- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #31.981
Aminn sizler de sağlıkla doğum yapıp yavrulariniza kavuşun insallah. Bu mesaj çok iyi geldi teşekkürler
Bizde hergün akşam yıkadık oğlumu. Prematüre değildi ama biz rahat uyusun vücudu yumuşasın gevşesin diye ılık suda oynuyorduk onunla
Sulak yerdemi yetistin sen diye soruyorlar ya demek ki bir dayanagi varmis
Kızlar tuniko da indirim vardı Neko esnek sling aldım umarım kullanabilirim bebekler için çok iyiymiş ama insan korkuyor küçücük yavruyu içine nasıl koyacağım bir yerine bir şey olur mu diye
hanimlar iyi aksamlar.
yeni yıl sağlik huzur mutluluk getirsin herkese.
daha önce konusuldu gerçi bu konu ama tekrar danisicam size.
2.gebeligim oldugu halde sanki sil bastan yasiyorum herseyi ve kararsiz kaliyorum.
oğlumda ilk bezini prima beyaz paketi aldim.sonra yeşil ve turuncu paketlerini kulladim memnunda kaldim acikcasi.
1 yasindan sonra farkli bez denemek istedim.
ilk molfix aldim.cisini on kisimdan tasirdi badisi islaniyordu,ayrica cok kotu kokuyordu.eledim bidaha kullamadim.
huggies aldim emisi guzel ama dis yuzeyi biraz sert oldugu iciin vazgectim.memnun kaldim aslinda.
komili denedim tasirdigi icin bel bolgesinden kullanmayi biraktim.
bimin bezini kullanan cok duydum.onuda denedim ama bel kismindan hep tasirdi.
cok sukur tuvaletini ogrendi artik.ama geceleri malum kacirdigi icin bez bagiliyorum suan.
gecen gun markette 17 tl olan sleepy aldim .yumusacik dokusu var.azda cisini yapmis tasirmamisti..bi sure daha denemek istiyorum.
asil sorunum simdiki bebegim kiz olucak nasipse. pahali bez almak istemiyorum butce acisindan .huggies yada sleepy ile baslamak istiyorum.
siz arastirdinizmi hangisine karar verdiniz..tabi bebegin cilt yapisi pisik olup olmamasida bez secimimde etkili olucak .
hastanede can bebe kullaniyorlar.bende 1 paket denedim ama sevemedim .ya oglum cok cis yapiyodu tasiiyordu yada bezler in emis gucu azdi. 2 saatte 1 degisstiriyordum .cunku mama icirdigim icin her icirme oncesi altini degisiriyordum.
fikirleriniz nedir bu konuda hangi bezle basliyacaksiniz
Teşekkür ederim canım biraz endişem var ama bakalım bir kaç denemeye alışırız herhalde. bugünlerde gündemim bebeğini giyme zaten taktım baya kadınlar neler neler yapıyorlar gerçekten hayran kaldım bazılarına Videolar da izledim umarım faydalı olurBende de var sling, bol bol video izle ve pes etme derim. Youtube da bebeğini giyenler kulubü gibi bir kanalda detaylı anlatım yapan video vardı, ondan yararlanabilirsin. Ben hiç denemedim slingi ama yapamma diye düşünme sakın
Bence o bizim büyüdüğümüz naylonlar daha sağlıklıdır canım tamam naylon ama ortasında pamuktan yapılmış kaynatarak yıkanmış bez vardı hey gidi günler ellerinde yıkayan kadınlar :))Prima aldım ben yeğenler de hep onla büyüdü ama slerpy de olur bence hiç dert edilecdk bişey değil. Biz lastik donlarla büyümüş bi nesiliz
Aynen öyle. Köyde kardeşimi öyle bağlardı annem. 25 yıl kadar önce. Benim tek çekindiğim limyasallık. Can bebe ucuz ama pamukmu kullanılıyordu noluyordu. Oda tabi nekadar emiyor nasıl oluyor bilmiyorum. Bebeklerimiz kesinlikle çok değerli ama hayat çok zorlayıcı. Şimdiden çok rahata sterile korunmaya alıştırmayayım diyorum. Oğlum kolay kolay hasra olmaz çıtkırıldım değildir cabbardır mesela. % 70 yapıysa geridi de alıştırmaktır herslde. Bakalım ben oğluma havale ettim molfix seçti bir paket.Prima aldım ben yeğenler de hep onla büyüdü ama slerpy de olur bence hiç dert edilecdk bişey değil. Biz lastik donlarla büyümüş bi nesiliz
Canim e bebekte olan kendi markaları baby me çok iyi diyorlar ark ablası kullanıyor çok memnunhanimlar iyi aksamlar.
