2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyice içim rahatladı. Çok teşekkür ederim biraz karambole alınca endiselenmistim :)

Kızlar sorumu mazur görün lütfen. Benim çok çekindiğim bişey var daha şimdiden sardı düşüncesi. Çatı muayesi yaptılar mı size.

Bana bi kac kez yapildi 35 haftada açılmam oldugu icin

Nasıl bir durum yani aslında bunu öğrenmek istedim beklemediğim bişeyle karşılaşmak istemem. Daha önce vajinal muayene olmuştum hamile değilken ve nefret ettim..

Nasıl bir durum yani aslında bunu öğrenmek istedim beklemediğim bişeyle karşılaşmak istemem. Daha önce vajinal muayene olmuştum hamile değilken ve nefret ettim..
Kişiden kişiye degisiyormu bilmiyorum ama bnde cok nefret ettim cok acidi birde cati muayenesinden sonra adet agrisi gibi agrilarim artti bi kac arkadasim okadar kotu olmadigini soylediler hatta abartiyosun dediler ama bnm hissettiklerim bunlar canm

Hadi yaa.. napalim bebisimiz için katlanacağız artık inşalalh benim ki kolay olur.. çok tesekur ederim cevabın için

Hadi yaa.. napalim bebisimiz için katlanacağız artık inşalalh benim ki kolay olur.. çok tesekur ederim cevabın için

Alttan muayenelerin tamamında kendini ne kadar kasarsan o kadar canın acır. Ne kadar rahat olursan da o kadar rahat geçer ve bir şey hissetmezsin. Ben henüz çatı muayenesi olmadım ama aşılama ve tüp bebek sırasında, rahim filmi çekilirken daha ötesi şeyler yaşıyorsun. Rahat ve sakinsen de geçip gidiyor. Unutma ki karşındaki doktor, hemşire ya da ebenin işi bu ve hergün yapıyorlar, görüyorlar onu

Kızlar iyi geceler herkese, minik mucizelerimizle ve ailemizle geçireceğimiz harika bir sene ve ömür diliyorum , sağlık mutluluk ve her daim en güzel şanslarla birlikte sancılananları , hastanede olanları okuyunca hastane çantamı bile yapmadım eyvah diye bir çığlık yükseliyo içimden korkunç yorgun yılbaşından sonra artık asla misafir ağırlayamayacağımızı tecrübe etmiş bulunuyorum 10da yatıp şuan çatı ve bacak ağrısıyla uyandım aman dikkat edin siz kendinizi benim yaptığım gibi yormayın derim.
Ben sizlere hastanede giyeceğimiz gecelik/sabahlık/pijama olayımı danışmak istiyorum. Ben şu lohusa denilen şeylere bir türlü alışmadım çok dantelli süslüler, diğerlerinde emzirme olanağı yok kalın desen değiller şubatta doğurucaz iki gecelik bir pijama takımı alabildim iyi kötü ama çok ev kıyafeti gibi geldi hastanede rahat edemem gibi hissediyorum daha hala kalın bir sabah bulabilmişte değilim siz ne yaptınız bu durumu ?

Cossy by aqua diye bir marka var, ben ev kıyafetlerini giyerdim. Geceliğimi oradan aldım, kalın iç göstermiyor. Öyle her yeri dantel de değil. Sabahlık için inst da özel sipariş yapan bir yere kadife sabahlık diktirdim. Her ikisini sonra da giyebilirim. Bir de yedek olarak suven den gecelik ve pijama takımı aldım.

Tabi ki öyle sonuçta yapılması gerek bişey ki yapılıyor. Hiç sevmiyorum ama minik bebeğim sağ salim gelsinde o benim için en büyük nimet katlanırım ve bi şekilde geçip gider. Haklısın kendimi sıkmamaya çalışacağım. Cevabın için sağ ol. Hepinize kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum

Gunaydinnn, yilbasi gecesi aynen bizde toplanildi. O kadar yorulmusum ki dun yataktan cikamadim bacak, sirt karin ve cati agrisi. Evin icinde yuruyemedim resmen. Korktum bisey olacak diye valla bizim artik surekli dinlenmemiz lazim. Gelenlerin hepsi 2-3 cesit getirmis sagolsunlar ama sonucta evi duzenlemek, ana yemegi salatasiyla ben ugrastim. Hala da dinlenemedim hasta gibiyim ama mecbur sabah ise geldim.
Gecelik, sabahlik konusunda ben de aradigimi bulamadim, aliyorum ama sonradan icime sinmiyor. 3er takim gecelik pijamam oldu. Ben internetten almani tavsiye etmiyorum mutlaka uzerine dene. Lohusa sepetinden gecelik ve pijama aldim ikisi de hic istedigim gibi gelmedi, geri iade sansim yok benim ama sen bir dene istersen en kotu iade edersin. Ama hicbiri resimlerdeki gibi olmuyor.

Herkese merhaba,kalbimde bir sıkıntıdan dolayı normal doğum yapamıycam ama sezeryan konusunda da ben epidural istiyorum eşim de epidural biraz sıkıntılı olduğunu söylüyor genel anestezi olarak doğumda yapabiliriz doktorumla daha henuz bu konuda konuşamadık deneyimli annelerden genel anestezi alarak doğum yapanlar zorlukları nelerdir? Daha once hiç ameliyat vs geçirmedim canlar

Ben genel anesteziyle yaptım hiç bir zorluk yaşamadım

Ben 2 takım sabahlikli pijama aldım ikisi de ince gibi ama ev sıcak oluyor hastane de öyle olur heralde bi tane de polar sabahlik aldim soğuk olursa onu geçiririm..Bi tane daha önden Düğmeli emzirmeye uygun bi takım daha alırım. Oglumdan kalan geceligim var gecelikle rahat edemem diye almadim..instagramda jarpiere diye bi siteden almıştım pijama takımını hem sık hem çok süslü de değil kadife bakabilirsin istersen yanlız bedenine dikkat et benimki büyük oldu görerek almak daha iyiymis

Aynı durumlar neyseki ben çalışmıyorum , senin halini düşünemedim kolaylıklar diliyorum. Bende geçen gün lc waikikiye baktım ordan bi gecelik buldum gerçekten çok çok güzel ama ince işte Homely_angel ın tavsiye ettiği bir marka var onu incelemeyi planlıyorum

oğlumda yapılmıştı. kötü gelmedi bana. kendini rahat tutman lazım. kasınca acıyormuş

yılbaşı gecesi bizim arkadaşlarda bendeydi. meze işlerini vs arkadaşlar ayarlamıştı. bende tek kullanımlık tabaklar getirdim. karton. en son giderkende toplayıp gittiler herşeyi :) benim arkadaşlar hayırlı arkadaş sanırım =)

Evet kadife sabahlık fikren iyiymiş üşümezsinde polardanda daha iyi olur. Birde yurt dışındasın sen dmi arkadaşım ilk gün sadece ameliyat önlüğü ve ertesi günde iki çeşit askılı gecelikleydi isviçrede bir iki tık daha rahat olduğunu düşünüyorum orada olmanın umarım sende avantajlarını yaşarsın doğumun sırasında:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…