundan tutup atacaktım odadan. Kv de hergelenle sohbet eder geleni memnun bırakmaya çalışır beni uyarır kaldırır çocuğu verir annem cahilin teki sadece zararları oldu bana. Gecede kalacağız diye direttiler.eşim bazen benim yanımda uzandı bazen boş oda aradı bazen nöbetleşe çekyata uzandılar. 1 çekyat 3 adam sığamazlar tabi. Kv ye siz gidin babasıyla hemşireler bize yeter dedim kalacağız nasıl bakacaksınız çocuğa diye diretti. Sabah olunca doktora diretti bugün çıkart bizi diye. Doktor sezeryanlı hasta 24 saatte çıkartamam dedi.gazını atmalı dedi. Kv istiyo diye o halimle hastanenin bodrumundan terasına yürüdüm merdivenleri çıktım.rezaletti. en güzel günümü rezil ettiler. Bu doğumumda hiçbirine haber vermeyeceğim. Tekbaşıma doğururum daha iyi. Zararlarını çekeceğime. Ay hatırlayınca gene asabım bozuldu. Ay kusura bakmayın 3 4 gündür psikolojim bozuldu. Bu hafta hep kötü haberler aldım. Arkadaşımızın doğumunada çok üzüldüm. Hormonlar mantığımı ele geçirdi bu hafta. Gidip pastaneyi yağmalayabilirim şuanCanım normal doğuma uğraştım ben 1 gün son dk oğlumun nabzı düşünce sezaryene girdim ama çok yoruluyorsun anlatamam o 1 gün hiç bişey yemedim heyecandan yani inanılmaz bitkin düşüyorsun sezaryenden sonra oğlumu biraz gördüm filan sonra uyumuşum sabah 8 e kadar nasıl yorulduysam , sabah a kadar annem baktı oğluma :))
Ay maşallah sezeryandan sonra hiç ağrı olmuyor mu. Ben ilk gece hiç uyuyamamıştım normal doğum dikişlerinin ağrısından:)Canım normal doğuma uğraştım ben 1 gün son dk oğlumun nabzı düşünce sezaryene girdim ama çok yoruluyorsun anlatamam o 1 gün hiç bişey yemedim heyecandan yani inanılmaz bitkin düşüyorsun sezaryenden sonra oğlumu biraz gördüm filan sonra uyumuşum sabah 8 e kadar nasıl yorulduysam , sabah a kadar annem baktı oğluma :))
Ben astronot tarzı olanlardan alayım dedim de annem minnacık şeye o giydirilmez battaniyeye sararız diye izin vermediKızlar birsey soracağim. Hm de var hani altı torba gibi kollu kışlik montlar. 0 2 ay alsak mı gereksizmi battaniye iş görür mu? Çok karışık kafam. Alan ya da düşünen var mı?
Ben 10 cm oldum ama oğluma kordon dolanmış son dakika cilvesi işte :)Bizde normal diye bekledik. Yeterli açılma olmadı. 17 saat sancıdan sonra sezeryan oldum. Bende yorgundum sabah 11 de doğum yaptım. 1 de gelip 5 te gitti bir ziyaretçimiz. Allahım kolundan tutup atacaktım odadan. Kv de hergelenle sohbet eder geleni memnun bırakmaya çalışır beni uyarır kaldırır çocuğu verir annem cahilin teki sadece zararları oldu bana. Gecede kalacağız diye direttiler.eşim bazen benim yanımda uzandı bazen boş oda aradı bazen nöbetleşe çekyata uzandılar. 1 çekyat 3 adam sığamazlar tabi. Kv ye siz gidin babasıyla hemşireler bize yeter dedim kalacağız nasıl bakacaksınız çocuğa diye diretti. Sabah olunca doktora diretti bugün çıkart bizi diye. Doktor sezeryanlı hasta 24 saatte çıkartamam dedi.gazını atmalı dedi. Kv istiyo diye o halimle hastanenin bodrumundan terasına yürüdüm merdivenleri çıktım.rezaletti. en güzel günümü rezil ettiler. Bu doğumumda hiçbirine haber vermeyeceğim. Tekbaşıma doğururum daha iyi. Zararlarını çekeceğime. Ay hatırlayınca gene asabım bozuldu. Ay kusura bakmayın 3 4 gündür psikolojim bozuldu. Bu hafta hep kötü haberler aldım. Arkadaşımızın doğumunada çok üzüldüm. Hormonlar mantığımı ele geçirdi bu hafta. Gidip pastaneyi yağmalayabilirim şuan
Ben alti torba gibi olani degil de ayicikli bacakli astronot mu ne ondan aldim.Aşiya falan gotururken giydiririm diye dusunuyorumKızlar birsey soracağim. Hm de var hani altı torba gibi kollu kışlik montlar. 0 2 ay alsak mı gereksizmi battaniye iş görür mu? Çok karışık kafam. Alan ya da düşünen var mı?
