2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merak etme canım birsey yoktur. Olabilir kahverengi akıntı.

BEN KULLAN
Kızlar lekem var diye doktor progestan yazdı. Kanamam Yok şu an. 200 mhlık verdi. Ağır geldi bana. Sizce bir kere kullanmam yeterli mi? Siz de kullanan var mı
ben kullandım canım bı kutu. dun gıttım dr bıttıgını soledım kanaman oldu tekrar dedı yok dıyınce ozman devam etmıyoruz dedı bıraktırdı canım. devam et bıtene kadar ıç bence nolur nolmaz allah koruusn. bu arada bende dun keseyı gordum 5+5dim. rabbımm hayırlısıyla kucagımıza almayı da nasıp etsın ınsallahhhh

Gecen perşembe 6+3 te gittim duyulmadı
Haftaya gel dedi yarın kaynım evleniyor gidemiycem diye bu akşam gidicem 7+2 yim bugün inş akşam duyarım
Ben de 6+2de karindan duyamadim canim, vajinal de istemedim. Doktor karindan duyacagim diye o kadar sert bastirdi ki 1 gun boyunca kasık ağrısı çektim, ayağa zor kalktim.

Ben de 6+2de karindan duyamadim canim, vajinal de istemedim. Doktor karindan duyacagim diye o kadar sert bastirdi ki 1 gun boyunca kasık ağrısı çektim, ayağa zor kalktim.
Ne zaman gittin kontrole? Benimde yarın ve son gün bayramda yurtdısındayız gitmeden duymak istiyorum. 6+3 olacağim yarın.

canım çok iyi anlıyorum. ben 2 sene 3 aydır uğraşıyorum. 1 senedirde 2 aşılama 3 tüp bebek. bunlarda 1 kimyasal gebelik 1 kürtaj ama artık düşünmek istemiyorum. çok şükür hamileyim.
Aynen canım bende katılıyorum sana insan hep bir korkusu oluyor ama kötü düşünmek istemiyorum artık inşallah güzel şeyler olacak bana hamile kalmak bile hayal gibi geliyordu hiç yaşayamıycam gibi ama çok şükür bu günleri gördük ve bundan sonra herşey çok daha güzel olacak Allah'ın izniyle :)

Benim her iki hamileligimde de oldu canim. Ilkinde kahverengi ikincisinde pembe renkte. Doktora gittim keseyi gordum, sorun olmadi ama doktora sormak en iyisi tabii

Ay inanmıyorum dengesiz doktorlar ya biz egilmeye korkuyoruz o bastırmış resmen bizim 7+2ydi dün çok rahat duyuldu bence bekle cnm sende az

Merhaba,
ben de 5+4 günlük hamileyim. Yumurtalıklarımda ara ara hep ağrı oluyor. Hatta gebeliği öğrenmenin 1-2 hafta öncesinde başlamıştı. İnşallah normaldir bu ağrılar. Bugün doktor kontrolümüz var, inşallah keseyi görürüz. Bu arada benim doktorum bunu ye, buna dikkat et gibi bir uyarıda bulunmuyor hiç

Bişi yoktur canım sakin olmaya çalış, kırmızı kanamalar tehlikeli. Bugün doktorda pıtpıtlarını duyunca rahatlarsın

ayy korkusu bile çok kötü allahım yaşatmasın. bende dün doktor kontrolu öncesi kabus dolu bi gece geçirmiştim bilinç altımız hep korku

Allah kimseye kırmızıyı göstermesin, büyük panik atlatmışsın. Neyseki yanlış alarmmış :)

Ne zaman gittin kontrole? Benimde yarın ve son gün bayramda yurtdısındayız gitmeden duymak istiyorum. 6+3 olacağim yarın.

Benim de yarın kontrolüm ve günlerimiz de neredeyse aynı :) inşallah duyarız mucize sesimizi de tam bayram gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…