- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.021
Günaydın
ben yine kötü uyandım. çubuk krakerle beslenicem bu gidişle.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınben yine kötü uyandım. çubuk krakerle beslenicem bu gidişle.
Günaydın güzel anneler doktora gidecekler hayırlı haberle gelin inş
Dün kasıklarım agrıdı bayağı bugün iyim sanırım kabızlıkta kasık agrısı yapıyor
Günaydın anneler :)hayırlı cumalar olsun
dünden beri sağ kasıkta az bi hassasiyet var
Kızlar Bişeyden çok tedirginim ilişki konusu doktor sorun yok çok sık olmamak kaydıyla olur dedi ama internetten bakmaz olaydım kanaması olan olmuş Ne alaka anlamadım Korktum
Günaydın anneler :)hayırlı cumalar olsun
dünden beri sağ kasıkta az bi hassasiyet var
Kızlar Bişeyden çok tedirginim ilişki konusu doktor sorun yok çok sık olmamak kaydıyla olur dedi ama internetten bakmaz olaydım kanaması olan olmuş Ne alaka anlamadım Korktum
6+0 canım. ınsallah daha kötü olmam . 5 gündür var. hergun aynı. sabahları daha kötüyüm.KAÇ HAFTALIK HAMILESİN CANIM
Kızlaaaar günaydınnn :)
7+0 dayım. ve 6+4 iken kalp atışını duydum girip yazamadım.. o kadar mutlu oldum ki haberleriniz mükemmel hepinizi tebrik ediyorummm :)
Bir de iki sorum var benim.. Uyku dışında ne mide bulantısı ne kusma hiçbişi yok bende .. Bir yandan ne güzel diyorum ama bir yandan ne biçim hamileyim diyorum .. Doktor haftasıyla uyumlu dedi..
Ve İzmir de oturan var mı aranızda ?
6+0 canım. ınsallah daha kötü olmam . 5 gündür var. hergun aynı. sabahları daha kötüyüm.
hele bugun aksam olsa eve gıtsem dıye dakka sayıyorum![]()
canım aynısı bendede akıntıyı söylemeyi unuttum.. Hiç yok akıntımda.CANIM BENDE 5+2 YİM AMA NE MİDE BULANTISI NEDE BAŞKA BİR BELİRTİ YOK KORKUYORUM BAZEN DİYORUM ACABA BELİRTİ OLMAMASI IYI BİŞEY DEĞİLMİ BİRDE AKINTIM DA YOK
benimde ağrım yok canım. o açıdan rahatım. ama dilediğin gibi uzanmak vardı şimdiAYNEN BENDE OYLE MASA BAŞINDA OTURMAKTAN BELİM DAHA COK AĞRIYOR
benimde ağrım yok canım. o açıdan rahatım. ama dilediğin gibi uzanmak vardı şimdi![]()
canım aynısı bendede akıntıyı söylemeyi unuttum.. Hiç yok akıntımda.
Acaba sorun mu diye kemiriyor içimi.. :s
ben varım:))) inşallah şu güzel haberleri biz de alırız:) daha çok ufağız:) ilk gebeliğim ve heyecanlıyım:)Kızlaaaar günaydınnn :)
7+0 dayım. ve 6+4 iken kalp atışını duydum girip yazamadım.. o kadar mutlu oldum ki haberleriniz mükemmel hepinizi tebrik ediyorummm :)
Bir de iki sorum var benim.. Uyku dışında ne mide bulantısı ne kusma hiçbişi yok bende .. Bir yandan ne güzel diyorum ama bir yandan ne biçim hamileyim diyorum .. Doktor haftasıyla uyumlu dedi..
Ve İzmir de oturan var mı aranızda ?