- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.961
Öyle mi bilmiyordum canım ne güzel sarmıştı oysakiPıhtılaşma riski olanlarda önerilmiyor canım.
Evet canım inşallah o günleri de göreceğiz :)Maşallah canım , hayırlı haberler almak çok güzel . Iyi olsun da sayılı gün geçer, bi bakmışsın evinizdesin
Evet canım heyecanlanıyorum böyle hayal ettikçe kucağımda kızım yanımda oğlum daha isterim kiAyyy ne güzel haber yılbaşı hediyesi gibi :) az kaldı annesi, sen de iyice kendini toparlamış, dikiş acıların geçmiş olacak. Sonra defne kızla doya doya zaman geçireceksin.
Bu arada aklıma gelmişken, biliyorsun kardeşim de prematüre. Bize bir doktor her gün mutlaka yıkamamızı söylemişti. Gelişimi için çok önemliymiş kuvez sonrası. Ve biz gerçekten hergün yıkadık, doktor kontrollerinde aldığı kiloya şaşırıryordu.
Allah allah Bana da yemeklerden 2saat once demişti hatta sabah kalkmadan önce içmek zor oluyordu saat kuruyordum bi sorayım ben deBenimkide bana kahvaltidan sorna ic demiri dedi. Yatarkende icebilirsin dedi. D vitamini ve demor hapi arasinda 2 saat olmali dedi birde
Normalde demire ac karnına diyorlar zaten ama benim mideme cok dokundu. Doktorumda hassas miden demekki yemekten sonra ic dediAllah allah Bana da yemeklerden 2saat once demişti hatta sabah kalkmadan önce içmek zor oluyordu saat kuruyordum bi sorayım ben de
Maşallah kuzuma annesine yılbasi hediyesini verdi 15 gun çabucak gelir geçer canım insallah.Defoşumu gördüm geldim bugünkü haberlerde güzel çok şükür antibiyotiği kesmişler 1520 gr olmuş az az kilo alımına devam iyiye gidiyormuş herşeyBir ilaç daha veriyorlarmış prematüre bebekler için onu da kesince yavaş yavaş oksijeni kesicekler biberon anne göğsü falan deniyecekler sonra da taburcu inşallah tabi bunlar bir 15 günü bulur herhalde :)
Çok güzel olmuş canim en güzel gununuz olsun insallahBu da bizim kapi susumuz :))Eki Görüntüle 2087009
Süs cok guzelmis ismiyle yaşasın inşallahEki Görüntüle 2087027 Buda bizim kapi susumuz :)
Kizlarrrr affedersiniz ama sormazsam olmaz gebeligim boyunce hic kabız olmadim ama bu kac gundur kabiz olmusum onerebileceginiz bsy varmi ya
Evet canım heyecanlanıyorum böyle hayal ettikçe kucağımda kızım yanımda oğlum daha isterim ki
Çok ilginçmiş canım çicek misali suyla büyüyor gibi :)
İyi ki öğrendim bunu ama gelsin de hergün bıcı bıcı yaparız :))
Amin Teşekkür ederim kuzum cok saolMaşallah kuzuma annesine yılbasi hediyesini verdi 15 gun çabucak gelir geçer canım insallah.
Çok güzel olmuş canim en güzel gununuz olsun insallah
Süs cok guzelmis ismiyle yaşasın inşallah
Bizde hergün akşam yıkadık oğlumu. Prematüre değildi ama biz rahat uyusun vücudu yumuşasın gevşesin diye ılık suda oynuyorduk onunlaEn güzel günler olacak senin için :)
Evet su bebeklere çok iyi geliyor, sonrasında biz kaç kişiye önerdik ve hepsinde işe yaradı :)
En güzel günler olacak senin için :)
Evet su bebeklere çok iyi geliyor, sonrasında biz kaç kişiye önerdik ve hepsinde işe yaradı :)
Olabilir aslında iyi fikir. Teşekkür ederim canım bakalım Yusuf mert olacak sanırım Yusuf mecburi olunca yanına bende mert ekledimTeşekkür ederim sade olarak herseyini hazirla sonra isim yapıştırrsin canm Yusuf Mert cok guzel isim ikiside bnm en cok sevdigim ismlerden:)
Tarafınızdan bir değişik bakış açısı dahaSulak yerdemi yetistin sen diye soruyorlar ya demek ki bir dayanagi varmis
Canım hiçbişi olmaz. Yüzyıllardır nizim köyde yapılan bişi. Modeern adına sling demişler. Hosteslik yapmış nir arkadaşım söylemişti bebek uçaktan düşse bile ona bişi olmaz kıkırdak çünkü diye.Kızlar tuniko da indirim vardı Neko esnek sling aldım umarım kullanabilirim bebekler için çok iyiymiş ama insan korkuyor küçücük yavruyu içine nasıl koyacağım bir yerine bir şey olur mu diye
Kızımın bezini oğlum seçti. Molfix aldı. Deneyeceğim bskalım uyarsa devam ederiz yoksa sleepy çok duyar oldum kullanabilirim. Bimin bezini oğlum tuvalet öğrensin fiye kullandım sıkıntı olmadı bizdehanimlar iyi aksamlar.
yeni yıl sağlik huzur mutluluk getirsin herkese.
daha önce konusuldu gerçi bu konu ama tekrar danisicam size.
