2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Selam kızlar dun gece cok kotu bisey yaşadım paylasmak istiyorum. Gece lavaboya kalktim uykuluyum gozlerimi acamiyorum neyse peceteyi kullandim tam atacagim bir baktim kıpkırmızı... Eşime seslendim zaten ses tonumdan bisey oldugunu anladi kosarak yanıma geldi peceteyi gördü benim tansiyonum düştü gözlerim karardı. Eşim beni odaya getirdi. Elime bir parca daha peçete aldim devamo geliyor mu diye bastirdim baktim kan yok sonra her yerimi sileyim dedim bir baktim kan vajinadan degil arkadan geliyormuş öldük korkudan anlatamam Allah kimseye yaşatmasin. Aksam tuvalete çıkarken biraz zorlanmistim heralde catlak oluşmuş ve i kanamış.... Çok şükür kocamla sarıldık biraz sakinlestik ve yeniden uyuduk.. Bu arada bugün bebegimin kalp atisini duyacagiz sabaha kadar kabus gördüm insallah sagliklidir bebeğim dua edin bana..

amanın korkusu bile yeter. dün bende kötü şeyler gördüm. dr zamanı geldikçe stres oluyorum herhalde.

amanın korkusu bile yeter. dün bende kötü şeyler gördüm. dr zamanı geldikçe stres oluyorum herhalde.
Aynen canim hayatimin en kötü birkac dakikasiydi.. Daha sakindim bugün doktor günum iyice panik oldum sacma sapan rüyalar gördüm insallah bir sorun cikmaz ya akşamüstü doktora gidecegiz

Geçmiş olsun cnm bende gideceğim bugün kaç haftalık oldun

Aynen canim hayatimin en kötü birkac dakikasiydi.. Daha sakindim bugün doktor günum iyice panik oldum sacma sapan rüyalar gördüm insallah bir sorun cikmaz ya akşamüstü doktora gidecegiz
bi sıkıntı yokken kötü kötü diye bahsetmeyin. iyiyi çağırın. bunalıma gircez valla
her şey güzel olacak iyi haberlerini bekliyoruz inşallahhhh

bi sıkıntı yokken kötü kötü diye bahsetmeyin. iyiyi çağırın. bunalıma gircez valla
her şey güzel olacak iyi haberlerini bekliyoruz inşallahhhh
Amiiiiin canim amin insallah.. Düşük yaptim iki kere Allah kimseye yasatmasin o yuzden sevinmeye korkuyorum şu 12 haftayi bi atlatsak hayirlisiyla..

İyi ki söylememişim hamileliğimi kimseye bugün kalp atışı duyarsak doktor herşey normal derse söylicem :/

6+6 canim.. Insallah duyariz daha önce düşuklerim oldugu icin hala sevinebilmis degilim ben
Aynı korku hepimizde cnm bende 6+3 oldum bugün içimde korku heyecan kalp atışını duyana kadar sevinemiyoruz ilk o kırmızı çizgileri görünce herşey tmm gibi geliyor sonra korkular başlıyor allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amiiiiin canim amin insallah.. Düşük yaptim iki kere Allah kimseye yasatmasin o yuzden sevinmeye korkuyorum şu 12 haftayi bi atlatsak hayirlisiyla..
canım çok iyi anlıyorum. ben 2 sene 3 aydır uğraşıyorum. 1 senedirde 2 aşılama 3 tüp bebek. bunlarda 1 kimyasal gebelik 1 kürtaj ama artık düşünmek istemiyorum. çok şükür hamileyim.

canım çok iyi anlıyorum. ben 2 sene 3 aydır uğraşıyorum. 1 senedirde 2 aşılama 3 tüp bebek. bunlarda 1 kimyasal gebelik 1 kürtaj ama artık düşünmek istemiyorum. çok şükür hamileyim.
Masallah canim cok şükür guzel bur başlangıç yaptik ve bu sefer güzel sonuclanacak insallah

İnşallah güzel haberler alırsın canım benim Allah birdaha yaşatmasın kimseye öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…