- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #32.101
Canım anlamadım su gibi akintin vardı ondan mı bahsediyorsun yoksa başka bir sıkıntı mı var?Kızlar pedi yarın takıcamda sizinde öyle damla damla geldiği oluyor mu çamaşırınıza çok moralim bozuldu.
Su gibi akıntım var canım.Canım anlamadım su gibi akintin vardı ondan mı bahsediyorsun yoksa başka bir sıkıntı mı var?
Hiç bi tanıdığın YÖK mu , akrabalarının arkadaşlarının gittiği tavsiye üzerine gidersen daha iyi olurCanım ben şu an Doğu görevimi yapıyorum şanlıurfanın bir ilçesinde doktor için Gaziantep’e gidiyoruz ben doğumumu Mersin’de yapacağım memleketimde ama çalıştığım için hiç orada da gidip bir doktorla görüşemedik ve daha en az 2 hafta daha çalışacağım
Canım sürekli mi akıntın var. Yoksa bir kaç kez olup kesildi mi? Benim bir defa su gibi akıntım oldu. Takip ettim devamı gelmedi.Su gibi akıntım var canım.
Önceden de konuşmuştuk hatırlarsın aynı sorun bende de hala devam ediyor. Ben de korkuyorum ama mantıklı düşünelim bi sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu herhalde. Üzme sen canını. Ben de kafaya takmamaya çalışıyorum. İnşallah kötü birşey değildir. Üstelik ben hareketleri de az hissediyorum düşün hissedene kadar baya geriliyorum. Hergün tatlı yiyorum sırf hissedeyim diyeSu gibi akıntım var canım.
Canm bnm cok geçmiş olsun Allah hayirli sonuclar versin insallah Allaha emanetsiniz ikinizde
Haklısın canım teşekkür ederim rahatlattın beni biraz sonuçta bu iğneyi kullanıp Doğum yapan bir sürü insan var umarım sorunsuz bir şekilde atlatırızValla şöyle dusun. Benim genetik testlerom temiz. Yani hasta veya tasiyici değilim. Onlem olarak kullaniyorum igneleri. Ustelik ignenin bana fazla geldiği baska testlerin sonucunda da bariz belli. Buna ragmen doktorum bir sey olmaz merak etme diyor :) yani bundan daha kotu bir senaryo yasayabilmen zaten mumkun degil o yuzden cokta telas yapma bence. Son günlerin tadini cikar :)
Cok sukur cnm evet iyiki gelmisim bakalim ne diyecek serum sonrası allah razı olsunPOWERHACK çok geçmiş olsun iyi ki evde değilsin daha çok stres yapicaktin gözetim altindasin sakin ol bebis de rahatlasin inşallahh
Canımm benim sürekli var bazen tek damla bazen tüm çamaşırımCanım sürekli mi akıntın var. Yoksa bir kaç kez olup kesildi mi? Benim bir defa su gibi akıntım oldu. Takip ettim devamı gelmedi.
Ay devammı seninde canım evet konusmustuk özelden yazıyorumÖnceden de konuşmuştuk hatırlarsın aynı sorun bende de hala devam ediyor. Ben de korkuyorum ama mantıklı düşünelim bi sıkıntı olsa şimdiye belli olurdu herhalde. Üzme sen canını. Ben de kafaya takmamaya çalışıyorum. İnşallah kötü birşey değildir. Üstelik ben hareketleri de az hissediyorum düşün hissedene kadar baya geriliyorum. Hergün tatlı yiyorum sırf hissedeyim diye
Bizde eve geldik canm cikmadi Çarşamba gunu gel dedi bakalim artik gun arami gidicem bilmiyorum aciklik olmazsa cagirmazdim ama aciklik ayni 2 cm oyuzden ufak agrin szn olursa gel dedi Hakkımızın hayırlısi olsun kuzum yaSagol cnm hepimiz Allahima emanetiz 2678gr olmus serum bitsin bir nst daha sonra ne diyecek bakalim sen naptin nasilsiniz
Arkadaşlar ben yine yeni bir soruyla geldim:) park yatağın içine satıcının önerisiyle pamuk yatak aldık, ince birşey gerçi visko ve sünger olan da inceydi zaten. Sizce pamuk yatak sağlıklı mı? Aldıktan sonra içime kurt düştü. Ayrıca üstüne battaniye falan da mı ortup yatırmak lazım yoksa direkt bu pamuk yatağın üstüne carsaf kafi gelir mi? Gömülmesin çocuk falan demişler nette araştırdım biraz ama kafam karıştı.