2.gebeligim oldugu halde sanki sil bastan yasiyorum herseyi ve kararsiz kaliyorum.
oğlumda ilk bezini prima beyaz paketi aldim.sonra yeşil ve turuncu paketlerini kulladim memnunda kaldim acikcasi.
1 yasindan sonra farkli bez denemek istedim.
ilk molfix aldim.cisini on kisimdan tasirdi badisi islaniyordu,ayrica cok kotu kokuyordu.eledim bidaha kullamadim.
huggies aldim emisi guzel ama dis yuzeyi biraz sert oldugu iciin vazgectim.memnun kaldim aslinda.
komili denedim tasirdigi icin bel bolgesinden kullanmayi biraktim.
bimin bezini kullanan cok duydum.onuda denedim ama bel kismindan hep tasirdi.
cok sukur tuvaletini ogrendi artik.ama geceleri malum kacirdigi icin bez bagiliyorum suan.
gecen gun markette 17 tl olan sleepy aldim .yumusacik dokusu var.azda cisini yapmis tasirmamisti..bi sure daha denemek istiyorum.
asil sorunum simdiki bebegim kiz olucak nasipse. pahali bez almak istemiyorum butce acisindan .huggies yada sleepy ile baslamak istiyorum.
siz arastirdinizmi hangisine karar verdiniz..tabi bebegin cilt yapisi pisik olup olmamasida bez secimimde etkili olucak .
hastanede can bebe kullaniyorlar.bende 1 paket denedim ama sevemedim .ya oglum cok cis yapiyodu tasiiyordu yada bezler in emis gucu azdi. 2 saatte 1 degisstiriyordum .cunku mama icirdigim icin her icirme oncesi altini degisiriyordum.
fikirleriniz nedir bu konuda hangi bezle basliyacaksiniz
Bence de çok güzel bir şey çok eski bir yöntem ama ben kendim çocuğu içine yerleştirmeyi beceremem diye çekiniyorum :)Canım hiçbişi olmaz. Yüzyıllardır nizim köyde yapılan bişi. Modeern adına sling demişler. Hosteslik yapmış nir arkadaşım söylemişti bebek uçaktan düşse bile ona bişi olmaz kıkırdak çünkü diye.
Canım bende Sleepy düşündüm aslımda ama katar veremedim çok kimyasal filan olur mu diye saf suyla dokunmuş filan diyorlar ama. Baby me var bir de hatta dün e bebekte çok çok ucuzduhanimlar iyi aksamlar.
yeni yıl sağlik huzur mutluluk getirsin herkese.
daha önce konusuldu gerçi bu konu ama tekrar danisicam size.
2.gebeligim oldugu halde sanki sil bastan yasiyorum herseyi ve kararsiz kaliyorum.
oğlumda ilk bezini prima beyaz paketi aldim.sonra yeşil ve turuncu paketlerini kulladim memnunda kaldim acikcasi.
1 yasindan sonra farkli bez denemek istedim.
ilk molfix aldim.cisini on kisimdan tasirdi badisi islaniyordu,ayrica cok kotu kokuyordu.eledim bidaha kullamadim.
huggies aldim emisi guzel ama dis yuzeyi biraz sert oldugu iciin vazgectim.memnun kaldim aslinda.
komili denedim tasirdigi icin bel bolgesinden kullanmayi biraktim.
bimin bezini kullanan cok duydum.onuda denedim ama bel kismindan hep tasirdi.
cok sukur tuvaletini ogrendi artik.ama geceleri malum kacirdigi icin bez bagiliyorum suan.
gecen gun markette 17 tl olan sleepy aldim .yumusacik dokusu var.azda cisini yapmis tasirmamisti..bi sure daha denemek istiyorum.
asil sorunum simdiki bebegim kiz olucak nasipse. pahali bez almak istemiyorum butce acisindan .huggies yada sleepy ile baslamak istiyorum.
siz arastirdinizmi hangisine karar verdiniz..tabi bebegin cilt yapisi pisik olup olmamasida bez secimimde etkili olucak .
hastanede can bebe kullaniyorlar.bende 1 paket denedim ama sevemedim .ya oglum cok cis yapiyodu tasiiyordu yada bezler in emis gucu azdi. 2 saatte 1 degisstiriyordum .cunku mama icirdigim icin her icirme oncesi altini degisiriyordum.
fikirleriniz nedir bu konuda hangi bezle basliyacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?