yeni yıl sağlik huzur mutluluk getirsin herkese.
daha önce konusuldu gerçi bu konu ama tekrar danisicam size.
2.gebeligim oldugu halde sanki sil bastan yasiyorum herseyi ve kararsiz kaliyorum.
oğlumda ilk bezini prima beyaz paketi aldim.sonra yeşil ve turuncu paketlerini kulladim memnunda kaldim acikcasi.
1 yasindan sonra farkli bez denemek istedim.
ilk molfix aldim.cisini on kisimdan tasirdi badisi islaniyordu,ayrica cok kotu kokuyordu.eledim bidaha kullamadim.
huggies aldim emisi guzel ama dis yuzeyi biraz sert oldugu iciin vazgectim.memnun kaldim aslinda.
komili denedim tasirdigi icin bel bolgesinden kullanmayi biraktim.
bimin bezini kullanan cok duydum.onuda denedim ama bel kismindan hep tasirdi.
cok sukur tuvaletini ogrendi artik.ama geceleri malum kacirdigi icin bez bagiliyorum suan.
gecen gun markette 17 tl olan sleepy aldim .yumusacik dokusu var.azda cisini yapmis tasirmamisti..bi sure daha denemek istiyorum.
asil sorunum simdiki bebegim kiz olucak nasipse. pahali bez almak istemiyorum butce acisindan .huggies yada sleepy ile baslamak istiyorum.
siz arastirdinizmi hangisine karar verdiniz..tabi bebegin cilt yapisi pisik olup olmamasida bez secimimde etkili olucak .
hastanede can bebe kullaniyorlar.bende 1 paket denedim ama sevemedim .ya oglum cok cis yapiyodu tasiiyordu yada bezler in emis gucu azdi. 2 saatte 1 degisstiriyordum .cunku mama icirdigim icin her icirme oncesi altini degisiriyordum.
fikirleriniz nedir bu konuda hangi bezle basliyacaksiniz
Ben de sleepy aldım canım. Kızım zamanında yoktu sanırım hiç denemedim. Bu sefer kullanıp görecez artık. Ama 1 numara bana çookk küçük geldi:) bütün bezlerin mi o kadar küçük bilmiyorum minnacık bişey:))gunaydin hanimlar.tek tek alintilayamadim .
hemen deneyimimi paylasiyorum.
ogluma gece 10.30 da bagladim sleepy sabah 10.30 uyandi. 1 kg yakin agirlikta cis yapmis.gobek kismi bel kismi kupkuru.ön kisminda herhangi bi nemlilik yok .elledigimizde genelde bi nemlilik oluyordu .çişi emdigi yer bi bölge degil ,tüm beze esit sekilde emdigi icin sizzdirma yapmamis.bu bezden memnun kaldim. sannirim ilk olarak bu bezden kullanmaya baslayacagim.
Haberlerini bekliyoruz cnmKizlar kontrole gidicem dun aksam ani bir sanci girdi sanki rahmim patliycakti 6 7 dk surdu ve ondan sonra hep regl olacak gibiyim hic gecmiyor belim agriyor gidip baktiriyim birde gobegimin şekli degisti benim ya gobek deligim dahada asagiya inmis bu sabah eskiden goruyordum onuda göremiyorum artik cati agrim dahada fazlalasti yeni yila agrili girdim
Hepinizin yeni yilini kutlar nice senelere sevdiklerimizle birlikte saglikla gecirmek dilegiyle bu yil biz bebek bekleyenlere kavusmayi olamayanlara nasip etmeyi bebegi yeni dogan arkadaslarimizin da saglikla kavusup büyütmeyi nasip etsin ins 1 2 saat sonra gidicem doktora merak icindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?