Herkese merhaba,hastane sürecinin yavaş yavaş sonuna geliyoruz,emzirme çalışmalarına başladık ama çene kaslarımız çok çabuk yoruluyor maalesef
Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim,yavrularınızın güzel günlerini göreceğiniz bir yıl dilerim
Kizlar cok kotuyum kalp atisi 210 220 yi buldu kordon dolanmis boynuna yatiyorum suan
Doktor yat dedi eve geldik hareket yasak yarin sabah ac karnina nst alınıcam aynisi çıkarsa alincak herhalde ins bisi olmazmoralim bozuk cok
Kızlar ya bu kan sulandırıcı iğne Doğum yaklaştıkça daha çok kafama takılmaya başladı bu iğne yüZünden başıma bir şey gelecek diye korkuyorum çünkü hala Doğum yapacağım bir doktorum yok Mersin’e gidemiyorum bir türlü daha 2 hafta gitmeme o zamana kadar geç olursa diyorum kafam çok karışık moralim bozuk
Kızlar pedi yarın takıcamda sizinde öyle damla damla geldiği oluyor mu çamaşırınıza çok moralim bozuldu.
Aynı düşünceler var bende de canım şehir hastanesi çok iyiymiş baya donanımlı sonuçta orada da mı gidip Doğum yapsam diyorum ama kimseyi almıyorlarmış yanına sancı odasına da bir de kim nöbetçi olur iyi birisi denk gelir mi çünkü arkadaşım ebe ve özel hastanelerde ebeler yeterince donanımlı olmadığı için doktorlar sezeryana yönlendiriyor kendisi ne güvenmediği için dediBi de benim aklıma takılan başka bişey daha var hanimlar ben 2 doktora gidiyorum biri devlette diğeri özel bi hastanede.devletteki doktorum çok iyi ilk doğumda devlete gitmiyordum ama doğum gununde bazı terslikler olmuştu o icapciydi tesadüfen ona yaptırmak zorunda kaldım çok sakindi çok memnun kalmıştım normal doğumdu Ebeler de ilgilendi ama o da ilgilendi baya...o yüzden bunda daha çok ona gittim özel hastanedeki Dr da genelde sezeryan yapıyor normal doğum olursa da epidural normal yaptırıyor. ..Ben tamamen normal doğum istiyorum ama aklıma takılıyor devlet hastanesinin konforsuzlugu aklıma takılıyor 2 kişilik odalar oluyor.sancı odası var mesela o beni geriyor ilkinde eşimi çok gostermemislerdi tek başıma kaldım o çok geriyor bi de ya Dr um o gün nöbetçi olmazsa diye korkuyorum başka biri olursa.Devlet Hastanesi işte malum kendini çok özel hissetmiyorsun...Özel hastane daha konforlu geliyor ama orda da istediğim doğum şekli olmucakmis gibi geliyor kafam hala çok karışık napcagimi bilmiyorum
Evet Mersin’e gidince doktora söyleyeceğim bu testleri yaptırmalımıyım diye beni nasıl etkiliyor bilmiyorum hiç sadece doktor bebeğe giden kan iyi diyor her kontrolde inşallah bir sorunla karşılaşmadan atlatırız. Teşekkür ederim canım ilgilendiğin içinCanım ben de iğne konusunda tedirginim biliyorsun ama en kötü hiç bir koşulda lokal uyuşturma kullandırmayacağım. Onun dışında da bir rİski yok merak etme. Hatta gidip pıhtılaşma testlerini yaptır istersen. Benim kanım hiç iğne kullanmayan bir insanla aynı sürelerde pıhtılaşıyor hala. Hatta bir de hamileliğin koyulaştırma durumu var. O yüzden kan kaybı filan risk oluşturmuyor.
Ben bu hafta hematologa gidersem yine yazacağım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?