2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bi de benim aklıma takılan başka bişey daha var hanimlar ben 2 doktora gidiyorum biri devlette diğeri özel bi hastanede.devletteki doktorum çok iyi ilk doğumda devlete gitmiyordum ama doğum gununde bazı terslikler olmuştu o icapciydi tesadüfen ona yaptırmak zorunda kaldım çok sakindi çok memnun kalmıştım normal doğumdu Ebeler de ilgilendi ama o da ilgilendi baya...o yüzden bunda daha çok ona gittim özel hastanedeki Dr da genelde sezeryan yapıyor normal doğum olursa da epidural normal yaptırıyor. ..Ben tamamen normal doğum istiyorum ama aklıma takılıyor devlet hastanesinin konforsuzlugu aklıma takılıyor 2 kişilik odalar oluyor.sancı odası var mesela o beni geriyor ilkinde eşimi çok gostermemislerdi tek başıma kaldım o çok geriyor bi de ya Dr um o gün nöbetçi olmazsa diye korkuyorum başka biri olursa.Devlet Hastanesi işte malum kendini çok özel hissetmiyorsun...Özel hastane daha konforlu geliyor ama orda da istediğim doğum şekli olmucakmis gibi geliyor kafam hala çok karışık napcagimi bilmiyorum

Hiç bi tanıdığın YÖK mu , akrabalarının arkadaşlarının gittiği tavsiye üzerine gidersen daha iyi olur

Su gibi akıntım var canım.
Önceden de konuşmuştuk hatırlarsın aynı sorun bende de hala devam ediyor. Ben de korkuyorum ama mantıklı düşünelim bi sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu herhalde. Üzme sen canını. Ben de kafaya takmamaya çalışıyorum. İnşallah kötü birşey değildir. Üstelik ben hareketleri de az hissediyorum düşün hissedene kadar baya geriliyorum. Hergün tatlı yiyorum sırf hissedeyim diye

Haklısın canım teşekkür ederim rahatlattın beni biraz sonuçta bu iğneyi kullanıp Doğum yapan bir sürü insan var umarım sorunsuz bir şekilde atlatırız

Ay devammı seninde canım evet konusmustuk özelden yazıyorum

Sagol cnm hepimiz Allahima emanetiz 2678gr olmus serum bitsin bir nst daha sonra ne diyecek bakalim sen naptin nasilsiniz
Bizde eve geldik canm cikmadi Çarşamba gunu gel dedi bakalim artik gun arami gidicem bilmiyorum aciklik olmazsa cagirmazdim ama aciklik ayni 2 cm oyuzden ufak agrin szn olursa gel dedi Hakkımızın hayırlısi olsun kuzum ya

Canım kendi yatağımızı da değiştirdik bu ara ve baya araştırdım. Malzeme olarak en iyisi pamuk zaten. Çünkü visco tam bir kimyasal hatta bazı ülkelere kanserojen olması sebebiyle üretimleri kaldırılıyor. Sünger de üretimini izlediğim bir malzeme aynı şekilde kimyasal gazlar kullanılıyor. Sonuç olarak en güzeli pamuk ve sert olan bir yatak bebek için.
Yatağın üzerine ben bambu alez yaptırdım. Onun üzerine de çarşafı olacak.

Minicik çeneler yoruluyordur tabi ama güçlü bebekler onlar, bir kaç güne alışırlar canım benim. Sonra da bak gör nasıl çekecekler :)

Kizlar cok kotuyum kalp atisi 210 220 yi buldu kordon dolanmis boynuna yatiyorum suan
Doktor yat dedi eve geldik hareket yasak yarin sabah ac karnina nst alınıcam aynisi çıkarsa alincak herhalde ins bisi olmaz moralim bozuk cok

Canım sakin ol, sonuçta tespiti yapılmış önemli olan bu. Bir şey olacak olsa doktor seni eve göndermez. Kendini sakin tutmaya çalış ki o da stres yüklemesin bebeğe. Bak yarın kavuşacaksınız belki de :)

Canım ben de iğne konusunda tedirginim biliyorsun ama en kötü hiç bir koşulda lokal uyuşturma kullandırmayacağım. Onun dışında da bir rİski yok merak etme. Hatta gidip pıhtılaşma testlerini yaptır istersen. Benim kanım hiç iğne kullanmayan bir insanla aynı sürelerde pıhtılaşıyor hala. Hatta bir de hamileliğin koyulaştırma durumu var. O yüzden kan kaybı filan risk oluşturmuyor.
Ben bu hafta hematologa gidersem yine yazacağım sana.

Kızlar pedi yarın takıcamda sizinde öyle damla damla geldiği oluyor mu çamaşırınıza çok moralim bozuldu.

Bildiğim kadarıyla çoğumuzda var bu durum. Benim şeffaf akıntım da var bu ara ama kitaplarda normal olduğu yazıyor. Hastaneden de pembe ya da kırmızı olursa hemen gelmem söylendi.

Aynı düşünceler var bende de canım şehir hastanesi çok iyiymiş baya donanımlı sonuçta orada da mı gidip Doğum yapsam diyorum ama kimseyi almıyorlarmış yanına sancı odasına da bir de kim nöbetçi olur iyi birisi denk gelir mi çünkü arkadaşım ebe ve özel hastanelerde ebeler yeterince donanımlı olmadığı için doktorlar sezeryana yönlendiriyor kendisi ne güvenmediği için dedi

Evet Mersin’e gidince doktora söyleyeceğim bu testleri yaptırmalımıyım diye beni nasıl etkiliyor bilmiyorum hiç sadece doktor bebeğe giden kan iyi diyor her kontrolde inşallah bir sorunla karşılaşmadan atlatırız. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…