- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.821
Merak etme canım birsey yoktur. Olabilir kahverengi akıntı.Kızlaar çok acill
Ya az önce çok sulu tam kahverengi bile değil bir akıntı geldi peçete ya kötü bişey yoktur di mi bugün tam da kalp atışı için gitcektim off şimdi heyecan değil korku duyuyorum off :// ağrım sızım yok bu arada
kaçta randevunİyi ki söylememişim hamileliğimi kimseye bugün kalp atışı duyarsak doktor herşey normal derse söylicem :/
ben kullandım canım bı kutu. dun gıttım dr bıttıgını soledım kanaman oldu tekrar dedı yok dıyınce ozman devam etmıyoruz dedı bıraktırdı canım. devam et bıtene kadar ıç bence nolur nolmaz allah koruusn. bu arada bende dun keseyı gordumKızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı
Hadi gözünüz aydınKızlar duyduk kalp atısını cok şükür darısı sizlerin basına minnakımın :)
Ben de 6+2de karindan duyamadim canim, vajinal de istemedim. Doktor karindan duyacagim diye o kadar sert bastirdi ki 1 gun boyunca kasık ağrısı çektim, ayağa zor kalktim.Gecen perşembe 6+3 te gittim duyulmadı
Haftaya gel dedi yarın kaynım evleniyor gidemiycem diye bu akşam gidicem 7+2 yim bugün inş akşam duyarım
Ne zaman gittin kontrole? Benimde yarın ve son gün bayramda yurtdısındayız gitmeden duymak istiyorum. 6+3 olacağim yarın.Ben de 6+2de karindan duyamadim canim, vajinal de istemedim. Doktor karindan duyacagim diye o kadar sert bastirdi ki 1 gun boyunca kasık ağrısı çektim, ayağa zor kalktim.
Aynen canım bende katılıyorum sana insan hep bir korkusu oluyor ama kötü düşünmek istemiyorum artık inşallah güzel şeyler olacak bana hamile kalmak bile hayal gibi geliyordu hiç yaşayamıycam gibi ama çok şükür bu günleri gördük ve bundan sonra herşey çok daha güzel olacak Allah'ın izniyle :)canım çok iyi anlıyorum. ben 2 sene 3 aydır uğraşıyorum. 1 senedirde 2 aşılama 3 tüp bebek. bunlarda 1 kimyasal gebelik 1 kürtajama artık düşünmek istemiyorum. çok şükür hamileyim.
Benim her iki hamileligimde de oldu canim. Ilkinde kahverengi ikincisinde pembe renkte. Doktora gittim keseyi gordum, sorun olmadi ama doktora sormak en iyisi tabiiKızlaar çok acill
Ya az önce çok sulu tam kahverengi bile değil bir akıntı geldi peçete ya kötü bişey yoktur di mi bugün tam da kalp atışı için gitcektim off şimdi heyecan değil korku duyuyorum off :// ağrım sızım yok bu arada
Dun gittim, 6+2 idi son adet tarihine gore, karindan duyamadi doktor. Vajinal bakarsam duyabilirim dediNe zaman gittin kontrole? Benimde yarın ve son gün bayramda yurtdısındayız gitmeden duymak istiyorum. 6+3 olacağim yarın.
Benim her iki hamileligimde de oldu canim. Ilkinde kahverengi ikincisinde pembe renkte. Doktora gittim keseyi gordum, sorun olmadi ama doktora sormak en iyisi tabii
Aa 14 subat ya günün o yüzden sordum. Benim 13 şubat daha bugün 6+2 oldum.Dun gittim, 6+2 idi son adet tarihine gore, karindan duyamadi doktor. Vajinal bakarsam duyabilirim dedi
İnş canım mutlu haberini bekliyorumMinik bi turta gördüm sanki :)maşallah canım inşallah bizde bugün duyarız
İnşallah canım dualarım sizlerleHadi gözünüz aydın
Darısı duymayan bizlerin başına artık
Ay inanmıyorum dengesiz doktorlar ya biz egilmeye korkuyoruz o bastırmış resmen bizim 7+2ydi dün çok rahat duyuldu bence bekle cnm sende azBen de 6+2de karindan duyamadim canim, vajinal de istemedim. Doktor karindan duyacagim diye o kadar sert bastirdi ki 1 gun boyunca kasık ağrısı çektim, ayağa zor kalktim.
Kızlaar çok acill
ayy korkusu bile çok kötü allahım yaşatmasın. bende dün doktor kontrolu öncesi kabus dolu bi gece geçirmiştim bilinç altımız hep korkuSelam kızlar dun gece cok kotu bisey yaşadım paylasmak istiyorum. Gece lavaboya kalktim uykuluyum gozlerimi acamiyorum neyse peceteyi kullandim tam atacagim bir baktim kıpkırmızı... Eşime seslendim zaten ses tonumdan bisey oldugunu anladi kosarak yanıma geldi peceteyi gördü benim tansiyonum düştü gözlerim karardı. Eşim beni odaya getirdi. Elime bir parca daha peçete aldim devamo geliyor mu diye bastirdim baktim kan yok sonra her yerimi sileyim dedim bir baktim kan vajinadan degil arkadan geliyormuşöldük korkudan anlatamam Allah kimseye yaşatmasin. Aksam tuvalete çıkarken biraz zorlanmistim heralde catlak oluşmuş ve i kanamış.... Çok şükür kocamla sarıldık biraz sakinlestik ve yeniden uyuduk.. Bu arada bugün bebegimin kalp atisini duyacagiz sabaha kadar kabus gördüm insallah sagliklidir bebeğim dua edin bana..
Selam kızlar dun gece cok kotu bisey yaşadım paylasmak istiyorum. Gece lavaboya kalktim uykuluyum gozlerimi acamiyorum neyse peceteyi kullandim tam atacagim bir baktim kıpkırmızı... Eşime seslendim zaten ses tonumdan bisey oldugunu anladi kosarak yanıma geldi peceteyi gördü benim tansiyonum düştü gözlerim karardı. Eşim beni odaya getirdi. Elime bir parca daha peçete aldim devamo geliyor mu diye bastirdim baktim kan yok sonra her yerimi sileyim dedim bir baktim kan vajinadan degil arkadan geliyormuşöldük korkudan anlatamam Allah kimseye yaşatmasin. Aksam tuvalete çıkarken biraz zorlanmistim heralde catlak oluşmuş ve i kanamış.... Çok şükür kocamla sarıldık biraz sakinlestik ve yeniden uyuduk.. Bu arada bugün bebegimin kalp atisini duyacagiz sabaha kadar kabus gördüm insallah sagliklidir bebeğim dua edin bana..
Aynen canim insallah hepimiz teker teker duyariz o tatli pıtpıtları:)))ayy korkusu bile çok kötü allahım yaşatmasın. bende dün doktor kontrolu öncesi kabus dolu bi gece geçirmiştim bilinç altımız hep korku
Ne zaman gittin kontrole? Benimde yarın ve son gün bayramda yurtdısındayız gitmeden duymak istiyorum. 6+3 olacağim yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?