2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ama son hafta ya zaten okula gitmeyip ayrılsam aynı şey olacak

Tam tersi devlet daha sıkı takip ediyor. Eğer çalışabilir raporu varsa ve normal rapor alınirsa dogum izninden düşer diyor. Kötüye kullanımı engellemek için yapılmış bir uygulama.
Ya çalışabiliyorum ama belki grip oldum ne saçma normal insanlar da grip olmuyor mu. Hiç tolerans yok ya

Benimde durum aynen böyle ancak karışr bir faydasıda olmaz. Şimdiden hazır gelmeye. Ben ilkinde de bu çözümü uyguladım yine öyle yapacağım annemde gelecek gerek yok dersede kv, ben kızımı bırakamam diyecek. Çocukla yatak odasında olurum bende. Işimede karıştırmayacağim bu sefer anlar gider zaten.

Ben de tüm bunlarla uğraşmamak için gidip annemin yanında doğum yapacağım valla lohusa halimle kv KP evin içinde hiç çekemem hadi annem gelebilecek olsa neyse gelsem 1 hafta kalırım diyor erkek kardeşim okula gidiyor çünkü. Ama sırf doğumda gelip yanımda kalamayacaklar diye 1 aydır bizdeler mahvoldum yorgunluktan okuldan gel yemek yap cay yap meyve getir sabrım kalmadı artık

Canim cok zor bi durummus cidden. Insan sinir hastasi olur. Hem bebekli odada o kadar kisi kalinir mi, odada hava kalmaz valla nefes alicak. Benim kv gelicek mecbur annem gelemiyo hasta. Bakalim beni de neler bekliyor

Evet ama bu istismar edilmiş cok fazla. Yani önce calişabilr raporu alıp sonra rapor alınmiş yani gerćek olmayan raporlar. Ee buda adaletsizlik oluyor o zaman.
Valla çocuğu 8 haftalıkken bırakıp işe gitmemizi vicdanları kabul ediyorsa istismar edilmesi çok normal hamile kadının halinden anlamıyorlar :)

Bende yapmak isterim ancak bu rapor alma işleri bana hep dert olmuştur zatüre oldugumda bile zorla rapor almiştim.Hep insafsiz doktorlara denk geliyorum ben
Evet canım bazıları çok gıcık oluyor gerçekten ama bizim aile hekimimiz çok iyi adam Sağolsun yardımcı oluyor her zaman

Allahtan inançlı biriyim. Allah dağına göre kar veriyor. Oğlum sağlıklı doğdu. Normal bir bebekti. Bende ve onda anormal bişi olmadı. Şimdi de kızımda da bendede sıkıntı yok. Olmayacağını da hissediyorum. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin inşallah. Normalde isyan etmem pozitif olmaya çalışırım da bi teyzemin oğlu şeker komasına girdi yoğun bakımda kaldı. Bi başkasının kötü haberini aldım bi arkadaşımızın erken doğumu derken hergün kalbim sıkıştı durdu bu hafta. Aslında benim üniversiteye naklim çıktı tayinim oldu.çok mutlu olmalıydım bu hafta aslında. Lanet olsun şu empati yeteneğime diyeceğimde merhemet hernekadar dünyanın en acıveren şeyi olsada en güzel duygusu. Yahu size anlatınca kuş gibi oldum ayol. sinerji bumudur budur bence

Bizim bir arkadaşta senin taktiğini yapmıştı ama kv de annesinin evine geldi kaldı. Annesi hem kızına hem kvsine baktı. Okadar yüzsüz değillerdir heralde senin kv ler.

Bizim bir arkadaşta senin taktiğini yapmıştı ama kv de annesinin evine geldi kaldı. Annesi hem kızına hem kvsine baktı. Okadar yüzsüz değillerdir heralde senin kv ler.
Kv Kp gelecekler ama 2 3 gün kalırlar en fazla diye düşünüyorum kaynanam da tek başına kalmaz zaten öyle bir şey olacağını sanmıyorum umarım yani. Zaten şimdi acısını çıkardılar canım 1 aydır bizdeler

Benim annem yan apartmanda kv uzaktan gelecek doğumdan biraz önce gelip toparlanana kadar kalacak galiba bilmiyorum yani altı üstü olmaz çekinmezler kalırlar uzun süre diye korkuyorum ben de odamda da olurum da bakalım ne olcak oğlumda herkesle yemiyor herkesle uyumuyor annemden yer uyur bir de benden annem ayıp olur diye gelmeyebilir bilmiyorum deli olurum :) Ama anneme baskı yapıcam ya sonuçta herkes kendi annesini ister doğum yapan biziz hizmet edilmesi gereken de biziz kv lere pek gerek yok ama düşüncesizlik işte onların ki

Çok zor canım ben 15 gün zor dayandım bu sabah gittiler 4-5 hafta sonra damlarlar yine üff sanki bir yardımı olcak anca stres anca evi dağıtırlar yükümümü hafifletse evimi temizlese neyse tam tersi bunlar onların arkasını mı toplayım iki çocuğuma mı bakayım kendime mi bakayım ohoo zor işim

Ooo o hangi seviye öyle tövbe estağfurullah neden bu kadar düşüncesizler neden yük olduklarını görmüyorlar anlamıyorum

Eşin ne düşünüyor.bu arada annen seni savunabiliyorsa maşallah. Benimki kv nin ağzının içine düşecek nerdeyse. Yaşça daha da büyük ama hep ona sen bilirsin sen öyle diyosan doğrudur deyip pohpohluyor. Bana zaten senin kv çok becerikli kızım o bakar o tutar o çok bilgili vıdı vıdı. Allah için bilgisiz değil ama nefes aldırması lazım. Aman yerlerinde sağolsunlar. Bişi beklemiyorum. Zaten görümcemin çocuğuna bakıyor gelemez

Son düzenleme:
Evet canım kolay değil yok benim ki temizliği filan biraz yapıyor yani temizlik dediğim arada evi süpürüyor haftada 1 kere filan haftada 1 de kendi kullandıkları lavabolarını yıkıyor ama ben çok yoruluyorum insan uzanamıyor dinlenemiyor sürekli yemek yapma derdi öğle yemeği akşam yemeği bulaşıklar. Inşallah doğumunda çok kalmaz lar ama bir şey demeye de korkuyorum benim de oğlum olacak bakalım başımıza ne gelir ilerde

Savunur canım ya benim kv zaten hasta yani oturduğu yerden kalkması mesele bacakları ağrıyor ağır taşıyamıyor ev işi yapamıyor ee ne işime yarayacak ki ? Annemi tembihlicem valla başka yolu yok yani
Bilgi tecrübe mesele değil kimse annesinin karnında öğrenmiyor canım rahat versinler yeter en bunalımlı olduğun zaman lohusalık dönemi ben oğlumu annemden kıskanmış ne zaman gideceksin demiş insanım lohusalıktan ama sonra çok üzüldüm dediğime O psikoloji çok başka çok ters oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…