Uyuşukluk geçti ağrım çok oldu hemen hemşire çağırttırdım anneme dayanamıyorum diye gözümden yaş gelmişti ağrı kesici iğne yaptı bir daha hiç ağrımadı canım :)Ay maşallah sezeryandan sonra hiç ağrı olmuyor mu. Ben ilk gece hiç uyuyamamıştım normal doğum dikişlerinin ağrısından:)
İşte bende bunlari yaşayacağimi bilip surekli eşime doğumdan önce gelmeyeceklerini söylüyordum kadere bakin ki kpin kemoterapisi uzadi tam dogum tarihine bitiyor isteseler de gelemicekler.Bende oğluma diyorum bir gece ansizin geliver diye kimse duymadan doğuruversem super olurBizde normal diye bekledik. Yeterli açılma olmadı. 17 saat sancıdan sonra sezeryan oldum. Bende yorgundum sabah 11 de doğum yaptım. 1 de gelip 5 te gitti bir ziyaretçimiz. Allahım kolundan tutup atacaktım odadan. Kv de hergelenle sohbet eder geleni memnun bırakmaya çalışır beni uyarır kaldırır çocuğu verir annem cahilin teki sadece zararları oldu bana. Gecede kalacağız diye direttiler.eşim bazen benim yanımda uzandı bazen boş oda aradı bazen nöbetleşe çekyata uzandılar. 1 çekyat 3 adam sığamazlar tabi. Kv ye siz gidin babasıyla hemşireler bize yeter dedim kalacağız nasıl bakacaksınız çocuğa diye diretti. Sabah olunca doktora diretti bugün çıkart bizi diye. Doktor sezeryanlı hasta 24 saatte çıkartamam dedi.gazını atmalı dedi. Kv istiyo diye o halimle hastanenin bodrumundan terasına yürüdüm merdivenleri çıktım.rezaletti. en güzel günümü rezil ettiler. Bu doğumumda hiçbirine haber vermeyeceğim. Tekbaşıma doğururum daha iyi. Zararlarını çekeceğime. Ay hatırlayınca gene asabım bozuldu. Ay kusura bakmayın 3 4 gündür psikolojim bozuldu. Bu hafta hep kötü haberler aldım. Arkadaşımızın doğumunada çok üzüldüm. Hormonlar mantığımı ele geçirdi bu hafta. Gidip pastaneyi yağmalayabilirim şuan
Canım ya valla zormuş doğum maceran . Bence de haber vermemek daha mantıklı . Benim kv de de çok karisacak şimdiden her şeye karışıyor zaten. Bi de bi ay bizde kalacak aynı şehirde olmama rağmen. Annem uzaktan gelecek nasıl yapcam hiç bilmiyorum. Doğumdan çok onların stresi sarıyor beni. Sürekli sen cahilsin bilmezsin söyle yap böyle yap laflarını bakalım o hallet cekebilcekmiyim . Ayy ne zor işler ya. Insanlar yardım etmeye çalışıyor aslında ama psikojimiz kaldırmıyor . Sen de bozma sinirini bi şekilde atlatacagiz artık . Kotu haberler de hayırlısıyla iyi şeylere donusse mutlu olsak. Şeker olmasa yagmala derdim ama şimdi bilemedimBizde normal diye bekledik. Yeterli açılma olmadı. 17 saat sancıdan sonra sezeryan oldum. Bende yorgundum sabah 11 de doğum yaptım. 1 de gelip 5 te gitti bir ziyaretçimiz. Allahım kolundan tutup atacaktım odadan. Kv de hergelenle sohbet eder geleni memnun bırakmaya çalışır beni uyarır kaldırır çocuğu verir annem cahilin teki sadece zararları oldu bana. Gecede kalacağız diye direttiler.eşim bazen benim yanımda uzandı bazen boş oda aradı bazen nöbetleşe çekyata uzandılar. 1 çekyat 3 adam sığamazlar tabi. Kv ye siz gidin babasıyla hemşireler bize yeter dedim kalacağız nasıl bakacaksınız çocuğa diye diretti. Sabah olunca doktora diretti bugün çıkart bizi diye. Doktor sezeryanlı hasta 24 saatte çıkartamam dedi.gazını atmalı dedi. Kv istiyo diye o halimle hastanenin bodrumundan terasına yürüdüm merdivenleri çıktım.rezaletti. en güzel günümü rezil ettiler. Bu doğumumda hiçbirine haber vermeyeceğim. Tekbaşıma doğururum daha iyi. Zararlarını çekeceğime. Ay hatırlayınca gene asabım bozuldu. Ay kusura bakmayın 3 4 gündür psikolojim bozuldu. Bu hafta hep kötü haberler aldım. Arkadaşımızın doğumunada çok üzüldüm. Hormonlar mantığımı ele geçirdi bu hafta. Gidip pastaneyi yağmalayabilirim şuan
Ya tüh ne gıcıklarmış bende okulun son haftası rapor alırım diyordumDüşüyorlar. Devlette kesin düşüyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?