2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne güzel canım her şey daha da güzel olur inşallah :) maşallah kuzucuğa

Güzel günlerde kullanın kızlar çok tatlılar nemesis Liviya . Ben daha yaptıramadım hiç böyle şeyler çünkü hal isim karartsızlığı yaşıyorum Yusuf mert olacak sanırım en son bunda karar kıldık gibi :)

Teşekkür ederim sade olarak herseyini hazirla sonra isim yapıştırrsin canm Yusuf Mert cok guzel isim ikiside bnm en cok sevdigim ismlerden:)

Eki Görüntüle 2087027 Buda bizim kapi susumuz :)

Kizlarrrr affedersiniz ama sormazsam olmaz gebeligim boyunce hic kabız olmadim ama bu kac gundur kabiz olmusum onerebileceginiz bsy varmi ya
Bana süt iyi geliyor az da olsa , onun haricinde kuru kayısı da iyi ama şeker olunca tuketilemiyor pek fazla. Zeytinyağı alabilirsin bi çay kaşığı kadar o da iyi geliyor .

Maşallah canım , hayırlı haberler almak çok güzel . Iyi olsun da sayılı gün geçer, bi bakmışsın evinizdesin

Ayyy ne güzel haber yılbaşı hediyesi gibi :) az kaldı annesi, sen de iyice kendini toparlamış, dikiş acıların geçmiş olacak. Sonra defne kızla doya doya zaman geçireceksin.

Bu arada aklıma gelmişken, biliyorsun kardeşim de prematüre. Bize bir doktor her gün mutlaka yıkamamızı söylemişti. Gelişimi için çok önemliymiş kuvez sonrası. Ve biz gerçekten hergün yıkadık, doktor kontrollerinde aldığı kiloya şaşırıryordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…