- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #2.801
heh onu sorcaktım. o yapabiliyormuş ben okumuştum. şu ana kadar bende yapmadı ama. dra sölersin bugün.canım kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanıyorum
amanın korkusu bile yeter.Selam kızlar dun gece vok kotu2 bisey yaşadım paylasmak istiyorum. Gece lavaboya kalktim uykuluyum gozlerimi acamiyorum neyse peceteyi kullandim tam atacagim bir baktim kıpkırmızı... Eşime seslendim zaten ses tonumdan bisey oldugunu anladi kosarak yanıma geldi peceteyi gördü benim tansiyonum düştü gözlerim karardı. Eşim beni odaya getirdi. Elime bir parca daha peçete aldim devamo geliyor mu diye bastirdim baktim kan yok sonra her yerimi sileyim dedim bir baktim kan vajinadan degil arkadan geliyormuşöldük korkudan anlatamam Allah kimseye yaşatmasin. Aksam tuvalete çıkarken biraz zorlanmistim heralde catlak oluşmuş ve i kanamış.... Çok şükür kocamla sarıldık biraz sakinlestik ve yeniden uyuduk.. Bu arada bugün bebegimin kalp atisini duyacagiz sabaha kadar kabus gördüm insallah sagliklidir bebeğim dua edin bana..
Aynen canim hayatimin en kötü birkac dakikasiydi.. Daha sakindim bugün doktor günum iyice panik oldum sacma sapan rüyalar gördüm insallah bir sorun cikmaz ya akşamüstü doktora gidecegizamanın korkusu bile yeter.dün bende kötü şeyler gördüm. dr zamanı geldikçe stres oluyorum herhalde.
Geçmiş olsun cnm bende gideceğim bugün kaç haftalık oldunSelam kızlar dun gece cok kotu bisey yaşadım paylasmak istiyorum. Gece lavaboya kalktim uykuluyum gozlerimi acamiyorum neyse peceteyi kullandim tam atacagim bir baktim kıpkırmızı... Eşime seslendim zaten ses tonumdan bisey oldugunu anladi kosarak yanıma geldi peceteyi gördü benim tansiyonum düştü gözlerim karardı. Eşim beni odaya getirdi. Elime bir parca daha peçete aldim devamo geliyor mu diye bastirdim baktim kan yok sonra her yerimi sileyim dedim bir baktim kan vajinadan degil arkadan geliyormuşöldük korkudan anlatamam Allah kimseye yaşatmasin. Aksam tuvalete çıkarken biraz zorlanmistim heralde catlak oluşmuş ve i kanamış.... Çok şükür kocamla sarıldık biraz sakinlestik ve yeniden uyuduk.. Bu arada bugün bebegimin kalp atisini duyacagiz sabaha kadar kabus gördüm insallah sagliklidir bebeğim dua edin bana..
bi sıkıntı yokken kötü kötü diye bahsetmeyin. iyiyi çağırın.Aynen canim hayatimin en kötü birkac dakikasiydi.. Daha sakindim bugün doktor günum iyice panik oldum sacma sapan rüyalar gördüm insallah bir sorun cikmaz ya akşamüstü doktora gidecegiz
6+6 canim.. Insallah duyariz daha önce düşuklerim oldugu icin hala sevinebilmis degilim benGeçmiş olsun cnm bende gideceğim bugün kaç haftalık oldun
Amiiiiin canim amin insallah.. Düşük yaptim iki kere Allah kimseye yasatmasin o yuzden sevinmeye korkuyorum şu 12 haftayi bi atlatsak hayirlisiyla..bi sıkıntı yokken kötü kötü diye bahsetmeyin. iyiyi çağırın.bunalıma gircez valla
her şey güzel olacak iyi haberlerini bekliyoruz inşallahhhh
heh onu sorcaktım. o yapabiliyormuş ben okumuştum. şu ana kadar bende yapmadı ama. dra sölersin bugün.
Kan vermeye geldim bakalım hayorlısıyla yarın öğrenicemGelir kuzum gelir inş
Aynı korku hepimizde cnm bende 6+3 oldum bugün içimde korku heyecan kalp atışını duyana kadar sevinemiyoruz ilk o kırmızı çizgileri görünce herşey tmm gibi geliyor sonra korkular başlıyor allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin6+6 canim.. Insallah duyariz daha önce düşuklerim oldugu icin hala sevinebilmis degilim ben
6. haftanın içindeyim.Bende de tık YÖK cnm kaç haftalıksın
canım çok iyi anlıyorum. ben 2 sene 3 aydır uğraşıyorum. 1 senedirde 2 aşılama 3 tüp bebek. bunlarda 1 kimyasal gebelik 1 kürtajAmiiiiin canim amin insallah.. Düşük yaptim iki kere Allah kimseye yasatmasin o yuzden sevinmeye korkuyorum şu 12 haftayi bi atlatsak hayirlisiyla..
Masallah canim cok şükür guzel bur başlangıç yaptik ve bu sefer güzel sonuclanacak insallahcanım çok iyi anlıyorum. ben 2 sene 3 aydır uğraşıyorum. 1 senedirde 2 aşılama 3 tüp bebek. bunlarda 1 kimyasal gebelik 1 kürtajama artık düşünmek istemiyorum. çok şükür hamileyim.
Insaallah duyarsıniz. Benimde yarın randevum kalbim yerinden cıkacak.Allah ım inşallah normaldir herşey tam bayram önce tam kalp atışını duycamız gün
İnşallah güzel haberler alırsın canım benim Allah birdaha yaşatmasın kimseye öyle bişeySelam kızlar dun gece cok kotu bisey yaşadım paylasmak istiyorum. Gece lavaboya kalktim uykuluyum gozlerimi acamiyorum neyse peceteyi kullandim tam atacagim bir baktim kıpkırmızı... Eşime seslendim zaten ses tonumdan bisey oldugunu anladi kosarak yanıma geldi peceteyi gördü benim tansiyonum düştü gözlerim karardı. Eşim beni odaya getirdi. Elime bir parca daha peçete aldim devamo geliyor mu diye bastirdim baktim kan yok sonra her yerimi sileyim dedim bir baktim kan vajinadan degil arkadan geliyormuşöldük korkudan anlatamam Allah kimseye yaşatmasin. Aksam tuvalete çıkarken biraz zorlanmistim heralde catlak oluşmuş ve i kanamış.... Çok şükür kocamla sarıldık biraz sakinlestik ve yeniden uyuduk.. Bu arada bugün bebegimin kalp atisini duyacagiz sabaha kadar kabus gördüm insallah sagliklidir bebeğim dua edin bana..
Evet ya ufAynı korku hepimizde cnm bende 6+3 oldum bugün içimde korku heyecan kalp atışını duyana kadar sevinemiyoruz ilk o kırmızı çizgileri görünce herşey tmm gibi geliyor sonra korkular başlıyor allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim amin insallahhhhİnşallah güzel haberler alırsın canım benim Allah birdaha yaşatmasın kimseye öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?